Banner for Fietsvoordeelshop - Goes

Fietsvoordeelshop - Goes Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Van de Spiegelstraat 82, 4461 LN Goes, NL

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Vriendelijke verkopers. Bereidwillig om te helpen. De aflevering had van mij iets uitgebreider gemogen (maar dat ligt wellicht aan mij :-)) De fiets die ik geleverd heb gekregen is overigens heel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Mo is hartstikke vriendelijk en heeft ons alle ruimte en tijd gegeven om verschillende mama-fietsen te proberen incl. uitgebreide uitleg over de systemen, de mogelijkheden en verschillen. Eenmaal geko... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaring: behulpzame mensen en n de winkel die de tijd voor je nemen en je verschillende fietsen laten uitproberen, zodat je een goede keuze kan maken. De prijs van mijn fiets was goed en de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos

À propos de Fietsvoordeelshop - Goes

Écrit par l'entreprise

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

3 989 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed meedenken van de werknemer

Goed meedenken van de werknemer, heeft ook goed zn best gedaan om mijn fiets optijd op de vestiging in Goes te krijgen. Bij ophalen prima en geduldige uitleg en nog even geholpen om de fiets oo de fietsendrager te krijgen.

1 juillet 2026

Prima bedrijf

De fiets die ik geleverd heb gekregen is overigens heel goed

29 mars 2026

Beste klant,

Bedankt voor je mooie woorden over onze collega’s en de fiets 🙂 Fijn dat je tevreden bent. Je punt over de aflevering nemen we mee, daar kunnen we zeker nog in verbeteren.

Dank je wel voor je feedback!

Groetjes,
Team Fietsvoordeelshop 🚴‍

Verwacht meer kennis en advies

Verwacht meer kennis en advies
Het advies is te vrijblijvend en iets teveel op verkoop gericht

20 juin 2026

Beste Arnold,

Bedankt voor je review 👍

Fijn dat je zo blij bent met je fiets. Jammer dat de oplevering niet helemaal aan je verwachting voldeed. We nemen je feedback hierover zeker mee.

Groetjes,
Team Fietsvoordeelshop 🚴

Noté 3 sur 5 étoiles

De rekening moet ter plekke betaald…

De rekening moet ter plekke betaald worden en was gecompliceerd t.g.v. bankslot en limiet waarde.
Helaas kan er niet betaald worden met creditcard😳

17 juin 2026

Réponse de Fietsvoordeelshop - Goes

Bedankt voor je review! Jammer dat het betalen niet helemaal soepel ging.

Op onze website geven we aan dat betalen met creditcard niet mogelijk is en adviseren we om vooraf je limiet te checken, zodat dit soort situaties voorkomen kan worden.

We snappen dat het in jouw geval toch voor gedoe heeft gezorgd – dat is natuurlijk niet fijn. Hopelijk heb je ondanks het gedoe rond de betaling wel veel plezier van je nieuwe fiets! 🚲😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed geholpen bij aankoop e-bike en ook…

Goed geholpen bij aankoop e-bike en ook goede uitleg. Men deed extra z'n best om de fiets snel te leveren vanwege mijn vakantie. Minpunt: ik moest een kwartier staan wachten om te kunnen afrekenen. Er was maar 1 medewerker gerechtigd de factuur op te maken en die was met een andere klant bezig. Dat moet echt beter!

5 juin 2026

Zeer overzichtelijke site

Zeer overzichtelijke site, merk- versie- prijs. Gemakkelijke bevestiging order.
Duidelijke opvolging zie afspraak levering.
20 min. Voor aankomst even telefoontje dat ze eraan kwamen. Top service.

29 mai 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus