Roskilde Fjordens El Avis 50

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Tilbud på 7.600 kr for arbejde på installeret varmepumpe viste sig at bestå i 2,5 timers arbejde, hvor der i samme tidsrum blev udført varmepumpens service, som i forvejen var betalt via servicekontra... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse af Roskilde Fjordens El og dens medarbejdere. Omfattende stor sag efter stikledning skader , og opgaver der. Hurtigt respons, professionalisme, super ekspertise ,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gennem mange år har vi haft fornøjelse af Fjordens El, både ift. renovering af eget hjem, samt som professionel samarbejdspartner. Fjordens El levere altid top klasse arbejde, rådgivning og g... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Électricien

Écrit par l'entreprise

Vi udføre alt i el installationer og har mange faste små og store erhvervskunder samt en del forsikringsselskaber og privat kunder, der bruger os fast i forbindelse servicering, vedligeholdelse og ændring af deres el installationer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 2 sur 5 étoiles

Aldrig igen, alt for dyrt

Det bliver desværre ikke en god anbefaling. Det blev alt, alt for dyrt.
Vi har ellers brugt Fjordens El ved flere lejligheder før denne gang – og været tilfreds både med arbejdet og prisen. Men det slutter nu.
Svigermor på 84 skulle have hængt lamper op, en i loftet i soveværelset, en over et spisebord, en dobbelt-pendel i hjørnet af stuen og samt tre ikea-flet-lamper i et højt loft til kip. De sidste to fik en dæmper og endelig skulle der sættes en afbryder på en ledning.
Det tog i alt 11 mandetimer. Pris 10.100 kroner.
Det synes jeg er alt for dyrt, specielt når man ved aftalens indgåelse løst sjusser sig frem til, at det ”nok” kommer til at stå i rundt regnet 6000 kroner.

At firmaet bare arbejder-derud-af og får min svigermor til at nikke til det de siger, synes jeg ikke er ordentlig arbejdsmoral, og så undrer jeg mig over, at der opkræves 604 kroner plus moms for en lærlingearbejdstime, lærlingen gik der ni timer og den udlærte elektriker to. Prisen på en udlært arbejdstime er 704 plus moms hos Fjordens El.

Tjek timepriserne og lav en klar aftale næste gang du inviterer elektriker på besøg.

Har talt med mester og klaget over regningen. Det fik jeg intet ud af. Jeg fik en besked om at der allerede var trukket en time fra på regningen. Det er bare ikke til at læse nogen steder, så det kan jo være lige så meget løgn som sandhed.

Skuffende, desværre.

28 février 2024

Hej Lars

Som det fremgår af vores faktura har vi været hos din svigermor 2 gange da opgaven vidste sig større end først antaget i telefonen.

Ud fra den beskrivelse du har givet har vi vurderet vi ville afsætte 6 timer til opgaven, og vi blev beklagelig hvis ikke færdig den dag der var afsat tid. Vi kom derfor igen dagen efter for at lave opgaven færdig, dette blev aftalt med din svigermor.

Udover det aftalte, viste det sig også at vi skulle samle flere af lamperne samt kører til grossisten for at hente de rigtige lyskilder til lamperne da de lyskilder din svigermor havde ikke var dæmpbare og derfor ikke kunne dæmpes. Dette var ikke noget vi havde taget højde for da vi skulle vurdere hvor lang tid vi ville sætte af til opgaven. Vi prøvede derfor at løse den givende opgave på bedst vis, så din svigermor kunne få ophængt alle lamper og lysdæmper som ønsket.

Mvh
Jesper

Noté 5 sur 5 étoiles

Juleaftensdag standsede vor varmepumpe…

Juleaftensdag standsede vor varmepumpe og mini-renseanlæg samt strøm i stueetagen af vor ene længe. Ved opkald 1. Juledag morgen til Fjordens El, fik Daniel over telefonen hurtigt og kompetent sat fokus på problemet, som kunne løses ved at skifte sikringer i hovedtavle. Julen reddet tak til Daniel.

