Lisez les avis des autres
Online mijn fiets besteld. Bij het ophalem zeer onvriendelijk geholpen. Bij een braag snauwde de medewerker mjj af. Ook de mee bestelde anwb verzekering gaf veel onduidelijkheid. Ik heb besloten... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
À propos de Fietsvoordeelshop - Arnhem
Écrit par l'entreprise
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Coordonnées de contact
Heerlenstraat 11, 6845 AE, Arnhem, Arnhem Zuid, Pays-Bas
- 085-0717729
Demande des avis aux clients
Goed geholpen maar ook een minpunt.
Goed geholpen, goed advies en uitleg enige nadeel was dat de fiets in Arnhem binnen 3 weken geleverd zou worden maar dat dat veel later was. De fiets stond nog wel in Sittart of in Haarlem. De fiets kon niet naar Arnhem gebracht worden!? Dus we zijn naar Sittart gereden om de fiets op te halen. Dit was echt een minpunt omdat het in ons geval heen en terug 4 uur rijden was! Ik ben wel heel tevreden over mijn fiets.
Ze hebben alles gedaan om de fiets die…
Ze hebben alles gedaan om de fiets die ik graag wilde te regelen en in mijn kleur
Denken mee en oplossend personeel zeer kundig en vriendelijk en behulpzaam
Zeker een aan rader
zeer behulpzaam, personeel verdient een grote pluim!
zeer behulpzaam, neemt de tijd vanaf aankoop tot ophalen van de fietsen. Personeel zeer vakbekwaam. Komen hier zeer zeker terug. Service staat bij dit bedrijf hoog aangeschreven. Hebben hier nu 3 fietsen gekocht en ze behandelen je echt als persoon. Koffie kun je pakken en geen druk.
Topservice
Wat een top service hebben deze mannen geleverd! Toen bleek dat de door ons bestelde fiets later zou komen ivm vertraging bij de leverancier, hebben ze er alles aan gedaan om te zorgen dat onze zoon alsnog op tijd zijn nieuwe fiets kreeg om er mee op schoolkamp te kunnen. Petje af voor de moeite die ze hiervoor gedaan hebben. Nogmaals bedankt!
Employees spend time to explain and…
Employees spend time to explain and advise. Good experience. I recommand.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Klacht serieus genomen
Online mijn fiets besteld.
Bij het ophalem zeer onvriendelijk geholpen. Bij een braag snauwde de medewerker mjj af. Ook de mee bestelde anwb verzekering gaf veel onduidelijkheid. Ik heb besloten deze maar zelf te gaan regelen.
Mn vertrouwen is behoorlijk beschaamd
Adendum.
Nav bovenstaande netjes tewoord gestaan door de klantenservice. Ze doen echt wat met je klacht en dat vind ik heel netjes. Daarom mn revieuw vzn 2 naar 4 gezet. Vertrouwen in de toekomst.

Réponse de Fietsvoordeelshop - Arnhem
Alleen maar lof over de behandeling
Alleen maar lof over de behandeling. Duidelijk uiteenzetting van de fiets. Ze nemen de tijd voor je.
Slechte communicatie naar bestelling
Vooraf afgesproken afleverdatum werd niet nageleefd. Ook werd hierover niet gecommuniceerd. Na zelf gebeld te hebben werd drukte als smoes gebruikt, maar tussen neus en lippen werd ook eventjes verteld, als er 300 euro meer betaald werd was de aflevering sneller geweest.
Moet wel nageven, dat aflevering zelf in Arnhem wel goed was

Réponse de Fietsvoordeelshop - Arnhem
Wat een prettige ervaring
Wat een prettige ervaring. De levertijd was wel lang maar dat is volgens mij overal zo.
Het personeel is ontzettend vriendelijk en duidelijk. Top-ervaring!
Fijne service en aardig personeel
Fijne service, aardig personeel die meedenkt en goed advies geeft
Top goed geholpen aardige vakmannen!
En savoir plus sur les différents types d'avis.