Deres beregninger stemmer ikke. Hverken deres online-kurser, deres beholdningsudregninger mv. Mange gange viser de - i beholdning, men samtidig + i penge beløbet eller omvendt. Handler bliver ikke reg... Voir plus
Lisez les avis des autres
jeg har brugt Euroinvestor gemmen et års tid, det handler meget om sensationer, den ene dag kommer der en anbefaling eller markeds trend og 2 dage senere det modsatte om samme trend/aktie , jeg mang... Voir plus
Dyrker negativ spiral news. I dag mandag den 15 dec. er der stadig ikke skrevet noget om novos EMA anbefaling. Novo skrev selv om det ved 15 tiden i fredags, d. 12. December. Men er der noget negati... Voir plus
efter de konstante popup reklamer for at blive 'insider', gider jeg ikke bruge euroinvestor længere. hvorfor husker I ikke, at jeg har sagt 'nej tak' ? Jeg gider ikke klikke 'nej tak ' 10 gange... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Den, der ved mest, tjener mest. På www.euroinvestor.dk kan du se aktiekurser i realtid, sammensætte din egen portfolio og watchlist, læse nyheder og kommentarer og aflytte podcasts om markedet.
Coordonnées de contact
Pilestræde 34, 1147, København, Danemark
- kundeservice@euroinvestor.dk
- www.euroinvestor.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Opdatering er langsom og der er tit …
Opdatering er langsom og der er tit ting i hjemmesiden der ikke virker.
Nebbiolo
Der er alt for mange reklamer som …
Der er alt for mange reklamer som dækker indholdet man betaler for, eller popper op hvis man er uheldig at ramme dem med musen, Men det kan naturligvis betale ekstra for at slippe for, ud over det man betaler for guldpakke. Dette er min sidste år som bruger af Euroinvestor:(
glimrende værktøj
glimrende værktøj - dog undertiden lidt svært at finde rundt i.
Kan næppe gøres meget bedre.
Grundet skiftet af it leverandør der …
Grundet skiftet af it leverandør der har givet problemer i mere end 3 mdr og stadig halter :-(
Plads til forbedringer
Rimelig tilfreds - men prøv at tage nogle idéer fra f.eks. Yahoo.
Debat forum er helt til grin
Debat forum er helt til grin. 10 pct er om aktier. Resten er barnlige mennesker der mobber hinanden. Smid de personer ud, der kun er derinde for og provokere 🤔
Uundværlig
Har haft rigtig god erfaring med Euroinvestor, dog med lidt udfald i realtider
Det er besværlig at betale især når I …
Det er besværlig at betale især når I rykker for at man kan betale for ikke at se reklamer. Har betalt 2 gange og I rykker fortsat :-(
Ok app, men for mange småfejl
Som udgangspunkt en god app, men for ofte opdaterer kurser ikke og det sker at aktier ikke kan registreres rigtigt i porteføljer.
et rigtig dejligt hjælpemiddel til både …
et rigtig dejligt hjælpemiddel til både teknisk analyse m.m.
Jeg har brugt euroinvestor i flere år …
Jeg har brugt euroinvestor i flere år nu. Lige nu er det mest pga. manglende alternative muligheder, da jeg bruger teknisk analyse i mine grafer, og der er ikke mange danske sites der har gode analysemuligheder. Sitet har alt, alt for mange fejl. Jeg har mistet adskillige tusind kroner fordi en alarm, jeg har sat ikke bliver udløst og ret ofte er der fejl i deres grafer, hvilket ikke burde ske. Lige så ofte er graferne ikke i realtid, hvilket er det, man betaler for. Hvis deres service virkede, ville det være et okay site, fordi det har de informationer og analyse muligheder, jeg har brug for. Jeg er nu begyndt at bruge 4-traders.com, som er langt, langt bedre og uden alle de fejl, men til de små skandinaviske aktier, bliver jeg desværre stadig nødt til at bruge euroinvestor. Jeg er af deres kundeservice blevet lovet en refundering/nedsættelse i pris af det jeg har betalt pga. de mange fejl, men så vidt jeg kan se på min konto er det heller ikke sket. Håber snart der kommer et bedre dansk alternativ!
mangler ofte information ved ændringer.
mangler ofte information ved ændringer.
forsiden er ikke opdateret
USA dækker ikke S&P mere... ?
utilfredskunde
Den sidste mdr. har ikke været god, mangler stadig data.
Derfor kun 3 stjerne.
Manglende realtidskurser på BULL …
Manglende realtidskurser på BULL certifikater, Brent Oil samt flere udenlandske selskaber. Det er for ringe at opdatering ikke har fundet sted siden 30.6.17, når man betaler et abonnement for realtidskurser.

Réponse de Euroinvestor
Euroinvestor er en god site
Euroinvestor er en god site, der mangler blot en mobil version.

Réponse de Euroinvestor
Jeg benytter euroinvestor.dk som min beslutningsplatform
Jeg benytter euroinvestor.dk som min platform til at træffe beslutninger om køb og salg af aktier til primært min pensionsportefølje.
Hurtige sideskift og real time-opdateringer gør det let at skabe det fornødne overblik til at disponere ud fra. Isæt ved day-trading.

er tilfreds med informationerne
er tilfreds med informationerne . men desværre kan man ikke komme på jeres hjemmeside flere gange om ugen og det er et stort problem såfremt man ønsker at handle aktier.

L’expérience Trustpilot