Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Enkele jaren geleden 2 vloerkleden gekocht. Hoogpolig en heel zacht aanvoelend. Heerlijk... Na een paar jaar begonnen er draden los te laten, en het wordt met de dag erger. Blijkbaar is het toch... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn ontzettend blij met ons nieuwe vloerkleed. De kwaliteit is uitstekend en de kleuren komen precies overeen met de foto’s. Het kleed voelt heerlijk zacht aan en geeft onze serre direct een warme... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

1 ster is nog teveel. Wat een drama, levering werd vooruit geschoven op de dag dat de levering eigenlijk zou zijn??? Met 1.5 week vooruit geschoven, die ochtend zou ik een tijdvak krijgen voor lever... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een heel mooi vloerkleed in de woonkamer liggen. Na een gratis proefstaaltje, wat snel geleverd werd, heb ik dit vloerkleed gekocht. Het werd snel en goed geleverd en het ondertapijt kwam een d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'ameublement et de décoration
  2. Fabricant de moquette
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Magasin de tapis

Écrit par l'entreprise

Bij Floorpassion ontdekken klanten een rijke diversiteit aan vloerkleden, perfect afgestemd op elk interieur en ieders smaak. Van landelijke tot klassieke, moderne tot industriële vloerkleden, hoogpolig of laagpolig, in diverse vormen: rechthoekig, vierkant, rond of organisch. Wij omarmen ons breed assortiment! Onze collectie omvat niet alleen standaardmaten direct uit voorraad leverbaar, maar ook op maat gemaakte vloerkleden. Hierbij bieden wij de vrijheid om specifieke afmetingen te kiezen, evenals uitzonderlijke afwerkingen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

3,7

Tous les avis

73 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Carpet besteld

Carpet besteld, mocht kiezen wanneer t geleverd ging worden .. dit was mogelijk een week erna. Tot op heden niets ontvangen, zelf contact gezocht en wordt nu pas augustus...

11 juin 2024

Beste Angela,

Vervelend om te horen dat de levering van de bestelling vertraagd is. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Momenteel wachten wij op een nieuwe rol vanuit onze leverancier. De levering van nieuwe rollen kan in sommige situaties een vertraging met zich meebrengen. Zodra wij de rollen hebben ontvangen, doen wij er alles aan om uw vloerkleed zo snel mogelijk te produceren en versturen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling en bezorging gingen goed en…

Bestelling en bezorging gingen goed en het resultaat mag er zijn !!!

10 juin 2024

Beste Sila,

Wat leuk om te horen dat de bezorging goed is verlopen.

Wij wensen je veel plezier met het vloerkleed!

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, maanden geleden mat besteld en direct betaald maar nog steeds niks ontvangen!!!! Geen communicatie vanuit het bedrijf!!! Denk 2x na voor je hier iets besteld!!!

5 juillet 2024

Beste Gert-Jan,

Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Het is bij ons niet gebruikelijk dat de levering zo lang duurt. Bij een eventuele vertraging houden wij klanten per mail over de hoogte over de voortgang. Zou u het ordernummer van de bestelling kunnen delen, zodat wij voor u kunnen controleren wat er mis is gegaan? Op basis van uw naam kan ik namelijk geen bestelling terug vinden.

Top bedrijf!

Heel fijn bedrijf om je kleden te kopen. Enorme keuze. Medewerkers zijn enorm betrokken en geven desgevraagd professioneel advies. De service en klantwaarde voor dit bedrijf is echt ongekend. Ik kan iedereen, die een kwalitatief goed en mooi kleed wil kopen dit bedrijf aanbevelen.

23 juin 2024

Beste Willem,

Bedankt voor je leuke review. Erg fijn om te horen dat wij je zo goed hebben kunnen helpen. Mochten wij je in de toekomst nog eens kunnen helpen bij het uitzoeken van een nieuw vloerkleed, horen wij het natuurlijk graag! :)

In 1 woord FANTASTISCH

Ik had eerst een verkeerde maat besteld, toen ik daarover belde werd meteen geannuleerd en een andere maat besteld. Daarna kreeg ik nog een staaltje voor de kleur meegestuurd. Zomaar uit zichzelf. Echt fantastische ervaring gehad. Ik zou ook iedereen aanraden daar een vloerkleed te bestellen

6 juin 2024

Hele slechte ervaring met Floorpassion

Hele slechte ervaring met een vloerkleed van Floorpassion. Ik heb het Hampton fluffy kleed gekocht voor meer dan €500. Na een paar maanden begon het al lelijker te worden. Na een half jaar zag het er niet meer uit. Totaal niet meer zacht, leek wel stro.

Floorpassion stuurde een reinigingsmiddel op en gaf aan dat het kleed hiermee weer zacht zou worden. Dit is absoluut niet het geval.
Ik moest het ook regelmatig stofzuigen en draaien maar dat deed ik al.

