Oplichter schrijft op zijn website dat alles goed gaat en dat alleen ivm personeels tekort ze het niet aan kunnen en dat bestellen nog steeds kan en in eens is deze oplichter failliet! Als je een b... Voir plus

Bestel hier mijn Funko Pops! De spulletjes zijn altijd de volgende dag binnen. Stevig ingepakt wat belangrijk is als collector! En netjes altijd geholpen bij vragen of opmerkingen. Met een grappige... Voir plus

Hele goeie klantenservice. Ik had heel lang kunnen zitten wachten op een product die niet door de fabrikant geleverd zou worden. Ze hebben contact opgenomen en me aangeboden hetzelfde product met een... Voir plus

Gewoon een goede no-nonsens club die nakomen wat ze beloven. Ze hebben verstand van zaken en geven advies waar je die nodig hebt, daarnaast is de levering van producten naar wens en wanneer het... Voir plus

1. Fournisseur de service de jeux

Informations provenant de diverses sources externes

ForeGames is gespecialiseerd in alles wat met gaming te maken heeft, van consoles uit de jaren 70, tot de laatste nieuwe releases. En of je nu iets zoekt dat overal te verkrijgen is, of juist net dat ene ding zoekt dat je nergens anders kunt vinden, wij zijn er om je te helpen, en dat doen we graag.

4,1

Bien

Perfect 👌

Perfect, altijd optijd. Gewoon goede quality aan communicatie levering alles goed

9 mars 2019

Dank je wel voor de waardering Michael :) Groet, Dragan

Helemaal fantastisch

Online een product gekocht dat bij vrijwel alle andere winkels al uitverkocht was. Binnen een dag was het pakketje bij mij bezorgd. De prijs was goed, en geen extra verzendkosten. Het product was nieuw en helemaal in orde, en zeer goed verpakt in de doos. Ik zou zeker aanraden om hier iets te kopen.

26 février 2019

Réponse de ForeGames

Thanks, we vinden het fijn dat onze inzet en aanpak gewaardeerd wordt :)

2 bestellingen niet ontvangen, geld pas na 3 weken terug!

Bestellingen gaan keer op keer fout, ik ben helemaal klaar met Fore Games! Afwikkeling duurt weken!

Voor mij geen Fore Games meer!

25 février 2019

Réponse de ForeGames

Hoi Pacab. Over welke bestellingen gaat het ? We hebben alle orders uitgeleverd namelijk, of het moet gaan om de Astro A50 Mod kit, welke in nabestelling staan (in de webshop zichtbaar), en deze week bij ons binnen komen waarna we meteen uitleveren. Als er iets is dat niet goed gaat, of niet helemaal duidelijk is, wil je dan contact met ons opnemen ! we zijn ons van geen kwaad bewust.
Tevens kan een bestelling ten alle tijde geannuleerd worden en zetten we de terugbetaling direct in werking. De vertraging, als die aanwezig is, zit bij onze partners Mollie of Paypal.
We zijn super coulant voor jou als klant en betreuren deze review. Klantenservice staat bij ons voorop :(

Scherpe prijs en snelle verzending.

Scherpe prijs en snelle verzending. Bij mijn 1e bestelling was er een probleem met foutieve inhoud maar dat losten ze professioneel op 👌 De 2de bestelling verliep vlot en zonder problemen.
Ik zal hun webshop in de toekomst zeker nog raadplegen als ik op zoek ben naar games en toebehoren. Ik kan ForeGames zeker aanraden!

3 février 2019

Prima

Alles was gewoon prima verlopen.

3 février 2019