Banner for Fietsvoordeelshop - Ridderkerk

Fietsvoordeelshop - Ridderkerk Avis

TrustScore 5 sur 5

Nijverheidstraat 2, 2984 AH Ridderkerk, Zuid-Holland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede ervaring.Prettig geholpen alleen als je twee fietsen koopt 6000 euro mag je toch wel iets van korting verwachten op je fietsen dat daar niet over te praten viel was een tegenvaller, dus de volge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben prima geholpen door een jonge assistent( scholier).Persoonlijk advies gehad.Proefrit kunnen maken. Die fiets had wat aanpassingen nodig die werden uitgevoerd Advies bij uitzoeken accesoires... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede ervaring. We werden goed geholpen met onze zoektocht naar een goede fiets, kennis van zaken, doen niet moeilijk over bv proefrit of vooruit betalen, komen afspraken na, helpen goed bij de afhand... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos

À propos de Fietsvoordeelshop - Ridderkerk

Écrit par l'entreprise

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

3 913 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

De uitleg en alle fietsen goed kunnen…

De uitleg en alle fietsen goed kunnen proberen
Heel aardig team
Mooie fiets gekocht .
En goede service gehad met iets aan het wiel 100% opgelost
Nu mijn tas weer om mogen ruilen voor een dubbele 🤗🤗echt super

5 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben prima geholpen door een jonge…

Die fiets had wat aanpassingen nodig die werden uitgevoerd
Advies bij uitzoeken accesoires gehad
Kortom een fijne ervaring bij fietswinkel Ridderkerk groet Rolf Koppenberg

25 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hele snelle service, top!

Afgelopen maandag 27/7 2026 is mijn fiets gestolen. Gelijk aangifte bij de politie gedaan, andere dag cotact met Fietsvoordeelshop Ridderkerk, werd super geholpen door Peter, dinsdag al een nieuwe fiets mogen uitzoeken, nu is het vrijdag en heb mijn nieuwe fiets net wezen ophalen! Nogmaals dank voor de super snelle service! Super tevreden echt een aanbeveling om hier je fiets te kopen! Jacky

31 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hadden twee nieuwe e bikes gekocht…

Hadden twee nieuwe e bikes gekocht waarvan later bleek dat er een , een maat te klein was.Contact opgenomen met de verkoper Peter van het filiaal Ridderkerk wij konden probleemloos deze fiets omruilen voor een grotere maat àlles werd netjes geregeld een groot compliment voor Peter zijn zeer tevreden hoe alles afgehandeld is.

Top service

Top service . Geheel gratis mijn oude fietsmandje gedemonteerd en op mijn nieuwe mandje( gekregen van de buurvrouw) dus niet bij hun gekocht op mijn andere mandje gemonteerd .ik heb al eerder goede ervaring gehad met deze fietsslot.nl. peter bedankt voor de service . Jij hebt ala minuut mijn mandje weer bruikbaar gemaakt. Als nog bedankt . Echt een aanrader deze fietshop.nl ridderkerk.

29 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima verkoop, werkplaatspersoneel, met kennis van zaken.

Prima personeel van de afdeling verkoop. Ook de medewerkers van de afleverservice hebben goed hun werk gedaan door een garantieclaim prima op te lossen. De Gazelle orange fiets is volgens afspraak op tijd geleverd, kortom een fietsenwinkel waar wij zeker meer zaken in de toekomst mee wiilen doen.

28 juillet 2026

Hoog service niveau

Hoog service niveau
Terwijl je in een toch al drukke periode tussendoor wordt geholpen om je fiets in dit geval de remmen even af te stellen en olie bij te vullen dat vindt ik TOP !!
Dankjewel team Fietsvoordeelshop Ridderkerk

Fijne service!

Heel fijn dat mijn bakfiets even tussendoor gerepareerd werd, zodat ik weer verder kon fietsen. Voor een andere reparatie moest wel een afspraak worden ingepland, wat begrijpelijk is gezien de drukte. Hier een tevreden klant!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk professioneel hupzaam en…

Vriendelijk professioneel hupzaam en ervaring medewerkers. Ik ben heel erg blij hoe ik behandeld ben en hoe mij fiets in super snel tempo hebben goed gemaakt. Ik raad aan iedereen om gebruik te maken van de service die de FietsvoordeelShop IN RIDDERKERK BIED. Hartelijk dank voor jullie service en hulp. Het wordt enorm gewaardeerd🙏. Tot ziens Savio

21 juillet 2026

Wat een service

Vanmiddag hoorde ik tijdens het fietsen een knal en liep er ineens eea aan. Ik ben naar de winkel gegaan. Een bereidwillige medewerker bekeek het en constateerde dat er een spaak was gebroken. Hij heeft gelijk een nieuwe spaak erin gezet. M'n remmen ook nog wat bijgesteld.
Service!! Een grote pluim voor deze winkel.

18 juillet 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus