L'entreprise a répondu

Veldig fornøyd med mine sikkert 10 hoodies/joggesett 🫣🤪 Elsker fargene og føler meg alltid fresh i joggesettene 😍 Størrelsene er spot on! Ønsker meg veldig ett "sommer-sett" med litt tynnere stoff... Voir plus

L'entreprise a répondu

Joggebuksene jeg bestilte har blitt mine nye favoritt bukser, de er tjukke og myke. Hettegenseren bestilte jeg i en størrelse større enn jeg vanligvis bruker, men jeg syns den fortsatt var nokså liten... Voir plus

1. Magasin de vêtements
  2. Magasin de vêtements de sport
  3. Magasin de streetwear
  4. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Premium oversized sweats. Designed in Norway. Limited quantity drops.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Gode klær

Gode og myke klær. Bra kvalitet

25 mars 2026

Réponse : Fitberry Sports

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en tilbakemelding Ronja🩷 Så hyggelig å høre at du er fornøyd!

Veldig fornøyd med klærene og rask…

Veldig fornøyd med klærene og rask leveringstid 10/10 opplevelse

8 avril 2026

Réponse : Fitberry Sports

Tusen takk for tilbakemeldingen din, Elin! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med din handleopplevelse hos oss🫶🏻

Bra kvalité

Bra kvalité! Väldigt nöjd

20 mars 2026

Réponse : Fitberry Sports

Så hyggelig å høre at du er fornøyd, Olivia! Tusen takk for tilbakemeldingen din☺️

Elsker

Elsker! Har 3 sett men vil gjerne ha minst 5 til, elsker de. Sykt nice passform, stoffet er kjempedeilig selv etter vask.

5 avril 2026

Réponse : Fitberry Sports

Takk for fin tilbakemelding, Vår! Vi er glade for at du er så fornøyd med settene dine💕

Rask og god service

Rask og god service, mottok varene fort og de er veldig behagelige å ha på!

19 janvier 2026

Réponse : Fitberry Sports

Takk for så hyggelig tilbakemelding Marice, vi setter så stor pris på at du tok deg tid til å skrive til oss🫶🏻

Elsker klærne

Elsker klærne, god kvalitet, deilig å behagelig stoff ,nydelige farger. Passform og størrelser synes jeg er veldig bra, er egentlig en 2xl i mye annet, men xl i fitberry passer helt fint💙 🩷

3 avril 2026

Réponse : Fitberry Sports

Så koselig å høre at du er fornøyd med plaggene dine Marita, tusen takk for så fin tilbakemelding🩷

Jeg elsker alle joggesettene mine!!

Jeg elsker alle joggesettene mine så mye!! Virkelig det eneste joggebukse jeg bruker, ettersom at de holde seg så fine. Føler ofte at andre joggesett blir stygge ettersom at man vasker de, men fitberry sine holder seg som om de er nye!!

2 avril 2026

Réponse : Fitberry Sports

Takk for så fin tilbakemelding Charlotte, det setter vi utrolig stor pris på💕

Kjøpte i julegave til fruen

Kjøpte i julegave til fruen. Hun er superfornøyd og bruker settet hele tiden!

24 décembre 2025

Réponse : Fitberry Sports

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding Ole! Vi er så glade for å høre at kjæresten din er fornøyd☺️

Mottok skadet bukse

Mottok skadet bukse. Ble tilbudt 300 for å beholde eller refund ved retur. Lager var tomt så kunne ikke få ny

27 février 2026

Réponse : Fitberry Sports

Beklager igjen for at du mottok en bukse med defekt, Bjørn. Det skal selvfølgelig ikke skje, og vi forstår veldig godt at dette var en skuffende opplevelse. Vi beklager også dersom løsningen vi kom frem til ikke nådde opp til forventningene dine, og tar med oss tilbakemeldingen din videre🫶🏻

Veldig god kvalitet på klærne

Veldig god kvalitet på klærne. Mye for pengene

19 mars 2026

Réponse : Fitberry Sports

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten! Tusen takk for tilbakemeldingen din☺️

Settene er så sykt fine!

Settene er så sykt fine!! Perfekt etter trening, til reise eller å bare gå med hjemme🥰 Hettegenseren er ganske oversized, jeg gikk en størrelse ned og den var fortsatt litt romslig. Men alt i alt et stoffet veldig mykt og jeg kommer nok til å kjøpe mange flere sett🤪

15 mars 2026

Réponse : Fitberry Sports

Så utrolig hyggelig å høre at du liker Fitberry-settene Vineta! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din🥹

Flatterende og fine klær

Utrolig gode og myke klær! Absolutt verdt prisen🤩 Kommer til å bestille mer herifra!

10 mars 2026

Réponse : Fitberry Sports

Så hyggelig å høre at du liker plaggene våre Anine! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din☺️

Alt var perfekt

Alt var perfekt! Kvalitet, levering og selvfølgelig joggesettet. Hvis du står mellom to størrelser, hadde jeg tatt den mindre størrelsen, da spesielt genseren er ganske over sized. Men alt i alt kjempefornøyd! Allerede kjøpt et nytt sett som er på vei….

8 mars 2026

Réponse : Fitberry Sports

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding Nora! Håper du blir like fornøyd med det nye settet ditt når det kommer🫶🏼