Fin og tydelig kommunikation. Hjælpsomme Alt kørte helt perfekt. Bordene og stolene var af høj kvalitet og stabile. Super nemt med leje af duge.

Til en fest for 80 mennesker havde vi bestilt et stort telt, gulv, borde, bænke samt to køleskabe inkl. opsætning og nedtagning. Alle aftaler blev overholdt, personerne vi var i kontakt med, va... Voir plus

Vi fik leveret telt, gulv, borde, stole, service, køleskabe, lyskæder, tøjstativer mm. fra festgear til vores havefest bryllup, og det hele spillede bare! De var relativt nemme at komme i kontakt... Voir plus

1. Parc de loisirs

Écrit par l'entreprise

Hos Festgear.dk tilbyder alt lige fra teltudlejning med gulv, borde, stole til hoppeborg, Sumodragter, Slush-ice og Soft-ice maskine, popcornmaskine kort sagt alt til din fest i København og øvrige Sjælland. Vores festsortiment udlejes til super priser og hos Festgear.dk har vi service i højsædet. På vores hjemmesider finder du en oversigt over vores festprodukter og festaktiviteter. Vi leverer i og omkring København – Dragør – Kastrup – Frederiksberg – Rødovre – Buddinge – Kongens Lyngby – Ballerup – Værløse – Farum – Holte – Nærum – Hellerup – Klampenborg – Virum – Birkerød – Vedbæk – Hørsholm – Kokkeldal – Nivå – Humlebæk – Helsingør – Fredensborg – Høje taastrup – Roskilde – Greve – Solrød – Køge – Ringsted – Næstved – Sorø – Slagelse

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

HELT FANTASTISK FIRMA

September 2025
HELT fantastisk firma

Vi har netop afholdt en rund fødselsdag og benyttede os af Festgear.dk
Vi kan ikke rose dette firma nok, ligesom deres materiel er tip-top. Vi lejede et telt med gulv, 45 stole samt opsat og nedtaget. Teltet var super flot og fungerede 100 % efter ”bogen”, kunne åbnes flere steder afhængigt af temperaturen. Et kapitel for sig, var de meget flotte og yderst behagelige stole. (måske ”lidt” for behagelige, gæsterne var ikke til at drive ud – he he)
Medarbejderne der satte teltet op var helt fantastisk effektive, høflige og meget hjælpsomme med at placere teltet i vores have, lige som vi ønskede det.
Det er HELT sikkert at får vi brug for et udlejningsfirma igen bliver det Festgear.dk, ligesom vi vil anbefale dem til alle vores venner og bekendte – Dejlig når noget klapper til UG med kryds og slange………BRUG DEM

Venlig hilsen
Janny og Stig i Greve

6 septembre 2025

5 stjerner skal I have.

5 stjerner skal I have.
Vi leje 2 voksne og 1 barn Sumodragt.
God service og imødekommenhed.
Kan helt klare anbefale at bruge Festgear.

21 juin 2025

Godt inventar, god service

De var relativt nemme at komme i kontakt med på trods af at de havde travlt, de sørgede for at efterlevere nogle manglende dige ligeså snart vi opdagede det, og de købte endda en ny vare hjem (stolovertræk) så vi kunne leje det af dem.

Vil klart anbefale andre at bruge festgear i fremtiden.

31 mai 2025

Jeg fik hvad jeg havde bestilt.

Skulle holde fest og havde derfor bestilt borde, stole, tallerkner, knive og gafler til 35 personer.
De kom med det på aftalte tid og chaufføren var super flink. Varende fejlende ingenting.
Vi havde dog ikke fået af vide hvornår de ville afhente tingene igen. Så vi havde gjort det klar ude i haven og 2 dage senere imens vi var på job kom de og hentede det.
Super tilfreds og vi vil bruge jer igen en anden gang.

14 septembre 2024

Når det bare fungere!

Det var nemt at booke og få hjælp af Cristian. Booking af telt med gulv, stole, bord og service.
Opsætning af telt, og nedtagning, alt gjort til tid.
Selv da jeg opdagede at der manglede nogle vinglas, kørte Cristian ud med dem.
Super service - kan klart anbefales!