Ik heb het kleed nog liggen omdat het zo duur was maar ik ga het nu echt weg doen, het ontsiert m’n hele huiskamer.
Ongelooflijk zo’n slechte kwaliteit voor zo’n hoge prijs. Er zit 3 jaar garantie op, geen idee waarop. Want een fluffy kleed dat eruit ziet als een berg stro valt er blijkbaar niet onder. De kwaliteit is enorm slecht en ze leggen het probleem bij de klant.
Voor mij nooit meer Floorpassion.

30 juin 2023

Réponse de Floorpassion

Wat vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft met een vloerkleed van ons en dat het reinigingsmiddel niet voor het gewenste resultaat zorgt.

Onze garantie dekt productie- en fabricagefouten. Dit betekent dat schade of fouten die te verwijten zijn aan het productieproces gedekt worden door onze garantie. Uiteraard geloven wij in de duurzaamheid van onze producten, maar we kunnen helaas niet alles vergoeden. Als stijlvol gebruiksvoorwerp zijn vloerkleden namelijk gevoelig voor slijtage en andere natuurlijke invloeden die nauw verbonden zijn met dagelijks gebruik.

Graag bekijken wij de situatie nog eens opnieuw voor u om intern te bespreken op welke manier wij u mogelijk nog tegemoet kunnen komen.

Zou u ons het ordernummer kunnen doorgeven, zodat de situatie opnieuw kunnen bekijken?

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en niet geheel…

Snelle levering en niet geheel onbelangrijk prachtig kleed!!!Nog niet in gebruik i.v.m a.s verhuizing

13 mai 2024

Beste Charlotte,

Wat leuk om te horen dat het vloerkleed zo goed bevalt.
Wij wensen je alvast heel veel plezier met het vloerkleed op het moment dat je h'm vol op in gebruik hebt na de verhuizing.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het werd netjes op tijd geleverd en het…

Het werd netjes op tijd geleverd en het tapijt was echt zo mooi als op de foto. Totaal geen spijt

13 mai 2024

Beste Alice,

Fijn dat het vloerkleed zo goed bevalt en ook overeenkomt met de foto. Wij wensen je heel veel plezier met de bestelling!

Mocht wij je in de toekomst opnieuw kunnen helpen bij een keuze voor een mooi vloerkleed, horen wij het graag!

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer teleurstellende ervaring - bestelling nooit ontvangen!

Ruim een maand geleden heb ik 2 vloerkleden besteld. Volgens de website was het ene vloerkleed gewoon op voorraad, en de andere had een levertijd van 2 weken, dus ik verwachtte een redelijk snelle levering. Helaas is dit totaal niet het geval gebleken.

In eerste instantie besloten ze bij de klantenservice dat het beter was om mij twee staaltjes toe te sturen dan 2 voerkleden, omdat ik dan beter kon beoordelen welk kleed ik daadwerkelijk wilde. Dit wilde ik niet en gaven ze me aan dat ze zo snel mogelijk beide kleden zouden toe sturen (binnen 2 weken). Ondertussen zijn we meer dan 4 weken verder heb ik beide kleden nog steeds niet ontvangen.

Ik heb inmiddels meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice, en elke keer werd mij verteld dat de levering weer is vertraagd. Dit is bijzonder frustrerend en toont aan dat er weinig transparantie en efficiëntie is in hun voorraad- en leveringsbeheer.

Na lang wachten heb ik uiteindelijk besloten om de bestellingen te annuleren. Dit had veel eerder moeten gebeuren, maar ik hoopte telkens dat de beloofde levertijd nagekomen zou worden.

Al met al een zeer teleurstellende ervaring. Ik zou floorpassion niet aanraden als je op zoek bent naar betrouwbare en tijdige levering van je bestellingen.

3 juin 2024

Beste Melda,

We begrijpen dat het erg vervelend is dat de bestelde vloerkleden een vertraagde levertijd heeft op dit moment bij onze leverancier. Wij werken aan onze samenwerking met onze leveranciers om de levertijden duidelijker te krijgen. In uw situatie werd de levertijd inderdaad regelmatig door de leverancier uitgesteld, waardoor wij u vaker hebben moeten informeren over een vertraging dan gehoopt. Onze excuses hiervoor.

Zoals besproken hebben wij de bestelling geannuleerd. Ondanks uw ervaring hopen wij u in de toekomst toch nog eens terug te zien en het tegendeel te bewijzen. Uiteraard is deze een situatie eerder een uitzondering dan regel voor ons.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fijne zaak is dit

Wat een fijne zaak is dit. Heel handig en zonder problemen snel staaltjes gestuurd zodat er een goede keuze gemaakt kan worden. Toen de keuze was gemaakt, en omdat het kleed op voorraad was, lag het 2 dagen later bij mij op de vloer. Ik ben er heel blij mee!

12 mai 2024

Beste Elly,

Wat leuk om te horen dat jouw ervaring zo goed is bevallen met ons. Bedankt voor de leuke review! Wij zien je graag nog eens bij ons terug. Mocht je ooit advies nodig hebben voor een ander vloerkleed, dan horen we het graag :)

Team Floorpassion

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus