Jeg er så heldig at have modtaget gavekort, som kan bruges på Q8 og F24 tankstationer. Idag har jeg så forsøgt at bruge det på F24 stationen i Fjerritslev. Det lykkedes ikke! Jeg prøvede på flere s... Voir plus
L'entreprise a répondu
At komme til en station for at få luft i sine dæk og så står man med et hjul uden luft fa maskinen bare sådan uden videre tog luften ud af dækket og ikke ind det er bare ikke iorden Og ja så står ma... Voir plus
L'entreprise a répondu
Pas på hvad du gør når du vasker bilen er blevet opkrævet 149kr om måneden for noget jeg ikke bruger kan ikke få en kvittering for ophævelse eller pengene til bage for noget jeg ikke viste jeg have... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bilvasken ved F24 i Tirstrup = lakskader, ridser og en bil, der stadig ikke er ordentligt vasket. Efter vasken havde min sortpolerede bil fået lange og dybe ridser, som uden tvivl ikke var der fø... Voir plus
L'entreprise a répondu
Køb af benzin og diesel til lave priser på tankstationen. Find nærmeste servicestation med bilvask eller ansøg om brændstofkort m.m.
Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Bilvask ved F24 i Brøndbyøster/Parkalle.
Brugte kr.129 på en bilvask.
Min bil kom ud lidt våd med absolut ikke ren. Jeg skal lige tilføje, at den får altså jævnligt en vask og fuglemøj mv bliver fjernet med det samme.
Tænker der må være noget galt med vaskehallen. Har før brugt den med fint resultat.
Endvidere var det ikke muligt at støvsuge bilen indvendig, støvsuger slange var fjernet.👎

Réponse de F24
I reklamere på hjemmesiden med gratis støvsugning ved vaskeplads, har netop tegnet vaskeabonnement og installeret app, men kan ikke finde nogle gratis støvsuger.
Svar:
Var på vaskepladsen i Kirke Hyllinge der findes støvsugere men de er ikke gratis!

Réponse de F24
Vaskehal i kvistgård Nordsjælland.
Virkelig kvalm oplevelse.
Da vaskerobptten går igsng og sæben strømmer ned over min bil kommer der en stank af en blanding af afgøring og opkast. VIRKELIGT. Jeg går selv kvalme af den grimne stank og undres over om det kan være rigtigt at der skal være så meget øko minus parfume , så man er ved at kaste op???har ikke oplevet dette så slemt andre steder.

Elendig vask og tørring.

Réponse de F24
Har sidet i kø på tlf for at give info for de kvitteringer jeg mangler men hun ville ikke hjælpe da der sad andre i kø og lagde på det nok den dårligste kundeservice nogen sinde så alle andre i køen da vente når det min tur.

Réponse de F24
Jeg tankede for 250kr og nu har de taget 950kr fra min konto. Jeg ved godt at de skriver det når man tanker men har aldrig oplevet det før. Er spændt på hvornår jeg får de resterende penge tilbage på min konto. Nu er der gået en hel dag 🤔jeg tanker ikke der mere.
Jeg står i Rema og har ikke nok på min konto. Det er den eneste tankstation jeg har oplevet der gør dette. Tænker de mister mange kunder

Réponse de F24
Hej jeg vask bilen første gang i f24 det resevre ca 400 kr på kortet udover jeg har betalt for vask og bilen bliver ikke vask ondligt
Bilen var snavset på mange områder
Aldrig vasker igen

5400 Bogense
Vi har abonnement til denne vaskehal. Har haft løbende kontakt med f24, at dyser i venstre side er stoppet og der ikke sprøjtes sæbe. Idag den 24/11-23 er vi nede igen ( en uge siden kontakt) og dyser er stadig stoppet, så ergo ingen teknikker besøg... Svineri .

Réponse de F24
Vaskehallen i Fjerritslev har de seneste 3 dage været ude af drift. Jeg ringede i dag til F24, for at høre nærmere. Damen jeg talte med spurgte som det første: "Hvad vil du have jeg skal gøre...?"
Ja, svarede jeg: "jeg synes, du skulle undersøge, om den snart kom igang igen", sagde jeg til hende. Hun spurgte en tekniker, og fik at vide, at den måske ville blive lavet i weekenden eller måske i næste uge. Det er virkelig dårlig kundeservice at få sådan svar, samt at vaskehallen først kan komme i gang om nogle dage. Det vil sige, der kan gå op til en uge, inden den er brugbar igen. Det kan I gøre bedre, hvis I vil, F24. Virkelig dårlig service.