25 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Vi føler os snydt og taget ved næsten

Vi skulle have udskiftet en sensor. De havde en sensor med som de solgte til os for 900 kr. Den fandt vi så ud af kostede 200 kr. på nettet. Da vi konfronterede dem med det, skriver de "Hvis du vil have sensoren til internet pris skal du selv købe den, ellers er prisen som der står på vores faktura."

Dem bruger vi aldrig mere!

Uanset om de har sensorer på lager i bilerne, så retfærdiggør det ikke at tage 450% mere for et produkt, end man kan købe det for på nettet. Vi blev ikke oplyst om at de kommer og skifter sensoren, hvis den går i stykker. Det synes, som noget man har fundet på for at forsvare en vanvittig høj pris.

14 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en god oplevelse allerede fra…

Jeg fik en god oplevelse allerede fra starten. Jeg fik en sød og hjælpsom sekretær i røret som fandt en tid som passede mig(i min travle hverdag).
Elektrikeren kom til tiden og gjorde et godt stykke arbejde. Samtidigt var han professionel og super venlig.
Jeg var meget tilfreds med Roskilde Fjordens El fra start til slut. Kan kun varmt anbefale dem!

20 avril 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Fjordens El skuffer aldrig....

Vi har endnu en gang haft besøg af Fjordes El. Han fiksede vores gamle lampe som var gået i stykker. Vi manglede en lysdæmper som han ikke havde i bilen men kørte straks ud og hentede en. Utrolig venlig og service minded dygtig elektriker, og så var han glad for vores hunde :-) Vi vil til enhver tid bruge Fjordens El, de skuffer aldrig!

10 mars 2023

Ågerpriser for sensorer

Jeg fik udskiftet 2 udendørs sensorer, selve arbejdet er der ikke noget at udsætte på, men jeg blev temmelig overrasket over faktura beløbet.
Prisen på sensorerne var henholdsvis 921 kr og 942 kr plus moms.
Jeg gik på nettet og fandt de tilsvarende sensorer til 412 kr og 447 kr incl. moms.
Dette skrev jeg til Fjordens El men de svarede at det var deres pris.

7 octobre 2022

Hej Ginette.
Det er korrekt at vi desværre ikke kan tilbyde sensorer til tilbudspriser men at vi tager udgangspunkt i vores listepriser. Når vi som firma sætter sensorer op, står vi med garantien og besværret hvis der skulle være noget glat med sensorerne.
Mvh Jesper Thomsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været en fornøjelse at have…

Det har været en fornøjelse at have Frederik til at fejlfinde på husets el og programmering af IHC-anlæg. Han har fundet godt kreative løsninger, da det så lidt sort ud, og har været fleksibel omkring ting jeg kunne bidrage med, således at det ikke var nødvendigt at have en lærling med. Jeg har anbefalet Fjordens El og Frederik til bofællerne i vores bofællesskab. Jeg har først været i kontakt med Ibsen El, Roskilde som jeg ventede på i +3 uger og aldrig kom trods rykkere og nye løfter. Siden Roskilde Elektrikeren, som intet har med Roskilde at gøre, men blot en fake hjemmeside, for Københavns Håndværkerservice, som INTET kunne bidrage med. Sidstnævnte har desuden været i Operation X for at snyde kunderne groft.

10 août 2022

Tavle og diverse installationer

Tavle og diverse installationer
Hurtig respons ved første kontakt med udarbejdelse af projektopdelt tilbud med separat pris for hver del af det ønskede arbejde.
Folkene kom præcis til den tid der var aftalt (to dage i træk), havde fuld fokus på arbejdet og udførte alt både hurtigt og pænt. Ryddede op efter sig begge dage og afleverede alt i bedste orden og i fuld overensstemmelse med det tilbud der var givet.
Faktura for arbejdet var også i overensstemmelse med tilbuddet.
Kan anbefale virksomheden på det varmeste.