10 août 2024

Spild af tid !!

Jeg nåede aldrig at benytte mig af firmaet, da de ikke har vendt retur på min henvendelse i tirsdags. Jeg ringede oven i købet i går og rykkede men blev bare bedt om at sende en sms, men stadig intet hørt - så det bliver et pænt nej tak til festgear og deres manglende service.

4 juin 2024

God service hele vejen igennem

Alle aftaler blev overholdt, personerne vi var i kontakt med, var altid super søde og de få spørgsmål vi havde via mail, blev altid besvaret hurtigt.

Teltet stod flot, borde og bænke var i fin stand ligesom køleskabe var rene og fungerede godt.

Kan varmt anbefales

1 juin 2024

Super godt

Super godt. Alt var som det skulle være. Vil helt sikkert bruge dem igen.

18 mai 2024

Et transparent telt indbyder uderummet på smukkeste vis

Det transparente telt gjorde at vores smukke have og himlen kunne ses og samtidig sidde lunt og godt senere på aftenen når siderne blev rullet ned. En helt igennem fantastisk rumoplevelse.
Teltet var i super god stand og servicen upåklagelig. Featgear kørte forbi så jeg kunne se teltdugens tilstand før jeg bookede det. Også opsætning og nedtagning fungerede smidig og med højt humør selv i min lille have uden meget plads tilovers. Gulvet blev vasket før de igen kørte, så der er kun positivt at sige om Festgear. Rigtig mange af mine 60 gæster beundrede hvad det betød med det transparente telt, i forhold til oplevelsen af uderummet omkring.

11 mai 2024

Fantastisk fra start til slut

Vi havde en super kommunikation med Christian ifht hvad vi skulle bruge. De kom med telt, borde, stole og service et par dage før som aftalt. Dem der kom og satte telt op og ned, var så høflige, glade og positive.
Det har været en 100% god oplevelse, vil helt sikkert benytte dem igen!

11 mai 2024

super tilfreds kunde

Christian var festgear.dk var superhjælpsom og serviceminded. Jeg havde udfordringer med transporten af de stole og borde jeg havde lejet, men fik ekstra tid til at løse min transport udfordring.

Derudover, så var hele processen nemt og lige til. Alt i alt, fantastisk service :-)

12 octobre 2023

Super service

Super service af Christian fra festgear. Venlige, imødekommende og telt m. Tilbehør opsat flere dage før vores arrangement.
Telt, stole, borde og hoppeborg i bedste kvalitet.
Rimelige priser.
Kan varmt anbefales at bruge festgear.

26 août 2023

Perfekt ved flere lejligheder

Har brugt festgear.dk flere gange og altid problemfrit og med fremragende service. De har alt man skal bruge til festen og det er gode telte og Banquet stolene er rigtig gode.

20 mai 2023

Jeg har lige afholdt stor 40 år’s…

Jeg har lige afholdt stor 40 år’s fødselsdag i 9*9 meter telt med gulv fra Festgear. ALT spillede. De kom allerede onsdag med alt. Vi havde også lejet borde, stole, service og duge.
Perfekt! Hele vejen igennem har Festgear/Christian været sød, og dygtigt. Stor anbefaling her fra!!

19 août 2023

Professionel bestilling og levering med opsætning af telt og udstyr til fest.

En fin og professionel bestilling af leje af udstyr til fest - inklusiv telte af top kvalitet. Festgear leverede og satte telt op hurtigt og effektivt og hele forløbet har været ganske imponerende. Vi kunne med FestGear´s udstyr og service holde en super fest - selv i styrtende regnvejr hele aftenen. Tusind tak til Cristian og hans team fra Festgear.

12 août 2023

God førstegangs oplevelse

Vores første oplevelse/køb hos Festgear har fuldt ud levet op til vores forventninger, sammen med kvaliteten af telt, borde/stole og service. Der har været rigtig god kommunikation omkring dag/opsætning af telt, desuden meget søde unge mænd som gjorde det super hurtigt og efter vores ønske. Der manglede 2 stole som blev leveret hurtigt dagen efter vores henvendelse, så alt i alt kan vi kun anbefale firmaet og er pengene værd

12 août 2023