Generelt en god oplevelse ved leje af bil i Nice ...men! Som sædvanligt var det lidt billigere at leje Avis-bil gennem FDM-Travel end direkte hos Avis. Men endnu en gang havde FDM-Travel i forbindel... Voir plus
Lisez les avis des autres
Morten Kirkegård fra FDM Travel hjalp os med at planlægge en rundrejse i Irland. Vi fik gode anbefalinger og det var nogle rigtig dejlige steder, han havde valgt at vi skulle overnatte.
Menneskene jeg var sammen med gjorde det til en fantastisk tur. Det storslående natur gjorde sit til andet var en god tur. Overnatningsstederne var gode - enkelte lå lidt langt ude. At leje bil ho... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er netop vendt hjem fra en kør-selv rejse med FDM rejser til det nord-vestlige Grækenland, som var yderst veltilrettelagt. En smuk pittoresk rute med masser af seværdigheder og hoteller med en r... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Agence d'excursions
- Fournisseur d'excursions culturelles
- Voyagiste
- Agence de voyages
- Agrégateur de voyages
Écrit par l'entreprise
Vi er genvejen til dit næste kør-selv-eventyr. Dedikeret til at designe og realisere rejsedrømme. 6x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau.
Coordonnées de contact
Firskovvej 32, 2800, Kongens Lyngby, Danemark
- +45 70 11 60 11
- trustpilot@fdm-travel.dk
- www.fdm-travel.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Skimmelsvamp på værelse
Skimmelsvamp på værelse, lav standard og manglende sædereservation. FDM bookede flybilletter til Japan uden sæde reservation. Jeg kunne ikke selv fortage dette til hjemturen men blev lovet at man altid ville komme til at sidde samme. De kunne vi ikke og min 12 årlige søn sad mellem to fremmede på turen over 14 timer. Hotel værelserne var af meget lav standard og et værelse befængt med skimmelsvamp. FDM vil ikke refundere udgiften da jeg selv fandt andet hotel. Vær opmærksom på at det er uforholdsmæssigt dyrt at få dem til at booke fly og hotel.

Alt klappede
Alt klappede - vi sov på gode hoteller og moteller. Vu følte os trygge

Réponse de FDM Travel
Vi fik rigtig god hjælp til at planlægge og bestille fly, bil, bolig, oplevelser på Island.
Alt ud fra vore særlige behov og ønsker.
Intet forsøg på oversalg.
Relevante og nyttige informationer.
Trygt og godt.
Tak til Christina Israelsen.

Réponse de FDM Travel
Super service med inspirerende forslag…
Super service med inspirerende forslag til destinationer, oplevelser og hoteller fra rejsekonsulenten.

Réponse de FDM Travel
Dejlig mc-tur rundt i USA’s…
Dejlig mc-tur rundt i USA’s nationalparker.
Levede helt op til vores forventninger.

Kæmpe nærværende info fra FDM / Martin W
Kæmpe nærvær hos Martin W. Flere samtaler også med resten af familien for at beskrive. Og denne avancerede tur via Highway 1 var intelligent sammensat. Virkelig stor guidehjælp og akutte svar.

Alt fungerede fint
Alt fungerede fint, og da vi alligevel manglede en adgangskode, var Mette hurtigt klar med den.

Réponse de FDM Travel
FDM har arrangeret 3 gode rejser for…
FDM har arrangeret 3 gode rejser for os. Når man rejser som familie kan man ikke skeje helt så meget ud som hvis man rejser som par eller alene, men FDM har på vores rejser givet os en rigtig god kombination af tryghed, med mulighed for at afvige fra rejseplanen og få ekstra oplevelser med hjem. Vi takker for endnu en god tur og regner bestemt med at henvende os i fremtiden igen. En særlig tak til Maria Hallenborg Boie, som med stor tålmodighed og hjælpsomhed har været hovedarrangør på vores ture.

Réponse de FDM Travel
Vi fik den bedste hjælp ever
Vi fik den bedste hjælp ever. Vi ringede og fik hjælp 4 gange pga min usikkerhed. 1000 tak for en fed oplevelse til en god pris

Virkelig god rejsekonsulent
Virkelig god rejsekonsulent, som vidste meget om kør-selv ferie rundt i Skotland. Hun planlagde en super god tur for os og kom med forslag til, hvad vi skulle se undervejs og gode veje at køre. Super gode input.
De fleste af hotellerne undervejs var også virkelig gode.
Betaling kunne godt være mere smidig.

Super veltilrettelagt tur til Norge, Finland og Sverige
Super veltilrettelagt tur til Norge, Finland og Sverige.

New York og Florida
Vi fik udarbejdet et rejseforslag til New York og Florida af FDM-Travel. Vi havde et rigtig godt møde med rejsekonsulenten og der efter foregik alt nemt via mail og telefon.
Vi havde en super god ferie, hvor næsten alt spillede. Måtte dog skifte bil undervejs og havde udfordringer med at komme ind på et hotel. Ellers gik alt som planlagt.
Og da der var ændringer i vores flyafgange, så klarede FDM-travel det hele for os.

Højt kompetence niveau - løsningsorienteret
Rigtig god kunde support og hurtig forståelse for behov og ønsker.

Réponse de FDM Travel
FDM Travel er ikke proaktive på at sikre, at bookede hoteller eksisterer
Eftersom vi har anvendt et rejseselskab - FDM-Travel til at planlægge rejse og booke hoteller, forventer vi naturligvis, at de bookede hoteller ikke viser sig at være lukkede ( idette tilfælde pga renovering), når vi ankommer til hotellet. Deres underleverandør var svær at få fat i (der var oplyst forkert telefonnummer på den voucher, vi havde fået). Det betød, at der gik lang tid, før nogen havde skaffet os et andet hotel. Det var var vel at bemærke aften, og eftersom det frarådes at køre mange steder i Sydafrika efter mørkets frembrud, er det er ikke trygt at stå i uvished om, hvorvidt vi seks rejsende får et sted at sove, eller hvad vi i modsat fald skulle gøre. Dette understreges af, at vi undervejs blev stoppet af politi, som spurgte til vores ærinde, og at hotelværten havde været meget bekymret over, at vi var lang tid undervejs på det tidspunkt af døgnet. Alt i alt meget ubehageligt og utrygt.
Desuden skulle vi selv lægge ud for to overnatninger på hotel + halvpension.
Både underleverandør og FDM-travel undskylder sig med, at de ikke var blevet informeret af hotellet omkring lukningen. Vi har efterfølgende set et opslag på byens (Pilgrims Rest) Facebook-side, dateret 12 dage før vores planlagte ankomst, om, at hotellet var lukket pga. renovering i ubestemt tid. Dvs. FDM Travel er ikke proaktive på at sikre, at bookede hoteller faktisk har åbent. FDM Travel undskylder og har givet os en kompensation på knap 292 kr pr overnatning per person.

Vi kommer klart tilbage
Lyttende til vores ønsker, læste os fint ift hvem vi er og hvad vi var på jagt efter, komponerede fint oplæg, informative ift bestilling, betaling, afrejse, alt fungerede under vejs - vi kommer klart tilbage.

Réponse de FDM Travel
God planlægning og aftaler holdt
En to ugers ferie i London og Sydvestengland. Alt klappede med hoteller og øvrige aftaler. Vi synes selv, at vi havde været nogenlunde klare i vores ønsker, og FDM Travel levede op til vores forventninger fra første kontakt til vores hjemkomst.

Fantastisk rejseoplevelse
Fantastisk rejseoplevelse - og fantastisk service og hjælp til planlægning

Réponse de FDM Travel
En fantastisk rejse, og super god vejledning og hjælp fra FDM
Fdm travel har i samråd med mig sammensæt en rejse til USA for mig og mine børn.
Generelt har været en super oplevelse.
New York har været fantastisk at se og opleve og vi boede i hjertet af Manhattan tæt på times square. Alt er flot og stort og høje bygninger.
Så fløj vi til Orlando. Vi boede lidt uden for Alt men brugte uber for at komme frem og tilbage. Det var en god hotel. Og super søde medarbejdere.
Så kørte vi videre med lejet bil til Cocao beach. Området var fantastisk. Og vi fik badet, gået ture, og oplevet en masse. Dog var vi ikke helt tilfreds med hotellet her og deres udvalg af morgenmad var så ringe. 2-4 ting på menuen og for det meste var alt tomt uden at fylde op igen den sidste time. Men hey der var mulighed for at lave vafler. Ikke en hotel jeg vil hverken anbefale eller besøge igen.
Selve rejsen var virkelig fantastisk og så mange oplevelser.
Og FDM Travel alias Mathilde har været super gode i planlængningsfacen og med meget tålmodighed til mine 1000 spørgsmål. Det er første gang jeg har benyttet mig af et rejseselskab til at planlægge. Normalt gør jeg alt selv. Og de har levet op til alle forventninger og været imødekommende.

L’expérience Trustpilot