30 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Resultatløse besøg med fuld betaling

Det er 3. gang jeg har haft besøg af Fjordens el uden at få løst opgaven. Regningen afspejler desværre heller ikke at opgaven ikke blev løst.
Kan ikke anbefales.

1 avril 2022

Hej John
Jeg er ked af du er utilfreds med vores service, da vi ellers har været hos dig en del gange.
Sidst vi var hos dig (marts 2022) konstaterede vi at din el installation ikke fejlede noget men at din kogeplade formentlig var brændt af. Vi rådgav dig i forhold til fordele og ulemper ved enten at reparere eller udskifte kogepladen.
Forrige gang vi var hos dig (februar 2022) kiggede vi på lyset i din emhætte som kom til at virke igen, men slukkede efter 20min. Vi tilbød derfor at kigge yderligere på denne men dette var du ikke interesseret i.
Tilbage i dec. 2018 var vi og fejlsøge hos dig og konstaterede at fejlen var et defekt varmelegeme i en vaskemaskine. Da vi ikke kunne komme til dette varmelegeme, rådgav vi dig til at henvende dig til producenten der ville kunne hjælpe med problemet.

Jeg er derfor uforstående over for, at du mener vi ikke har løst opgaverne, da en del af vores arbejde også er at fejlsøge og rådgive kunder, omkring enten at reparer eller udskifte de pågældende hårde hvidevarer.

Meget dyre

Meget dyre. Meget længe om at komme.

14 février 2022

Réponse de Roskilde Fjordens El

Ja vi har lidt ventetid, da vi , ligesom alle andre håndværkere, har meget travlt. Vi tilbød jer tiden en uge efter og I accepterede denne ( det var jer frit for at finde en anden elektriker) Vi finder fejlen ved første besøg og bestiller reservedel hjem, som kommer 2 dage efter. Vi har så en tid til jer allerede 2 dage efter kl. 7 om morgenen, hvilket I finder for tidligt. Vi får flyttet om på nogle kunder, så vi kan tilbyde jer en tid senere samme dag. Vi beklager, at vi ikke har kunne leve op til jeres forventninger !

Punktlige, informative og venlige

Fjordens EL har skiftet spots i hele vores hus, samt trukket 400volt til vores Carport. Opgaven hos os strakte sig over 3 dage. Alt forløb som planlagt. Elektrikerne flinke til at forklare undervejs, og til at tilpasse løsningen til vores ønsker. De var informative, og gav os hver dag besked når de tog afsted og sagde hvad tid de ville komme næste dag. (Og de mødte op på minuttet!) Derudover ryddede de alle deres ting op hver dag ved fyraften, samt støvsugede løbende eventuel borestøv mm op. Og så var de sidst men ikke mindst, også bare rigtig behagelige at omgås. Klar anbefaling herfra :)

19 janvier 2022

Kanon service

Kanon service

Super service - nemme at komme i kontakt med, vender altid hurtigt tilbage (samme dag) ved spørgsmål m.v.

Er kommet til tiden og alt arbejde udført inden for prisinterval som angivet i tilbud.

Kan kun anbefale fjorden EL :)

13 juillet 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Dobbelt så dyrt som forventet

Dobbelt så dyrt som forventet, for en ganske simpel opgave. Udskiftning af ventilator på 2 badeværelser....
Elektrikeren glemte sit værktøj, hentede det en uge efter. Til gengæld fik jeg en rykker for betaling af regningen, selvom vi aldrig havde modtaget den oprindelige.
De var faktisk flinke at tale med, men det er ikke noget jeg vil betale ekstra for..

5 mai 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Service i topklasse og professionelt arbejde!

Havde Flemming ude (som den eneste af tre firmaer der fysisk var forbi) og vurdere opgaven, installation af lader til el-bil og lys i carport. Tilbud landede dagen efter og var absolut rimeligt.