Réponse de F24
Sidst jeg var overrasket over de ændringer der er sket på den nærmeste tankstation (desværre f24) mente jeg det var 500 kr. der var spærre grænsen for betaling med Visa, men hertil aften opdagede jeg det var 950 kr. og det slog mig at sidst på måneden er det ikke sikkert jeg kan tanke ved f24 og slet ikke dengang jeg stadig var på kontanthjælp, jeg synes det er foragteligt at fjerne betaling med sedler især når i samtidig kræver at man har 950 kr på kontoen for at kunne tanke. Det er meget muligt det er lovligt at spærre 950 kr. men ikke særligt hensynsfuldt overfor folk med lav indkomst, og det er meget muligt andre selskaber også gør det men ikke alle jeg ved ihvertfald et selvskab du kan tanke hos selvom det er de sidste 50 kr på kortet, jeg synes i er en kæmpe skuffelse.

Réponse de F24
Vær opmærksom på at når du vasker din bil, reserverer f 24 950,- kroner fra din konto indtil regningen er betalt.
Gad vide om dette er lovligt?
I dag den 24 oktober ville jeg vaske min bil og F24 har endnu ikke fået klaret problemet hmm..

Réponse de F24
Brug ikke vaskehallen ved f24 i Dronninglund. Vi var udsat for at porter kørte ned da vi var på vej ud og nu skal vi betale for at de får den lavet. Det er jo fuldstændig vanvittigt at vi skal betale for at det ikke fungere ordentligt i deres vaskehallen. De påstår at man skal kunne se at porten køre ned, hvilket ikke er muligt.

Réponse de F24
Tankstation F24 i Måløv, Måløv Hovedgade 1, 2760 Måløv, den bilvask, hold Jer langt væk fra den. Dyr og vasker ikke bilen ren, fælgene er lige så snavsede, når bilen kommer ud som de var inden bilen kørte ind i vasken. Man betaler 119 jr for INGENTING. At klage er som at slå i en dyne, de gør intet ved hverke klage eller vaskehal. Kan se nu på Trustpilot, at flere har klaget uden det hjælper.

Réponse de F24
Det er nok landets ringeste benzin selskab. Hvis man tanker med dankort stopper pumpen automatisk efter 750 kr. man kan ikke engang fylde tanken. Og når man henvender sig til f24 får den mest dårlige undskyldning om det er en udfordring med nets og man arbejder på sagen. Det har man så gjort i et år nu. Enten sidder der vist nogle i f24 der ikke er deres løn værd eller også er f24 total ligeglad med deres kunder hvad den dårlige rating her tyder meget på
Slettede vores vaskeabonoment via app, og fjernede appen fra min iPhone. Da vaskehal havde lukket i en måned, og senere konstant havde service i Dronninglund. Ingen refusion for den måned den havde lukket, og nu har de så trukket penge for abonoment igen. Har kontaktet kundeservice, som vil sende den til it afdelingen for at sikre den bliver lukket. Vil hermed ringe til min bank og få den spærret, da firmaet ikke lever op til deres markedsføring, og ikke er kompetent nok.
Brugerne af tankstationen især brugerne af "pusleområdet" har meget støjende adfærd, de banker måtter imod vægge og lygtepæle og hører meget høj musik som er til gene for beboere på alle 4 sider af tankststionen
Hej ! Stort set hver gang , jeg skal vaske , er der lukket. F.eks. i dag , hvor jeg gerne ville have , at min bil var nyvasket , da jeg skal til noget . Hvor ER det altså træls, når man programlægger efter det . Når jeg har kontaktet jer , bliver jeg oplyst om , at jeg kan tale med viceværten , hvem mon det er ? Jeg har ALDRIG truffet ham endnu . Vasken fungerer de få gange , jeg kan komme til . Jeg er IKKE tilfreds . Har ALDRIG skrevet en negativ anmeldelse før . GØR NU NOGET VED DET !!!!!!!!!!!!! Mvh Anne .
Der pålægges 3% i gebyr når der tankes med MasterCard debit, selv om beløbet trækkes straks, så der var IKKE tale om kredit.
FARVEL F24
Jeg havde lige købt en vask i App’en men vaskehallen var lukket. Problemet blev hurtigt løst mens jeg havde kundeservice i røret. Det hele tog 4 minutter. Eneste minus var at der i telefonkøen til kundeservice ikke oplyses hvor lang køen er
Har vaske abonnent, men har i en måned ikke kunnet bruge bilvasken i Hvide Sande, da der er fejl på videoscanneren. Dette ved jeg da jeg sidste måned ringede ind til kundeservice. I dag en måned senere, er det endnu ikke fixet, og jeg holder her og kan ikke få bilen vasket, selv om jeg lige har betalt de 199 kr i abonnement. Få det nu for pokker fixet!!@@@