FNV Avis 1 360

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Kreeg om vage reden na 2 inwerk-nachtdiensten, begin Januari, ontslag in proeftijd. Zeer frustrerend, óók omdat ik die 2 nachten niet uitbetaald bleek te krijgen! FNV erop gezet, want ik vond di... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Syndicat

Écrit par l'entreprise

De FNV is de grootste vakbond van Nederland. Wij komen op voor jouw belangen op het gebied van werk en inkomen. Een vakbond is een groep werknemers die zich verenigt. Zodat de werkgever niet de enige is die ‘macht’ heeft op de werkvloer. Als je uitzoomt, is ‘de vakbond’ dus het totaal aan mensen die lid zijn. Concreet doen bestuurders voor de leden bijvoorbeeld de cao-onderhandelingen, behartigen hun belangen in Den Haag, geven juridische hulp en voeren campagne voor betere arbeidsomstandigheden voor alle werknemers. Om dat werk te laten uitvoeren betalen de leden iedere maand contributie. Bij het lidmaatschap van de FNV komen allerlei persoonlijke voordelen: - Invloed op je arbeidsvoorwaarden (meepraten over jouw cao) - Hulp bij een toekomstig arbeidsconflict (gedoe op je werk? Wij helpen je) - Hulp bij letselschade en beroepsziekte (word je ziek? Wij kennen jouw rechten) - Persoonlijk advies over werk en loopbaan (als je vragen hebt, kun je altijd bellen) - Korting met je ledenpas (voordelen speciaal voor leden)

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 61 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

respectvolle begeleiding in moeilijke situatie

De juriste van FNV heeft veel vragen voor mij beantwoord, contacten gehad met werkgever in een situatie waarin dat voor mij persoonlijk niet mogelijk was. Ze checkte of alles klopte, zorgde voor heldere uitleg en aanscherping van zaken waar nodig. Ik kon er op vertrouwen dat alles goed geregeld werd. Respectvolle communicatie naar mij en werkgever. Nam niet ongevraagd de regie maar toetste steeds bij mij wat voor mij prettig was.

27 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Goed en professioneel geholpen.

Goed en professioneel geholpen.
Goed luisteren en meedenken.
De juiste informatie geven.
Als er weer iets is het advies om het weer voor te leggen en te bespreken om het juiste te doen.

10 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Adviseur heeft een heldere inschatting…

Adviseur heeft een heldere inschatting gemaakt en advies gegeven over het wel of niet accepteren van een vaststellingsovereenkomst. Hierdoor is voorkomen dat ik in een financieel probleem gekomen zou zijn.

15 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

​Bij de FNV krijg je het frustrerende…

​Bij de FNV krijg je het frustrerende gevoel dat je betaalt voor een dienst waar niets tegenover staat. Om een incassoprocedure op te kunnen starten, ben je verplicht om een lidmaatschap voor de duur van twee jaar aan te gaan. In de praktijk blijkt echter dat je een aanzienlijk deel van het werk zelf moet verrichten, waaronder het aanleveren van een uittreksel van de debiteur.
​Ik heb dan ook absoluut niet het gevoel gehad dat ik kon rekenen op de service en bijstand die je van een professionele organisatie mag verwachten. Het gevoel van rechtsbescherming en vertrouwen ontbreekt volledig. Dit is des te kwalijker omdat de contributie die je bij de FNV betaalt, niet onderdoet voor de premie van een reguliere rechtsbijstandverzekering

9 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Steun en deskundigheid op het juiste moment

Tijdens een arbeidsconflict heb ik veel gehad aan de ondersteuning van FNV. Juist op momenten waarop ik het overzicht even kwijt was, werd er meegedacht en werden de mogelijkheden helder uitgelegd. De combinatie van juridische kennis, betrokkenheid en bereikbaarheid gaf mij rust in een onzekere periode. Ik kijk daarom positief terug op de begeleiding die ik heb ontvangen.

10 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Juridische hulp met fantastisch…

Juridische hulp met fantastisch resultaat! Ondanks de negatieve verhalen van mijn werkgever, heeft de jurist een zeer ruime vertrekregeling geregeld. Dit overtrof al mijn verwachtingen! Heel fijn dat ze je helpen in zware tijden en zorgen voor gerechtigheid.

30 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Een groot pluspunt van de hulp van FNV

Een groot pluspunt van de hulp van FNV: mijn voormalige werkgever besloot me na twee jaar ziekte te ontslaan. Hij deed er alles aan om me te dwingen ontslag te nemen, hij zei zelfs dat ik geen recht had op een ontslagvergoeding. Gelukkig is dankzij FNV alles goed afgelopen.

31 octobre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus