Flügger farver Avis

1 403
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har sjældent mødt så stor imødekommenhed og hjælpsomhed som Anja udviste over for os, vi er meget taknemmelige. Den maling vi bestilte den ene dag, var leveret med fragtmand allerede næste dag... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de peinture
  2. Service de restauration des planchers
  3. Fabricant de peinture

Écrit par l'entreprise

Flügger har over 500 Flügger farver forretninger i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Vi har over 160 forretninger her i Danmark. Flügger har i over 100 år udviklet, produceret og distribueret moderne maling og tilbehør til både private og professionelle. Dette har givet os en enorm indsigt i hvad det moderne byggeri kræver for at holde sig aktuelt. En Flügger farverforretning er ikke nogen almindelig farvehandel. Det er nemlig ikke tilfældigt, at der er en maler på vores vinduer og i alle vores annoncer. Flügger har altid været malerfagets leverandør. Hos Flügger har vi Danmarks største online sortiment af maling, spartelmasse, pensler, ruller og tilbehør. Stort set alle vores produkter er certificeret med miljømærkninger såsom EU Ecolabel og Svanemærket og derfor er det vigtigt for os at sige at vi tænker på miljøet. Flügger er også kendt for sine kvalificerede specialister - vores faglærte personale kan hjælpe med rådgivning og vejledning til valg af de bedste produkter til dit kommende bygge- eller malerprojekt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 403)

185 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik en rigtig god vejledning

Fik en rigtig god vejledning omkring mit køb- glæder mig til at svinge penselen

13 juillet 2026

Hej Bente

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit projekt og håber, at resultatet lever op til dine forventninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for råd eller vejledning undervejs.

Noté 1 sur 5 étoiles

PAS FLUEGGER.DANMARK A

PAS FLUEGGER.DANMARK A - DET ER ET SVINDEL FIRMA - (DET ER IKKE FLUGGER DK. ) JEG KØBTE FOR 186.15 KR MALING MEN FIK DET ALDRIG. FIK EN MASSE MAIL FRA FRAGTMANDE OM MINE VARE VAR PÅ VEJ.

2 juillet 2026

Hej AAA😊

Den hjemmeside, du henviser til (fluegger.danmark), tilhører ikke os og har ingen tilknytning til vores virksomhed.

Det ser derfor ud til, at anmeldelsen er placeret på den forkerte virksomhedsprofil.

Gik bare helt fint 😎

7 avril 2026

Hej Nielsen😊

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at alt gik helt fint.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

God weekend.

👍👍👍👍

Nemt og hurtigt

3 juillet 2026

Hej Birte.

Tusind tak for dine 5 flotte stjerne!

Rigtig god dag til dig!

Mvh Camilla
Flügger.dk

Kompetent service.

Vi bestilte tre spande maling online, hvoraf den ene var en tonet farve som desværre, af forskellige årsager, ikke viste sig at være den rigtige nuance. Vi tog til Flugger Farver i Svendborg for at se om vi kunne finde en løsning på vores problem, og fik her den behageligste og mest kompetente betjening vi længe har oplevet. Sammen med Camilla i kundeservice og en meget ihærdig indsats af Bente i butikken, blev problemet løst så vi kunne gå derfra yderst glade og tilfredse. Det vil vi gerne sige mange tak for, både til Camilla i kundeservice og til Gitte og Bente i butikken og vil gerne give de bedste anbefalinger til Fluggers produkter og service.

26 juin 2026

Kære Ronald

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de varme ord. Det glæder os virkelig at høre, at vi sammen kunne finde en god løsning, og at du gik fra butikken glad og tilfreds.

Jeg bliver meget glad for din ros og sørger selvfølgelig for at dele din anmeldelse med både Bente og Gitte i Svendborg. Jeg ved, at de vil sætte stor pris på den ;)

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen en anden gang.

Camilla
Flügger Kundeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var dejlig jeg kunne købe det…

Det var dejlig jeg kunne købe det malling, jeg stod og skulle bruge, super hurtigt leveret

1 juillet 2026

Hej Joh😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du kunne finde præcis den maling du stod og manglede og at leveringen var hurtig.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at kunne hjælpe dig igen næste gang, du har et maleprojekt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste service vi længe har oplevet

Den maling vi bestilte den ene dag, var leveret med fragtmand allerede næste dag ved middagstid.
Mange tak til alle vi havde kontakt med, men især Anja,
Må alle ha' en god sommer.

30 juin 2026

Hej Kim😊

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse og de meget varme ord.
Det betyder virkelig meget for mig at læse.

Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe jer godt igennem købet og at I fik malingen hurtigt frem. Det er altid vores mål at yde en god service og gøre processen så nem som muligt.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – det sætter jeg stor pris på.

Jeg håber, I bliver rigtig glade for resultatet og I skal være hjerteligt velkomne igen, hvis I får brug for hjælp en anden gang.

Rigtig god sommer til jer også!

Noté 5 sur 5 étoiles

jeg har brugt flugger maling i mange år…

jeg har brugt flugger maling i mange år og blive ikke skuffet, flugger er alside med moderat priser

29 juin 2026

Hej Talal

Tusind tak for dine meget pænt ord - det varmer og vi er så glade for at høre at du har handlet hos os i mange år, tusind tak for det!

Rigtig god dag til dig.

Mvh Camilla - Flügger.dk

Proffesionele produkter.

Proffesionele produkter, fornuftige priser, hurtig levering.

1 juillet 2026

Hej Kim.

Tusind tak for dine 5 stjerne og de meget pæne ord.

Jeg vil ønske dig en rigtig god dag!

Mvh Camilla - Flügger.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik verdens bedste betjening og…

Fik verdens bedste betjening og vejledning af Bobby og hans kollegaer i Flugger Vejle!! 10 stjerner fra mig

29 juin 2026

Hej Henrik

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så god oplevelse hos os i Flügger Vejle.

Vi giver selvfølgelig din ros videre til Bobby og resten af teamet – de vil uden tvivl blive glade for at høre, at deres service og vejledning har gjort en forskel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse og vi ser frem til, at byde dig velkommen igen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Lidt lang leveringstid.

Har altid brugt Flügger maling, og ved at det holder, og gulner ikke. Det kan også klare stærk rengøring. Kan kun anbefale Flügger maling.

15 juin 2026

Hej Sirdann

Tak for din anmeldelse og anbefaling af Flügger maling. 😊

Vi beklager den lidt lange leveringstid og arbejder løbende på at forbedre vores levering.
Samtidig er vi glade for at høre, at du er tilfreds med malingens kvalitet og holdbarhed.
Det betyder meget for os, at du fortsat vælger Flügger og deler dine gode erfaringer.

Tak for din tillid og vi håber at kunne hjælpe dig igen snart.

Noté 3 sur 5 étoiles

Malingen var dyr

Malingen var dyr, men gratis forsendelse
Lidt lang levering når det kommer fra DK

18 juin 2026

Hej Elisabeth

Vi er glade for, at du satte pris på den gratis levering.

Vi kan se, at din ordre blev leveret efter 3 dage, hvilket er inden for vores normale leveringstid på 1-5 hverdage.

Vi forstår dog godt, hvis ventetiden føltes lidt længere end forventet og vi arbejder løbende på at sikre den bedst mulige leveringsoplevelse.

Tak for din feedback, og vi håber at kunne betjene dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode produkter og priser

16 juin 2026

Hej Leticia

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og priser.

Din feedback betyder meget for os og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Bedste produkt

Hurtig levering,
Fantastisk produkt med god dækkeevne

16 juin 2026

Hej Steen

Mange tak for din fine anmeldelse. 😉

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og kvaliteten af vores maling.

Benita / Flüggers Kundeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Når man bestiller maling online

Når man bestiller maling online, er man altid bekymret for om den rigtige farve dukker op og i hvilken stand ( har læst rædselshistorier om maling ud over det hele fra andre). Ingen problemer her. Den præcise farve dukkede op og ingen problemer med fragt og emballage

11 juin 2026

Hej Lisa

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Vi ved, at det kan være svært at bestille maling online, når farven skal være helt rigtig og derfor er vi ekstra glade for at høre, at det hele levede op til dine forventninger!
Jeg sørger for, at lageret for din ros tilsendt.

Endnu en gang tak! Fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.
Vi håber, du bliver rigtig glad for det færdige resultat og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Rigtig god fornøjelse med projektet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde lavet en fejl i bestillingen…

Jeg havde lavet en fejl i bestillingen og fik det ændret gennem chat funktionen på siden med hjælp fra en sød medarbejder ved navn Camilla. Der også efterfølgende hjalp mig på mail med at få tonet malingen over i den rigtige farve - efter jeg i første omgang havde givet forkerte oplysning i farvekoden.
Hun reddede bogstaveligt talt min *** fra en alvorlig bummert...
Så der er både super maling og super service, at hente hjem hos flügger.

7 juin 2026

Hej Emil

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at Camilla kunne hjælpe dig godt igennem processen og få rettet både bestilling og farvekode, så det hele endte som ønsket.
Jeg véd, hvor vigtigt det er, at farven bliver helt rigtig!

Jeg sender selvfølgelig din ros videre til Camilla – den vil helt sikkert gøre hende glad.
Tak, fordi du valgte Flügger og rigtig god fornøjelse med malerprojektet!

Fantastisk maling

6 juin 2026

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores maling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik det jeg havde bestilt

Fik det jeg havde bestilt, den ene malig havde ikke farven som forventet, fik den tonet i lokale Flügger butik til fin farve. Tak

9 juin 2026

Hej Steen

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du fik det bestilte og at butikken i Kolding, kunne hjælpe med at tone malingen.
Jeg sørger for at de får tilsendt din ros.

Tak, fordi du deler din oplevelse – og god fornøjelse med projektet!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus