Superervaring! Bovengemiddeld grote afbeelding (220x80cm) laten afdrukken op plexiglas. Wilfried zocht pro-actief contact en adviseerde 8mm ipv 10 mm dikte te kiezen in combinatie met het ophangsyst... Voir plus
Lisez les avis des autres
maar dit wil ik toch gezegd hebben ben sinds kort erg enthousiast geraakt over de afdrukken op aluminium sta versteld van de afdrukkwaliteit kleur..scherpte..'t blijft allemaal overeind... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tot twee keer toe ( omdat de eerste keer te klein was) een bestelling geplaatst. De eerste keer viel een stuk van de afbeelding weg en de tweede keer was het te donker. Er wordt totaal niet meegedacht... Voir plus
Geweldige service en heel erg behulpzaam. Ik kreeg mijn bestelling via de site niet goed geplaatst maar werd direct via de mail geholpen. De foto's waren precies zoals ik wilde en zijn van uitstekende... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Laat jouw mooiste digitale foto´s door ons verwerken tot fotoafdrukjes of fotovergroting, posters, foto op canvas, foto op plexiglas, foto op aluminium, tuinposter, een fotoalbum of een van onze prachtige andere fotoproducten. Al sinds 2006! Honderdduizenden tevreden klanten.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.fotogeschenk.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
ben helemaal niet van de reviews
maar dit wil ik toch gezegd hebben
ben sinds kort erg enthousiast geraakt over de afdrukken op aluminium
sta versteld van de afdrukkwaliteit
kleur..scherpte..'t blijft allemaal overeind
vind persoonlijk de 'zwarten' erg mooi uitkomen
misschien ietsje 'vlakker' maar de totale afwezigheid van reflectie is een absolute zegen (weg met die glasplaten...apropos glasplaten..een stukje museumglas is duurder dan een afdruk op aluminium;)
firmanaam trok in eerste instantie niet gelijk mijn aandacht maar dat bleek geheel onterecht
van bestellen (heb er inmiddels een aantal gedaan) tot aflevering (ja overal gaat wel eens iets mis) niks dan lof
uiterst professioneel en prettig in 1

Mooie sticker
Mooie, duidelijke sticker. Precies zoals ik verwacht en gehoopt had. Afbeelding best wel uitvergroot, maar was geen probleem

Blij mee
Eenvoudige bestelprocedure. Snelle levering. Mooi resultaat. Alles volgens verwachtingen.

Super service
Een collage gemaakt. Vond de foto niet helemaal scherp. Na een fijn contact is dit super opgelost en hebben we nu een mooie collage !

Snelle en zorgvuldige levering
Omdat ik snel een afdruk van een foto nodig had in een afwijkende maat, deze hier besteld. Was binnen 2 werkdagen geleverd. Kwaliteit van de afdruk is prima.

Prima fotokwaliteit
Prima fotokwaliteit, snelle service en makkelijk om te maken.

Makkelijk bestelproces
Makkelijk bestelproces, snelle levering en top product.
Kwam super snel en netjes verpakt!
Super netjes verpakt en precies geleverd als hoe het hoort, ben super tevreden en zal
Hier vaker voor mijn bedrijf bestellen!

Afdruk
Ik wilde een fine art foto opblazen. De afdruk is perfect. Veel beter dan vele andere digitale services.

Réponse de Fotogeschenk
Erg tevreden met onze foto op plexiglas
Erg tevreden met onze foto op plexiglas. Mooi beeld, kleuren komen tot zijn recht. Fijne service, erg blij mee!

Réponse de Fotogeschenk
Goede snelle service en erg vriendelijk
Goede , snelle service en erg vriendelijk.
Alles thuis bezorgt bleek er 1 foto in een andere kleur te zijn .
Heb toen een mailtje gestuurd en zonder problemen en een hele snelle service had ik binnen 2 werkdagen de Goede foto ontvangen

Réponse de Fotogeschenk
Goede service en mooi product
Tussen kerst en oud en nieuw een canvas.besteld van 150x150 cm. De eerste week van januari gebeld wanneer ik deze klaar zou zijn. Dat zou te laat ziin vanwege drukte na kerstvakantie. Passende oplossing geboden met.het printen van stof en een aluminium frame. Ik kon deze 2 dagen later ophalen en was op tijd om deze.op een beurs te gebruiken. Achteraf was dit nog mooier en beter hanteerbaar dan canvas. Bedankt

Réponse de Fotogeschenk
Foto op hout paneel besteld
Foto op hout paneel besteld, na levering een kleine beschadiging door noesten op het hout.
Contact met medewerker fotogeschenk.nl, zeer goed te woord gestaan er werd ons een passende oplossing aangeboden.
Foto op ayoushout paneel geleverd, prachtig resultaat,
Zeer tevreden!!!!!

Réponse de Fotogeschenk
Ik heb al meerdere vergrotingen op…
Ik heb al meerdere vergrotingen op aluminium bij Fotogeschenk gekocht en altijd naar volle tevredenheid.
Mocht er een keer iets niet naar tevredenheid zijn wordt dit altijd netjes opgelost, mede door de goede communicatie.

Réponse de Fotogeschenk
Mijn pakket was enige dagen zoek
Mijn pakket was enige dagen zoek. Naast nauw contact zou m'n order opnieuw gemaakt worden. Precies op dat moment lag het in de brievenbus. Een zeer mooi product!!
Bedankt voor de goede service

Super service
Super service. Mooi resultaat.
Zal zeker nog eens een bestelling doen bij Fotogeschenk.

Ontevreden
Fout in levering en zeer moeilijk bereikbaar.
Niet telefonisch!
Uiteindelijk via mail antwoord gekregen…
Ik had speciaal spoedkosten betaald, maar door zeer trage service was het cadeau dan toch niet tijdig klaar.

Levering prima
Levering prima, zoals verwacht. Alleen bezorging via PostNL duurde 4 a 5 dagen. Dit gebeurt het vaakst bij briefpakjes.

Probleem opgelost
Had een probleem met een afdruk maar is inmiddels netjes opgelost.

L’expérience Trustpilot