Opgaven løst af to meget rare elektrikere - yderst pænt og professionelt lavet. Desværre viste det sig, at den nyopsatte sikring var en mandagssikring, men den blev prompte skiftet - naturligvis uden beregning.

Alt i alt særdelses tilfredsstillende firma der blev anbefalet videre til familie der ligeledes skulle have installeret lader til el-bil. Med samme positive og tilfredstillende resultat.

FJ-el kan i den grad anbefales.

2 avril 2020

El til Elbil

Fik monteret el, til en kommende lader til elbil.

De kom hurtigt ud og kiggede, selv om det var i perioden, med masser af helligdage, hvor mange holdt fri. tilbud blevet leveret senere samme dag.

Pris og tid blev holdt, præcist som vi aftale.

Manden de sendte ud, var både behagelig, punktlig, kom med nogle gode løsninger på opgaven, og holdt mig opdateret, under hele opgaven.

Så kan ikke være mere tilfreds.

Jeg ved godt, hvem jeg ringer til, næste gang jeg skal have lavet el.

16 janvier 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Ekstraordinært fleksible og service-mindede op til jul

Vi har i mange år brugt Fjordens el, og de har altid lavet et flot og meget professionelt stykke arbejde. Det der får mig til tasterne er, at de her op til jul har været helt ekstraordinært service-mindede. Vi har i lang tid arbejdet på at få etableret en udendørs sauna. Det sidste der manglede var elektriker-arbejdet, men nu var det næsten blevet jul, og de fleste var nok gået på juleferie den 20. Alligevel dukkede Fjordens El op på en lørdag og gjorde arbejdet færdigt, mens mørket sænkede sig. Vi havde en dejlig aften i vores nye sauna med gode venner. Kun fordi Fjordens El er så fleksible og bekymrer sig ærligt for kundernes behov. Tusind tak for god service

22 décembre 2019

Flytning af kontakter

Jeg fik tilbud fra fjordens el på flytning af 5 kontakter fra gerigt ud i væg, og på trods af den høje pris valgte jeg dem fordi jeg troede de lavede kvalitetsarbejde.

Da arbejdet er udført af de to unge elektrikere med hammer mejsel , får jeg et kæmpe chok over de meget store kratere de har lavet i væggen. Stykker af væggen er simpelthen faldet ud. Jeg vidste godt det var et indgreb som var destruktivt, men ikke så slemt. Nu er jeg nødt til at hyre en murer for at få fikset alle skaderne.

Det er så slemt ar jeg har bedt fjordens el ikke om at komme igen og udføre resten af arbejdet.

Jeg har efterfølgende haft en anden elektriker ude, og de har lavet et meget pænere stykke arbejde.

6 décembre 2019

Kære Lars,

Det er korrekt at der tit falder store stykker gasbeton af når man skærer riller, det kan ikke være anderledes. Halvdelen af det gasbeton, man kan se der mangler på fotos er de gamle riller der var skåret i forvejen, der har været dækket af gammel mørtel eller beton, men som falder af eller fjernes når vi skal flytte rørerne.

Jeg beklager mange gange at vi ikke har fået forklaret dig tydeligt nok at der ville blive følgeskader til murer, men der står følgende i vores tilbud til dig :

Opgaven kan ikke løses uden der bliver følgeskader til maler og murer (følgeskader er ikke indeholdt i dette tilbud).

Når du skal have en murer ud er det uden betydning hvor meget beton han skal putte på skeen for at få lappet rillerne, men det er klart at hvis du selv regnede med at du kunne lappe dem, så kan vi godt forstå at du er overrasket - det beklager vi naturligvis.

Den anden elektriker du har haft ude har formentligt monteret kontakterne igen , det er jo en helt anden opgave end at skære riller, så de ting er svært sammenligenlige.

Vi er kede at at du ikke er tilfreds med vores arbejde og beklager endnu engang at vi ikke har udtrykt os klart nok i forhold til hvor meget der kræves for at lappe riller ved betonarbejde.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus