Banner for Fiberby

Fiberby Avis 817

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og stabilt internet til en super pris. Super service. Skulle det ske at noget ikke virker, er de kompetente medarbejdere hurtige til at tage affære. Kun et par timer efter vores ejendoms switch... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej jeg købte router fra Fiber by der var noget galt med den.efter 1 kun 1 opkald De bytede router og der kom teknikern installer den uden en eneste DKK til regning eller betaling bare sådan.derfor... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en rigtig god oplevelse med teknikeren/sælgeren som kom og installerede mit nye internet – både på min mobil og mit TV. Han arbejdede grundigt og professionelt og sørgede for, at alt f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var meget utilfredse med vores nuværende leverandører af Fibernet på grund af kvaliteten, men også at det var meget dyrt. Ved en tilfældighed, da jeg var på besøg hos min datter, så jeg i op... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet
  2. Cablô-opérateur
  3. Fournisseur d'accès Internet

À propos de Fiberby

Écrit par l'entreprise

Hurtigt og driftssikkert internet med ekstraordinær kundeservice
Med Fiberby får jeres boligforening lynhurtigt, driftssikkert internet med nem adgang til kundeservice uden lange telefonkøer.

Klik her og bestil tilbud online i dag!
Fordele for beboerne:
✅ Hurtigt og driftsikkert internet.
✅ Spar penge og få større valgfrihed.
✅ Nem adgang til support.

Klik her og beregn jeres besparelse
Vi lover boligforeningen:
> Garanteret 1000/1000 Mbit i hver lejlighed og frivillig tilmelding.
> Nem adgang til kompetent og hjælpsom kundeservice - uden lange telefonkøer.
> Driftssikkert netværk, døgnovervåget af vores egne teknikere.
> Robust backbone-netværk som dækker København og hele tiden bliver udvidet.

Hvad betyder "internet vi selv ville vælge?"
Fiberby adskiller sig fra de landsdækkende internetudbydere ved, at I som boligforening selv ejer netværket i ejendommen. På den måde undgår I at betale en månedlig leje til det landsdækkende selskab, som ellers ejer internetkablerne i jeres ejendom. Derfor er Fiberbys priser meget lavere, samtidig med at kvaliteten er i top. Dét er "internet vi selv ville vælge".

FIBERBY - Internet til byens folk

"Internet vi selv ville vælge"

Écrit par l'entreprise

🟢 Hurtig og driftsikker internetforbindelse
🟢 Optimal til streaming og gaming
🟢 Professionel support med minimal ventetid
Vi leverer internet til 1000 boligforeninger

Coordonnées de contact

Internet til en fast, lav pris

... også efter 6 måneder

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Hej Andreas

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Alt ok

Alt ok, indtil videre.

27 mai 2025

Hej Lone

Tak for din fine anmeldelse! Vi sætter pris på, at du har delt din oplevelse med os her. Vi er dog super nysgerrige på, hvad der kunne gøre din oplevelse til en 5-stjernet oplevelse? Hvis du har mod på det, tager vi gladeligt imod feedback på support@fiberby.dk ATT: Anette.

Højt serviceniveau

Søde og hjælpsom medarbejder, der forklarede muligheder og hjalp med at vælge den bedste løsning. Hurtig forsendelse efter bestilling.

27 mai 2025

Hej Linn

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at det var en god oplevelse med dit router køb. Dine søde ord om vores Kundeservice, bliver selvfølgelig videregivet. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget venlig og imødekommende…

Meget venlig og imødekommende behandling ved fysisk henvendelse

28 mai 2025

Hej Lotte

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Vi gør os umage for, at det altid er en god oplevelse hos os, så det gør os rigtig glade at høre, at det også er lykkedes. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Det fungere bare

Det fungere bare. Og medarbejderne er meget kompentente, dygtige og utrolige hjælpsomme. Og prisen på OK

30 mai 2025

Hej Tina

Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse af både forbindelsen og vores dygtige medarbejdere. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig venlig og hurtig løsning af…

Virkelig venlig og hurtig løsning af min udfordring. Det er meget værdsat

26 mai 2025

Hej Marianne

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du fik god hjælp til din udfordring, og at du har delt din oplevelse med os her.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er en stor glæde at få så hurtig…

Det er en stor glæde at få så hurtig internet 😊
Og så til en rigtig god pris 👍

8 mai 2025

Hej Karin

Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har delt den med os her.

Noté 2 sur 5 étoiles

uklar og ufremkommelig beliggenhed - svært at finde

uklar og ufremkommelig beliggenhed

7 mai 2025

Hej Anders

Jeg er desværre ikke helt sikker på, om du mener vores fysiske lokation på Otto Busses Vej, eller om du tænker på internetudtaget i din lejlighed.

Du må meget gerne sende mig en mail på support@fiberby.dk ATT: Anette, så vi kan opklare hvad der har drillet, og se om der er noget vi kan forbedre naturligvis.

Mange hilsner

Super god service

Super god service.
Nemt at betjene.

5 mai 2025

Hej Lps!

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at det hele er kommet godt i gang. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Hej Niels!

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Noté 4 sur 5 étoiles

Let ved godtbrug af fiberbys egne routere

Let ved brug af fiberbys egne routere
Ikke til med en anden

29 avril 2025

Hej Line

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik det til at fungere med en af vores routere.

Vi er super interesserede i at høre, hvad der havde givet en 5-stjernet oplevelse. Du må meget gerne sende os en mail på support@fiberby.dk, så vi kan blive endnu bedre.

Mange hilsner

God vejledning

30 avril 2025

Hej Mira

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os her.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt produkt - let at installere

Rigtig god kundeservice, hurtig levering af router - løsning let at installere 👍🏼

30 avril 2025

Hej Jacob

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores dygtige kundeservice. Vi sætter stor pris på, at du har delt oplevelsen med os her!

Noté 4 sur 5 étoiles

Servicen har været fin imens jeg havde…

Servicen har været fin imens jeg havde dem men.

Jeg er meget utilfreds med, at Fiberby kræver "måned plus løbende måned" ved opsigelse af deres service. Det føles som en unødvendig og gammeldags praksis, især når der er tale om en digital service, hvor der ikke er behov for fysisk afmontering af udstyr eller tekniske ændringer på stedet.

For virksomheder, der skal afhente hardware eller på anden måde foretage fysiske tilpasninger, giver det måske mening at have en længere opsigelsesperiode. Men for en virksomhed som Fiberby, der leverer en internetforbindelse og i de fleste tilfælde ikke engang har direkte kontakt med kunden under opsigelsen, virker det direkte urimeligt og uvenligt at fastholde en sådan model.

Det sender et signal om, at man ikke stoler på sit eget produkt eller kundeloyalitet, men i stedet forsøger at fastholde kunderne ved hjælp af bureaukratiske greb. Det er en tilgang, der føles mere som en straf end som en professionel service, og det giver bestemt ikke lyst til at vende tilbage som kunde i fremtiden.

23 avril 2025

Hej Steen

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med os mens du havde os!

Men, vi er naturligvis kede af, at du er utilfreds med opsigelsesprocessen. Vi har forsøgt at gøre processen så let som muligt ved en simpel online formular, og oplever helt generelt god respons på denne.

I forhold til opsigelsesfristen, er løbende måned plus en måned normal opsigelsesfrist hos langt de fleste internetudbydere og andre service udbydere generelt - hos nogen er fristen dog længere. Opsigelsesfristen til stede, da der er en del administrative processer, vi skal udføre for at ophøre abonnementet og lukke forbindelsen. Det handler således ikke om hverken straf eller mistro, men om at vores kolleger skal kunne udføre deres job rettidigt.

Mange hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Internettet virkede straks vi…

Internettet virkede straks vi tilsluttede modemet.
Ingen problemer.

8 avril 2025

Hej K!

Sikke en fin anmeldelse! Tusinde tak! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Mange glade hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Super betjening ved køb af router

Super betjening ved køb af router. God manual og problemfri teknik.

9 avril 2025

Hej Søren

Mange glade påske hilsner

Super forbindelse

Go service, stabil forbindelse. Go oplevelse

4 avril 2025

Hej Peter

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at det hele bare spiller. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus