Euroinvestor Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Deres beregninger stemmer ikke. Hverken deres online-kurser, deres beholdningsudregninger mv. Mange gange viser de - i beholdning, men samtidig + i penge beløbet eller omvendt. Handler bliver ikke reg... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

jeg har brugt Euroinvestor gemmen et års tid, det handler meget om sensationer, den ene dag kommer der en anbefaling eller markeds trend og 2 dage senere det modsatte om samme trend/aktie , jeg mang... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dyrker negativ spiral news. I dag mandag den 15 dec. er der stadig ikke skrevet noget om novos EMA anbefaling. Novo skrev selv om det ved 15 tiden i fredags, d. 12. December. Men er der noget negati... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

efter de konstante popup reklamer for at blive 'insider', gider jeg ikke bruge euroinvestor længere. hvorfor husker I ikke, at jeg har sagt 'nej tak' ? Jeg gider ikke klikke 'nej tak ' 10 gange... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Conseil en investissement

Informations provenant de diverses sources externes

Den, der ved mest, tjener mest. På www.euroinvestor.dk kan du se aktiekurser i realtid, sammensætte din egen portfolio og watchlist, læse nyheder og kommentarer og aflytte podcasts om markedet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Hjemmesiden er OK men mangler lidt …

Hjemmesiden er OK men mangler lidt funktionaliter + reklamer bør fjernes.

4 juin 2017

Hej Bent,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi er altid meget åbne overfor feedback, så hvis du har nogen ideer til forbedring af siden er du meget velkommen til at skrive til os på support@euroinvestor.com.

Du kan dog undgå reklamer helt ved at tilkøbe reklame fri side her: http://www.euroinvestor.dk/webshop/basket.aspx?pid=201202&id=80686

Hvis der er reklamer der mere generende end andre, bedes du rette henvendelse til ovenstående email adresse.

Hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer hører vi gerne fra dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bruger Euroinvestor flere gange …

Bruger Euroinvestor flere gange dagligt. Giver et godt overblik over aktiemarkedet. Gået fra sølvpakken til guldpakken.

4 juin 2017

Hej Palle,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi er meget glade for din positive anmeldelse af siden og du er altid velkommen til at sende os feedback på vores email: support@euroinvestor.com.

Jeg kan kun anbefale Euroinvestor

Jeg kan ikke anbefale Euroinvestor

8 mai 2017

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi er meget glade for din positive anmeldelse af Euroinvestor.

Du er altid velkommen til at give os yderligere feedback på: support@euroinvestor.com

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem en super hjemmeside

Helt igennem en super hjemmeside, der giver et godt overblik over aktiemarkedet.

6 mai 2017

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi er meget taknemlige for din positive anmeldelse af Euroinvestor.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at give os feedback på: support@euroinvestor.com

Elendig service

Elendig service hvis man kan tale om service. Sendte en mail kl 09.08 om at jeg ikke havde straks kurser. Efter 90 minutter skrives der tilbage hvor de beder om yderligere oplysninger. Disse oplysninger modtager de 8 minutter efter, Nu er klokken 15.10 og jeg har ikke hørt mere fra dem selv om jeg sendte dem en ny mail kl 11.37. Jeg forsøger ny at ringe til Euroinvestor men har ventet over 20 minutter, og der sker ikke noget.

25 avril 2017

Hej loewe,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi beklager den dårlige oplevelse du måtte have haft.

Vi bestræber os selvfølgelig på at besvare jeres mails så hurtigt som muligt, men det kan tage op til 1-3 hverdage.

Vi har desværre heller ikke noget telefon nummer tilknyttet vores support, dette fremgår også på vores kontakte side: http://www.euroinvestor.dk/dk/euroinvestor/om/kontakt.aspx

Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på support@euroinvestor.com eller gå ind på https://euroinvestorcom.zendesk.com/hc/da hvor man ofte kan finde svar på det man søger.

12 avril 2017

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi er meget taknemlige for din positive anmeldelse af Euroinvestor.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at give os yderligere feedback på: support@euroinvestor.com

Har stor gavn af Euroinvestor

Har stor gavn af Euroinvestor, udgiften til programmet er tjent ind mange gange.
God og fyldig dækning.
Kan kun anbefales at benytte Euroinvestor.

1 avril 2017

Hej John,

Det er altid rart at få noget positivt feedback af vores side.

Hvis der imod al forventning skulle opstå nogen problemer, er du meget velkommen til at skrive til os på: support@euroinvestor.com

Noté 3 sur 5 étoiles

Hvorfor er der ikke en Euroinvestor app?

Data er fin men navigation og side design kræver en del unødvendig scolling i charts og news

26 mars 2017

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi har desværre ingen app, men vores side er optimeret til iPad og mobil, så du kan åbne Euroinvestor.dk direkte i Safari. Her virker realtidskurser også.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte os på: support@euroinvestor.com

Noté 3 sur 5 étoiles

Betaler, men oplever stadig fejl

Betaler for realtid, men får det ikke altid... Betaler også for reklamefri portal, men der er stadig "sponserede links" til reklamer.

17 mars 2017

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi er ikke umiddelbart bekendt med nogen generelle fejl med streamingen af realtidskurser.

Hvis du oplever dette, beklager vi selvfølgelig for denne fejl og du må meget gerne kontakt os på support@euroinvestor.com og uddybe fejlen yderligere, så skal vi nok finde en løsning.

Noté 4 sur 5 étoiles

Har stort set det jeg skal bruge. Alting kan jo blive bedre.

Jeg bruger den hver dag til at følge aktiekurser. Den er god som suplement til banken.

11 mars 2017

Hej Jens,

Grådig

Jeg havde valgt at skifte fra sølvpakke til guldpakke, men jeg blev herefter opkrævet begge abonnementer, det er simpelthen dårlig forretnings etik som kun bør høre hjemme i dårlige selskaber.

7 mars 2017

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi beklager at du har haft denne opfattelse af os.

Vi kan se at vi har haft mail korrespondance med dig, hvori at vi forklarede at det var fordi du havde tilkøbt Guldpakken uden at annullere Sølvpakken.

Derefter fik vi selvfølgelig rettet op på det hele, da du jo ikke skal betale dobbelt.

Jeg beklager meget hvis, du synes du ikke fik den service du skulle have og du er derfor meget velkommen til at kontakte os på support@euroinvestor.com igen.

Umuligt at melde sig ud

Skriver til jer at jeg ønsker at melde mig ud, tilbage kommer en beskrivelse af hvordan man skal gøre det, det kan bare ikke lade sig gøre. Får nyt password fra jer. der ikke fungerer. Har riget til jer mange gange, telefonsvarer og så bliver den afbrudt.😫

20 février 2017

Hej Lisbeth,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi kan se, at vi var i kontakt med dig på vores supportmail. Vi forklarede hvordan du skulle logge ind på siden for at afmelde dit abonnement.

Efterfølgende kontaktede du os igen, hvor vi så selvfølgelig gik ind og afmeldte dit abonnement for dig.

Vi har desværre ikke noget telefonnummer til Euroinvestor support, det nummer du finder på vores hjemmeside tilhøre desværre vores salgsafdeling, hvilket også fremgår på siden.

Jeg beklager utroligt meget, hvis vi gav dig en dårlig oplevelse.

Hvis du har nogen forslag til hvordan vi kan forbedre os eller såfremt du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på support@euroinvestor.com.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virker perfekt med mange muligheder

Har snart brugt det i mange år, og giver et fint overblik

17 février 2017

Hej Neils,

Aktiekurser i realtid.

Som Plusmedlem har jeg til stor irritation mange gange oplevet, at jeg ikke får aktiekurserne i realtid, hvilket er begrænsende i f. b. m. aktiehandler og beregning af priser. Har flere gange påtalt det til Euroinvestor support afdeling, uden at det er blevet væsentligt bedre. Lidt ærgerligt for Euroinvestor indeholder også mange gode ting og muligheder.
Mvh Christian

12 février 2017

Euroinvester

Jeg synes det er en rodebutik! Mere enkelhed på flere websider.

10 février 2017

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Du er meget velkommen til at give os nogen eksempler på hvordan vi kan forbedre siden for dig, via vores email: support@euroinvestor.com

t Reklame

Der er efterhånden for meget reklame

10 février 2017

Hej Knud,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Vi beklager, at du ikke er tilfreds med antallet af reklamer på siden.

Hvis du ønsker at være helt fri for reklamer er du meget velkommen til at tilkøbe abonnement på reklame fri side her: http://www.euroinvestor.dk/webshop/basket.aspx?pid=201202&id=80686

Ellers hvis der reklamer der er meget generende for dit brug af siden, bedes du rette henvendelse til support@euroinvestor.com.

God dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fjerner cockpit uden forudgående varsel

betaler årlig forlængelse af abonnement, der omfatter streaming af børskurser i "cockpit" den 2.2.2017, samme dag fjerner Euroinvestor adgangen uden at advisere deres kunder. Sidder så tilbage med investeringer som jeg ikke har et fuldt overblik af hvad jeg skal gøre med, og skal fokusere på at finde alternativ løsning. Beslutningen om at lukke adgangen kan ikke være sket overnight. OK, jeg får pengene tilbage da jeg brokker mig, men beslutningen kan ikke være taget overnight, og hvis jeg havde fået at vide 30 dage før at cockpit lukkede havde jeg haft tid til at forberede mig. Dårlig behandling af kunderne. Kundeservice virkede til gengæld godt da jeg brokkede mig. mht til at få pengene tilbage. TAK til Ulrik

9 février 2017

Euroinvestor VÅGN OP !

I Perioder for mange udfald og manglende information til brugerne at de har udfald på realtidskurserne.
Debat siderne er i dag total ødelagt af intetsigende, personlige og hadefulde indlæg mm.

Vågn op Euroinvestor og gør noget ved det !!!!!!!!!!!!

8 février 2017

Hej René,

Tak for din anmeldelse af Euroinvestor.

Hvis vi har generelle problemer med realtidskurser, så plejer vi altid, at sende en besked ud på siden. Hvis dette ikke har været tilfældet, beklager vi selvfølgelig rigtig meget.

Ofte er problemer med realtidskurser ikke et generelt problem, men skyldes den måde brugeren har opsat sin browser. Derfor kan vi ofte hurtigt hjælpe, med at løse problemet, hvis man kontakter os og uddyber problemet.

Hvis du har noget spørgsmål eller kommentarer til ovenstående, er du meget velkommen til at skrive til os på support@euroinvestor.com.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus