Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Sønnens julegave (boksehandsker) var defekt ved modtagelse. Jeg sendte en mail derom og fik hurtigt svar - de undskyldte og ville straks sende et nyt par. Modtog dem allerede dagen efter. Har handlet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fantastisk service. Jeg skriver mandag aften kl bæ om det muligt at afhente et par Fairtex handsker, så snart der er åbent modtager jeg et svar retur, at det er muligt. Bestilling forg... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires pour arts martiaux
  2. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

Fightersport er et af de førende og største firmaer indenfor boksning- og kampsport. Vi har arbejdet med kampsport, boksning samt vægttræning i over mere end 30 år. Vores personale er veluddannet til at rådgive og hjælpe dig med træning og valg af det rigtige udstyr.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Reklamationsretten eksisterer ikke…

Reklamationsretten eksisterer ikke reelt. En fritstående boksebold, Cobra, som får metaltræthed inde i selve boksebolden og knækker, det er der ikke noget at gøre noget ved, når det er 1 år og 4 måneder siden jeg købte den. (ikke brugt hver måned)

"Såfremt, det havde været i produktionsfejl – så var fejlen opstået normalt indenfor 2-3 uger."

Det er ikke en OK måde at afvise fejl på. :-(

8 août 2022

Hej Henrik,

tak for din anmeldelse.

Jo, reklamationsretten eksisterer fint.

Det er jo beklagelig, at du har et produkt som viser en fejl , jeg henholder mig til loven omkring reklamationer.

Vi kan ikke vide om det er en reklamationsfejl - da du først henvender sig 1 1/2 år efter købet.

Du er velkommen til at ringe til os på 3537 4700 og snakker om det pågældende.

Fantastisk service

Fantastisk service !

Både udstyret, levering, servicen og ansatte er super imødekommende, serviceminded og har bare styr på det.

Rigtig god oplevelse! Kan klart anbefales !

26 avril 2022

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice. Overfører ikke penge ved returnering af defekte varer, eller fortrydelse af køb. Lad være med at handle ved Fightersport

5 février 2022

Hej Trine & Kim,

Tak for den hyggelige samtale af i går.

Som jeg kort fortalte dig – har der været COVID-19 her i huset og da Kim ønsket at få vores service til at sende / fortryde købet af den ene sandsæk,
har jeg bruge vores firmakonto hos Danske Fragtmænd – det er normalt ikke noget vi gøre – men der har jeg ydet en ekstra service overfor jer.

Desværre har det taget ekstra tid at opgøre sagen.

Det forholder sig, at jeres pris for fragten at ophæve købet af sandsækken – beløb sig til kr. 1.005,23 – vedhæftede faktura 9236176 ( beløbet er incl. moms / olie & kap tillæg)

Det er således, at vi løbende får afregninger fra Danske Fragtmænd – 1 gang om måneden, derfor har det taget den tid at opgøre sagen.

Jeg skriver, så på jeres vegne til DFM, om at få beløbet nedsat og får det igennem – da vi normalt ikke benytter denne service – med retur med Danske Fragtmænd .
Det giver så et nyt beløb – fragtbeløb før kr. 1.005,23 – kreditnota - 0951105 kr. 503,23 – fragt beløb kr. 502,00.

Så kommer vi til jeres returbeløb.

Faktura nr. 55987 kr. . 2.385,00

Minus sandsækhandsker som jeg kan forstå på Trine at du / I har beholdt kr. – 295,00
Minus Fragt kr. – 395,00
Fragt ophævelse af køb kr. – 502,00

Retur i alt kr. 1.193,00

Dertil oplyser Trine i går, at I stadigvæk har sandsækken stående fra købet på faktura nr. 56276 .

Jeg mener, at jeg har handlet fair – I får lov til at benytte min konto hos DFM – samt har en sandsæk uden beregning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service og god kvalitet!

Virkelig god service og god kvalitet!
Jeg bestilte en hel masse udstyr, fik dog ikke mine håndbind men ringede ind og de fik bestilt det til mig straks uden problemer og fik det leveret dagen efter! 👍🏻

4 février 2022

Kan anbefales!

Supergod service og meget kompetent medarbejder!
Jeg anmelder kun sjældent på Trustpilot, men Fightersport fortjener virkelig ros.
Kan kun anbefales.

19 janvier 2022

Fin service, gode produkter

Jeg bestilte 2 sæt handsker, sandsæk + ophæng, og havde varerne efter 3 dage. Jeg ringede og spurgte ind til hvilke handsker de kunne anbefale at køre på sæk, og fik en god service og information. Alt i alt meget tilfreds !

3 novembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Købte en toorx svedragt som allerade…

Købte en toorx svedragt som allerade gik istykker efter 24 dage synes godt nok det er skidt da jeg var ude og løbe med dem og skulle spurte så revnede buskerne og svedragten til har også fået en revne under den ene arm føler mine penge er spildt.

24 septembre 2021

Hej Tobias,

tak for din anmeldelse her.

Jeg er dog lidt uforstående overfor, at du ikke har henvendt dig til os , såfremt at du mente at der her var tale om en reklamation.

Jeg vil derfor sætte mig i kontakt med dig.

Go dag

Noté 4 sur 5 étoiles

Boksestøvler må ikke bruges på trægulv

Update:
Fightersport har taget ansvaret for støvlerne, og jeg har fået pengene retur. Det synes jeg er god stil og har derfor ændret min anmeldelse.

Jeg er med på at der er Corona osv, men jeg synes stadig at 3 måneder er meget lang tid for at komme frem til den konklusion. Hvis det ikke havde taget så langt tid vil de også havde fået den sidste stjerne

---------------------------------------------------------------
Jeg fik et par Adidas box-hog 3 i rød, i julegave i 2019.

"Sålen" der sidder under støvlerne gik løs efter ca. 10 træninger. Her sendte jeg dem til fightersport og fik dem retur relativt hurtigt, hvor sålen var limet på igen.

For 3-4 måneder siden gik de i stykker igen. Nu påstår fightersport at man ikke må anvende disse boksestøvler på trægulv? de mener at de kun bør anvendes inde i en boksering på "Canvas underlag".

Alle andre i bokseklubben der har boksestøvler anvender selvfølgelig de samme støvler til trænning på trægulv som i ringen, og de har ingen problemer.

Fightersport vil gerne have støvlerne ned for at vurdere om det er en fabrikationsfejl eller om jeg har ødelagt dem. Her skal jeg dog selv betale fragten..

Nu har de haft støvlerne i 3 måneder, og jeg har rykket for dem 2 gange, og har endnu ikke hørt noget.

Jeg har gennem tiden købt for ca. 3000,- hos fightersport, og det fortryder jeg ekstremt meget.. For de har virkelig dårlig kundeservice når man oplever problemer..

Anbefaler ikke folk at købe fra denne side. De er billige og tingene kommer til tiden, men når der er problemer er de ikke en skid værd..

23 novembre 2020

Hej Rasmus,
tak for dit opslag her på trustpilot.

Det er jo altid beklageligt, når et produkt går i stykker.

Det forholde sig således, at vi anbefaler at boksestøvler anvendes i en boksering - hvor der er et underlag som fx. en canvas.

Boksestøvler er lavet med en meget tynd sål og vi anbefaler ikke at man bruger den på fx. trægulv, beton eller andet - da det kan give et forøget slid på støvlerne og kan ikke give en stødabsorberende virkning.

Her har vi tale om at adidas har vurderet , at støvlerne ikke opfylder kravene for en reklamation.

Det har desværre taget sin tid - da vi desværre står med en tid som COVID-19 .

Vi har haft en dialog med omkring 10 mails frem og tilbage - hvor jeg har refereret til det ovennævnte.

Fightersport har valgt, at give en ekstra ordinær reklamationsret i den sag ved at give dig returnere støvlerne samt tilbagebetale dig beløbet.

Go dag herfra.

Noté 3 sur 5 étoiles

Bestilte en Adidas dobok

Bestilte en Adidas dobok, da den var på lager på deres side. Skulle bruge den ugen efter til træning, og levering stod til 1-3 dage. Fik så besked dagen efter at den desværre ikke var på lager, men ville blive leveret medio ugen efter. Skrev så og rykkede for den ugen efter og der havde de ikke fået den fra leverandøren, så mistede 2 gange træning med dragten. Heldigvis var der en anden online butik som kunne levere fra dag til dag og fik derfor en dobok til min sidste træning.

9 octobre 2020

Hej Bo,

Tak for dit feedback, det er altid meget velkomment!

Vi er kede af at du har måtte vente på din vare, men vi kan desværre ikke gøre meget andet en at beklage på vegne af os selv og vores leverandør, da vi bestilte gi'en hos dem, samme dag som du lagde din bestilling hos os.

Vi får alt vores Adidas fra den officielle leverandør og de plejer at kunne levere inden for 2-4 hverdage. Vi er i kommunikation med dem vedr. den lange ventetid vi har opleveret på din bestilling, og bestrider os på at være mere opfølgende på disse sager i fremtiden.

M.v.h Fightersport

Fantastisk butik

Fantastisk butik - med en god service
Varer vi bestiller kommer altid som aftalt - og meget hurtigt...
Hvis varerne ikke findes i butikken bliver disse skaffet hjem..
Stor ros herfra Bokseklubben Rollo i Svendborg 😊

28 octobre 2019

Utilfredsstillende kundeoplevelse

Jeg har bestilt et par håndbind, der ikke passer og var derfor nødsaget til at returnere dem. I pakken var der hverken en returlabel eller anvisning for hvad man skulle gøre.Jeg var derfor nødsaget til at kontakte dem for at finde ud af proceduren ift. returnering. Jeg har sendt varen tilbage på egen regning og har her efter ca. 30 dage stadigvæk ikke modtaget nogen penge retur. Dvs. jeg har betalt for varen og betalt for returfragt uden at der er sket noget. Det er dybt uacceptabelt.

23 octobre 2019

Hej Ermin,
Jeg kan se, at du flere gange har handlet hos os og det er vi selvfølgelig ret glade for.

Vi lægger altid i hver pakken en faktura i samt på den mail du har fået på dine køb, et link til handelsbetingelserne, til hvorledes at du skal forholder dig ved en evt. returnering.

Jeg kan se, at du har benyttet et Mastercard til det omtalte beløb , der forligger nogle tilbage betalingsregler for denne korttype - dertil skal du kontakte din bank som du har en kortaftale med.

Denne kortaftale - kan der gå op til 20-30 dage før dine returbetalinger er registeret.

Jeg kan oplyse dig, at vi har for 8 dage siden tilbagebetalt dig - dvs. 4 dage efter at vi har modtaget din returvare.

Noté 2 sur 5 étoiles

Defekt efter 6 måneder.

Jeg købte et sjippetov for 169 kroner, som holdte i 6 måneder. Jeg har brugt sjippetovet på glat asfalt, det mente fightersport var forkert brug af produktet, da man skulle sjippe på græs hvis man sjippede udenfor.

Derudover er mine boksehandsker også gået i stykker, som er købt sammen med sjippetovet. Handskerne er blevet brugt på sandsæk et par gange, så det valgte jeg ikke at nævne for Rene, men da vi ikke kunne blive enige om en løsning, synes jeg alligevel det skal nævnes at de ikke holdte længere end 6 måneder. Så fra min order, som er 6 måneder gammel, har jeg kun min hjelm der ikke er defekt, den er også kun brugt få gange :-)

4 octobre 2019

Hej Frederik,

jeg er ked af at, du har det på den måde.
Men du har brugt produktet på et underlag - vådt/ru/nyt asfalt - dette underlag vil altid medføre et forøget slid på et produkt som et sjippetov med plast/wire.

Et underlag som er " blødt" fx. græs vil ikke medføre et forøget slid , samt belægninger indendørs -
undtaget asfalt.

Jeg forstår ikke, at du ikke nævnte boksehandskerne i vores korrespondance, som ellers forløb over flere mails samt en telefonsamtale.

Det forholder sig således, at boksehandsker som benyttes på sandsæk ikke er reklamations berettiget da de er egnet til sparring, og ved brug på sandsæk vil sliddet blive forøget - så der ikke kan opretholdes en 2 årig reklamationsret.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg købte et par varer til en god og …

Jeg købte et par varer til en god og konkurrence dygtig pris online, hvor jeg bestilte varerne og skulle selv afhente. Ved ankomst til butikken, var dennes ansatte igang med at servicere en anden kunde. En service og råd, som i mine øjne skal være i fokus, rådet var om klub til kampsport, fritid, såvel som teknik og hvor man, som var ny i KBH skulle starte. Jeg var meget imponeret over den kompetente og service, "objektive" rådgivning, som den anden kunde fik. Køb trygt hos FS. Årsag til 4 stjerner, er ønske om gratis levering uanset købs pris. Men service fra ansat og udvalg er 5 stjerner værd.

10 février 2018

hayabusa Rashguard

Jeg købte en hayabusa Rashguard med korte ærmer den var dog imellemtiden blevet udsolgt.

Jeg blev så tilbudt en i samme model bare med lange ærmer. Jeg var selvfølgelig ærgelig over at der ikke var flere tilbage med korte ærmer (havde ledt efter den model i lang tid) MEN at jeg blev tilbudt en tilsvarende dyrer model (uden yderligere omkostninger) syndes jeg er er fantastisk kundeservice! og modtog den inden for de 2-3 dage afsendelsestid der var :)

6 octobre 2017

Modtog ikke min vare

Kan ikke give en bedre anmeldelse når jeg ikke modtag mit sjippetov som jeg bestilte. Har selvfølgelig kontaktet kundeservice som lagde alt ansvar over til posthuset . Jeg kontaktede så posthuset som ikke havde set spor af min vare.
Jeg skriver så tilbage til kundeservice og får ikke noget svar tilbage.

27 octobre 2016

Hej Daniel,

det forholder sig således, at du har valgt at få tilsendt din bestilling som brev - dvs. som anført i vores betingelser og
som du også er klar over, med da du vælger denne forsendelse form - at der ikke er nogle forsikring på denne form.

Det står klart - at det er på vælge ansvar - at vælge denne forsendelse form.

Jeg har været i kontakt med dig et par gange. hvor jeg har gjort dig opmærksom på, at du skulle kontakte posthuset og der forespørge til din forsendelse - angivet som brev .

Det er selvfølgelig beklageligt, at din forsendelse er blevet væk - vi oplever det meget sjældent og vi betragter stadigvæk som en billig form at sende små bestillinger på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt nogle adidas boksehandsker samt bokse shorts som jeg hurtigt fik levereret efter min bestilling.

Jeg ringet ind før jeg købte på deres hjemmeside, og blev guidet godt igennem af deres medarbejder.

Super service!

12 mai 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Meget god service og hurtig levering

Jeg kontaktede Fightersport, da jeg skulle købe mine første boksehandsker.

Ekspedienten i telefonen tog sig tid til at finde den rette boksehandske og den rette størrelse til mig.

Jeg bestilte varen, og modtog den allerede næste dag.
Produktet af mærket Fightersport, har sidenhen holdt godt.

Kan klart anbefale Fightersport.

14 mars 2016

Hej Peter,

tak for dit opslag.

Glad for at høre om din oplevelse og håber selvfølgelig, at kunne byde dem velkommen som kunde igen.

Go dag :-)

CEO

Noté 1 sur 5 étoiles

Første og sidste gang jeg handler hos Fightersport

Dårlig kvalitet på udstyr og utrolig dårlig service ved reklamation. Handsker og bandager holder under 2 mdr.
Godt der findes andre steder at købe sit udstyr, for det er både første og sidste gang jeg handler i Fightersport, magen til elendig butik har jeg aldrig mødt.

13 mars 2016

Hej Coco29,

tak for dit opslag.

Jeg er da ked at høre om din oplevelse hos os.

Jeg kan desværre ikke gå nærmere ind i sagen, da jeg ikke kan finde dig i vores ordre system under Coco29.

Go dag

CEO

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus