Emofabrik.dk Avis

1 016

4,8

Købte en Ceado EP6 Burr kaffekværn til 7900,-. Alle andre Ceado kværne er dog nedsat - og ved forespørgsel om rabat -ingen kommentarer. Det kunne være god service at “bare” svare på spørgsmålet ell... Voir plus

Jeg bestilte reservedele til min Bialetti Moka Express og det var helt igennem en god oplevelse. De havde for det første de to dele jeg skulle bruge, hvor den ene ellers var udsolgt mange andre steder... Voir plus

Fantastisk god kaffe! Hurtig levering fra Emofabrik Altid venlig kommunikation Tak for god kaffe!

1. Boutique de café
  2. Magasin d'électronique

Informations provenant de diverses sources externes

Espressomaskiner, friskristet kaffe og baristagrej. Vi har markedets bredeste udvalg af kvalitets espressomaskiner, kaffekværne og kaffetilbehør. Derudover har vi altid friskristet kaffe fra eget mikroristeri i Aarhus. Hos os får du altid dygtig og personlig service. Se det store udvalg i vores butik eller på www.emofabrik.dk

1 k avis

Demande des avis aux clients

(1 016)

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

varerne er leveret i pakkeshop

varerne er leveret i pakkeshop. jeg kan ikke selv hente, jeg er gangbesværet.

6 février 2025
Logo de Emofabrik.dk

Réponse de Emofabrik.dk

Hej Bjarne,
vi er ked af, du ikke var tilfreds med din levering. Dog havde vi ikke mulighed for at levere din pakke et andet sted, da du selv har valgt, at pakken skulle leveres til præcis den pakkeshop, den blev leveret til, da du lavede bestillingen. Vi har derfor svært ved at forstå dette review.
Med venlig hilsen,
Sina

Dejlige mennesker der laver dejlig kaffe

For mig er Emofabrik dejlige mennesker der laver dejlig kaffe. Jeg har købt friskristet kaffe af suveræn kvalitet hos dem i mere end et år nu, og de har så mange valgmuligheder at jeg virkelig har kunnet udvikle mine smagsløg med nye oplevelser.

Hvis du bor i Aarhus og er interesseret i dejlige kaffevaner, vil jeg opfordre dig til at kigge forbi deres butik og snakke med dem - de har masser af gode tips og tricks og giver gerne råd til dine første gode bønner!

22 janvier 2025