Femilet Avis

TrustScore 2 sur 5

2,1

kundeservice og returprocessen fungerer overhovedet ikke. De modtog min retur for 3 uger siden, og for 2 uger siden fik jeg en mail om, at jeg ville blive refunderet i løbet af 3 hverdage. Her 10... Voir plus

L'entreprise a répondu

Min returpakke har været 3 uger undervejs. Ingen opdateringer. Jeg har skrevet til kundeservice 3 gange, men får intet svar retur. Jeg vil gerne bede om refundering for den vare, jeg har sendt retur.... Voir plus

Skønne varer og hurtig levering. Men returneringsservice og kundeservice er på ingen måde okay. Har returneret et produkt for over halvanden måned siden. Alt er foregået korrekt fra min side af. Men d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Er ikke meget til at handle online, så jeg benytter butikken i Vejle og er meget glad for den gode service og er endnu ikke kommet hjem med noget, jeg ikke blev glad for :-). Kan varmt anbefale at han... Voir plus

1. Boutique de lingerie
  2. Fabricant de lingerie
  3. Grossiste en lingerie
  4. Magasin de maillots de bain
  5. Magasin de sous-vêtements

Écrit par l'entreprise

Femilet kollektioner tilgodeser alle kvindelige former med skålstørrelser fra A-J og et stort udvalg af BH-modeller. Vi designer med den dybeste respekt for kvindekroppens mangfoldighed og forstår, hvordan alder forandrer og fremkalder nye følelser, ønsker og behov. Femilet familien omfatter seks brands med hver sin personlighed, hver sine karakteristika – og hver sine kollektioner. Uanset om du er til blødt lingeri fra Chantelle EasyFeel, uldundertøj fra Femilet, franske pikanterier i eksklusive håndsyede kvaliteter fra Chantelle, det mere ungdommelige og sensuelle udtryk i Passionatas styles, det farvefulde univers fra Livera eller mere sexede styles fra Chantelle X, så finder du det her. Vi guider dig sikkert på vej og finder det bedste match til dig.

Bas

TrustScore 2 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 89 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

124 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

HANDEL ET ANDET STED END I DERES NETSHOP!!!

Update: Har endelig modtaget mine penge retur - har brugt 2 dage på at tale på engelsk med kundeservice - meget behagelig kundeservicemedarbejder. Men processen har godt nok været besværlig.

Aldrig nogensinde vil jeg handle her igen.

Har sendt varer retur for 1 1/2 uge siden - har kontaktet Bring som beder mig om at kontakte Femilet.

Har sendt mail til Femilet som de ikke besvarer.

Har ringet til kundeservice - ventet i 20 minutter - hvorefter de siger at de ikke har mulighed for at besvarer opkaldet - men skal skrive - JAMEN DET HAR JEG JO GJORT UDEN HELD.

Læg jeres penge et andet sted.

Useriøst og amatøragtig.

20 août 2024

Har sendt nogle varer retur

Har sendt nogle varer retur, men ikke modtaget pengene endnu her tre uger senere.
Har skrevet til kundeservice, men de svarer ikke.
Må gøre en indsigelse via banken men kan ikke anbefale at handle her medmindre man er helt sikker på sin størrelse og en pasform man kender.

24 juillet 2024

Modtager ikke min ordre

Laver en ordre på kr. 900,00 d. 24.juni 2024 - og d. 26. juni 2024 får jeg en besked fra Bring, at min ordre er registreret - men er stadig hos afsender.
D. 7. august har jeg stadig ikke modtaget min ordre.
Pengene er trukket fra min konto.

Jeg har skrevet 2 mails til Femilet - men har ikke fået svar.
Har også prøvet at ringe til dem uden held.

7 août 2024

Ekstremt dårlig kundeservice

Ekstrem dårlig kundeservice
Min kone købte et sæt undertøj for over 1000.- kr havde det på en gang og det faldt helt fra hinanden i syningerne kom ind for at byte det
De Sage var Hennes eget problem
Men de kunne dag godt spørge chefen når hun kom hjem fra ferie
Så kom der en sms det kunne ikke byttes da hun ikke havde fulgt vaskeanvisningen
Tros hu havde købt vaske poser til at vaske det i som ekspedienten havde anbefalet at bruge
Men min kone da komme at hente undertøjet inden 8 dage eller så blev det midt ud
Ja det er det man kan få for 1175.- kr hos femilet i Århus 😡

22 juin 2024

Manglende levering.

Har bestilt en vare hos Femilet d. 1 juli, pengene er trukket fra min konto d. 10 juli og jeg endnu ikke modtaget min vare. Jeg har ikke engang modtaget et track and trace, så jeg kan se om min ordre er på vej.
Forsøgt kontakt på mail flere gange, men bliver mødt af et automatisk mailsvar, at de har modtaget min mail ... og så sker der ikke mere.
Vil man ringe skal man være opmærksom på at samtalen er på engelsk ... Hallo det er ikke godt nok

20 juillet 2024

Dårlig service

Min pakke ankom ikke til udleveringsstedet. Jeg kontaktede Bring, som leverer. De hævder at have leveret pakken som aftalt, men sagde at jeg skulle kontakte afsender. Nu har jeg sendt flere mails, men har kun modtaget standardsvar ellers har jeg ikke hørt mere. Idag har jeg forsøgt pr. tlf. Efter 10 min. fik jeg svar at de ikke kunne komme til tlf. ... jeg får nok ikke min vare eller mine penge retur. Magen til dårlig service, eller skal man sige ikke eksisterende service skal man lede længe efter!

10 juillet 2024

Hej Femilet

Hej Femilet, Havde bestilt vare hos jer som i bekræftede 03.06.2024 pengene er reseveret og har stået sådan længe. Har hverken fået og heller ikke kunne se nogle steder at den skulde være på vej.
Og hver gang jeg går ind og skriver en email til jer så vil emailen ikke gå igennem.
Det gør mig en anelse bekymret da det har kostet mig 484,00kr

3 juin 2024

Er i ved at gå konkurs?

Venter stadig på mine penge kommer retur.
Syntes det er meget frækt at i skriver mine penge kommer retur, og jeg ikke ser skyggen af dem.🥶🥶🥶SÅ HAR JEG FÅET EN BESKED IDAG IGEN LOVET INDEN FOR 3 ARBEJDSDAGE ALTSÅ,KAN JEG VÆR HELDIG AT FÅ DEM D.14/5🥶🥶🥶🥶🥶

8 avril 2024

Umuligt at sætte ny snor i løbegang

Jeg har et par natbukser i bomuld købt for en nogle år siden. Jeg har været glad for dem, men først gik elastikken og nu er snoren, der kan bindes foran, slidt i stykker og knækket. Forsvundet ind i løbegangen. Da jeg ville reparere dem og sætte ny snor i, så de kunne leve et par år mere, viste det sig, at løbegangen er blokeret ved en syning lodret på ryggen. Jeg kan se syningen, sort tråd på mørkeblå, ribstrikket linning. Det er helt umuligt at pille op. Så de bukser kan jeg ikke reparere og må smide ud, selvom der er flere gode år i stoffet. Ærgerligt.

6 mai 2024

Jeg har returneret en pakke i starten…

Jeg har returneret en pakke i starten af april. Jeg fik en bekræftelse på at i har modtaget den den 5. april, men jeg har stadig ikke fået mine penge retur. Der står der kan gå op til 10 arbejdsdage, men det er da for længst overskredet.

1 mai 2024

Super god kundeservice

Jeg var uheldig med en reklamation hos Sofie Lingeri, der forhandler Femilet. Sofie Lingeri gav en ubehagelig og dårlig kundeservice og hentydede til, at jeg var en løgner!!
Jeg kontaktede direkte Femilet's kundeservice og her fik jeg en YDERST behagelig og super professionel behandling. Tusind tak og jeg lægger gerne fremtidige ordre hos Femilet.

26 avril 2024