Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Meni pieleen, tilasin sähköisen harjan lyhyille hiuksille, mutta en saa sitä toimimaan millään lailla, vaan on kuin mikä tahansa tavallinen huono hiusharja :*(! En saa yhteyttä ko. firmaan saadfakseni... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

So helpful been to several other tech shops who couldn’t help but this guy solved the problem within 3 minutes , so helpful professional & a good range of products will certainly use & recommend this... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Der er bestilt 14 indpakkede gaver, de ser flotte ud ;) så er det spændende, hvad indholdet er ;) Januar 2019 Der blev købt 14 pakkegaver til spillegaver juleaften, ud af 14 pakker var 4 helt ens !... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Du finder helt sikkert noget, der passer til en hver anledning. Her er alt fra tekniske til humoristiske gadgets! Alle vores produkter er kvalitetstestede, og derfor tilbyder vi et fornuftigt og godt udvalg. Det skal naturligvis pointeres, at prisen er en afgørende faktor i forhold til produkternes kvalitet og holdbarhed. Køber du vores billige gadgets holder de selvfølgelig ikke lige så godt som vores dyre og eksklusive gadgets. Vi garanterer dog, at alle vores produkter fås i en fornuftig og god kvalitet. Vi er meget stolte over vores dedikerede og personlige kundeservice. Vi sidder klar til at svare på dine mails og telefonopkald. Vi vil gøre vores allerbedste for at hjælpe dig og finde en løsning. Hvis du er i tvivl om noget eller mangler informationer på nogle af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi stræber altid efter at give dig en personlig kundeservice, der er i øjenhøjde – så du altid får værdi for pengene. Vi ved også, at leveringstiden er en afgørende faktor, når du handler på nettet. Ingen gider at vente evigheder på at få deres varer, og derfor får du selvfølgelig lynhurtig levering af dine gadgets, når du handler med os. Vi leverer typisk fra dag-til-dag. Bestiller du lagervarer før kl. 15 i dag, modtager du din pakke i morgen. Vi gør alt for at behandle din bestilling hos så hurtigt som overhovedet muligt. Det betyder, at vores lager altid arbejder på højtryk for at få sendt din ordre sikkert af sted til tiden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Réponse de Gadgets

Kære Sara. Tak for den flotte karakter, det glæder mig at du har haft en skøn oplevelse hos os.
Kom snart igen. 😍

// Lisa, Temashop.dk

Hurtig og god service

Hurtig og god service, kan godt anbefale Gadgets.dk

8 juin 2021

Hej Steen.

Det varmer at læse sådan en anmeldelse fra dig, vi på kontoret sidder alle med et stort smil.
Tak for den høje nominering af os - Det glæder mig, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os.😍

Jeg vil glæde mig til, at byde dig velkommen på shoppen igen!

Camilla - Gadgets.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte en lampe der skulle ligne en måne…

Købte en lampe der skulle ligne en måne - i andre kommentarer var der skrevet at den lignede billedet - Det gør den IKKE. Ligner en omgang billigt plastik - virkeligt ked af jeg brugte penge derinde. Skal selvfølgeligt selv betale for returneringen også.

28 mai 2021

Réponse de Gadgets

Kære Christina. Jeg er utrolig ked af at høre at du ikke er tilfreds med den vare du har modtaget.

Det vil jeg selvfølgelig meget gerne høre nærmere omkring - jeg kan ikke se at du har taget kontakt til os i kundeservice. Vi er her for at hjælpe, og hvis du modtager noget som er langt fra hvad du forventer, vil jeg blive utrolig glad, hvis du kontakter os direkte, så vi netop har en chance for, at hjælpe dig.

Du må derfor meget gerne sende mig en mail til info@temashop.dk med billeder af varerne du har modtaget, så vi kan se fejlene.

Så skal vi nok finde en løsning sammen. Jeg vil meget gerne hjælpe dig.🌸😊
// Lisa, Temashop.dk

12 mai 2021

Hej Frederik!

Tusind tak for din positive anmeldelse - Hvor er det dejligt du deler den med os 😍. Det glæder mig at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os, og at du også kunne lide vores lynhurtige levering!
VI takker også for de 5 skønne stjerner! Dem er vi rigtig glade for. ⭐ Vi glæder os rigtig meget til at hilse på dig igen, næste gang du forhåbentlig lægger vejen forbi vores webshop!

Noté 4 sur 5 étoiles

Godt og skidt.

Varen kom hurtigt og godt. Jeg købte en lille støvsuger til en computer. Sød lille ting, men den var noget utæt og måtte tapes sammen.

9 mai 2021

Réponse de Gadgets

Kære Elsebeth. Tak for din feedback!
Det glæder mig, at pakken kom lynhurtigt - Det er jo dejligt. Jeg er dog ked af at varen ikke fungerede helt optimalt.
Jeg kan ikke se du har henvendt dig til vores kundeservice - Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, og hvis du har modtaget et produkt, som ikke er som forventet, så skal du kontakte vores kundeservice, så de kan hjælpe dig med en god løsning. For selvfølgelig skal du have en god oplevelse, og med et produkt der fungere.
Så du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail info@temashop.dk og en uddybelse af problemet, så skal vi nok hjælpe dig!😊

Jeg takker for de fire søde stjerner, så håber jeg at vi måske kan ændre oplevelsen, eller score den 5 stjerne ved næste gode samhandel! 🌸
Ha en dejlig dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Levering dagen efter og produkterne levede 100% op til mine forventninger.
Kan klart anbefale at handle der.

9 mai 2021

Réponse de Gadgets

Kære Morten. Tusind tak for din positive anmeldelse Hvor er det dejligt du deler den med os 😍

Noté 4 sur 5 étoiles

Nemt og hurtigt

Nemt at bestille og hurtig levering!

15 avril 2021

Réponse de Gadgets

Kære Anette. Hvor gør det mig bare glad, at det hele er fungeret præcis som forventet! 🙏
Tusind tak for dine fire fine stjerner - Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Jeg håber at vi kan score den femte stjerne fra dig af til næste festlige begivenhed! 🎉

Fantastisk shop

Fantastisk shop. Nemt, hurtigt og billigt.

14 avril 2021

Réponse de Gadgets

Kære Rebekka! Tak for din skønne anmeldelse.
Det er rigtig dejlig at høre, at vores hjemmeside har været let og overskuelig at navigere rundt i.
Det er præcis det vi ønsker det skal være - Nemt, hurtigt og overskueligt. 😊

Tak fordi du værdsætter vores hurtige levering og for den flotte topkarakter! - så vil jeg glæde mig til, at se dig på shoppen igen ved næste festlige lejlighed! 😊

Hej Søren!

Sikke en flot topkarakter vi har fået fra dig, det betyder rigtig meget. 🙏

Vi glæder os rigtig meget til at hilse på dig igen, næste gang du kigger forbi vores webshop. 😃⭐

Hej Alejandro!

Noté 5 sur 5 étoiles

Lynhurtig levering.Min kat har kun ros…

Lynhurtig levering.Min kat har kun ros til jer.computer fisken er et stort hit.Jeg sidder og griner imens Villy hopper med fisken.Kan kun anbefale jer til alle.I holder hvad i lover.

2 mars 2021

Hej Gitte.

Tusind tak for din anmeldelse og ⭐⭐⭐⭐⭐ flotte stjerner.
Jeg er super glad for at høre at din kat Villy blev glad for varen og du fik et grin med i købet 😉
Håber at se dig igen snart til endnu en god oplevelse, måske Villy kunne forelske sig i nogle af vores andre spænende ting 😊

Camilla - Gadgets.dk

Lynhurtig levering

24 février 2021

Hej Conny!

Herligt at du har været så glad for vores samhandel - det er jo lige som det skal være😁. Jeg håber vi ses igen på webshoppen ved næste festlige lejlighed. Tusind tak for de pæne ord og skønne stjerner.⭐🙌👏

Noté 1 sur 5 étoiles

modtog en webcam der ikke virkede

13 février 2021

Hej Sixten.
Jeg er utrolig ked af at høre at du ikke er tilfreds med den vare du har modtaget. Det er slet ikke sådan en oplevelse jeg synes du skal opleve hos os.

Jeg kan ikke umiddelbart se at du har taget kontakt til os i kundeservice. Vi er her for at hjælpe dig!

Jeg vil derfor bede dig sende mig en mail til info@temashop.dk så snart det er muligt, så jeg har en chance for, at hjælpe dig, og forhåbentlig gøre din oplevelse bedre! 😊

Jeg glæder mig til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning.
//Lisa, Gadgets.dk

Hej Anne!

Skønt at vide, at du har været så glad for vores hurtige ekspedition og levering😊. Vi gør, hvad vi kan for, at ingen kunder skal vente længere end højest nødvendigt på deres herligheder fra os. Jeg takker mange gange for dine pæne ord og herlige topkarakter.😍⭐

Noté 5 sur 5 étoiles

Spændende udvalg og hurtig levering

Spændende udvalg og hurtig levering - Handler der gerne igen

11 février 2021

Hej Jan!

Det er herligt at høre, du er glad for vores hurtige ekspedition og store udvalg. Vi har også over 125.000 varenumre at vælge imellem, så der er lidt for enhver smag og pris. Mange tak for din fine tilbagemelding og den smukke stjernerække.😃⭐🙌

Bestilt en vare 25/1

Bestilt en vare 25/1, besked på der hurtig ville komme en ordrebekræftigelse, den er aldrig kommet, pengene trukket 27/1. Varen er endnu ikke kommet ej heller mail.I annoncen står der hurtig levering.

10 février 2021

Hej Runa.

Jeg vil bede dig sende os en mail til info@temashop.dk med dit ordrenummer, så jeg kan se hvad der er gået galt og på den måde har en chance for at hjælpe dig.

Jeg ønsker bestemt ikke at du går herfra på denne måde og jeg vil virkelig gerne hjælpe dig, så din oplevelse ikke ender på en stjerne.

Husk på at opstår der problemer, som du gerne vil have hjælp til, så kan du altid ringe til os pr. telefon i vores åbningstider, eller sender os en mail! 🌸

Jeg glæder mig til at høre fra dig på mailen, så vi kan få løst problemet sammen. 🙏

Noté 3 sur 5 étoiles

Lidt svært at bedømme

Lidt svært at bedømme, når man ikke har fået sine varer endnu. Bestilte tirsdag aften, indtil igår torsdag blev der på GLS hjemmeside, angivet, at der stadig kun var oprettet label, men her til morgen fredag, er den så endelig kommet til GLS depot, spændende hvornår jeg får den.
De 2 stjerne er for hjemmesiden, som er nem, at finde rundt i.

varene kom fredag og de svarer til forventningerne. grunden til kun 3 stjerner er, at jeg har kunnet set alle tidspunkter for pakkens levering og der står 1 dags levering på jeres hjemmeside, men der gik næsten 3, hvilket også er i orden, hvis bare jeg havde fået besked.

5 février 2021

Réponse de Gadgets

Kære Irene. Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du ikke mener at du er blevet ordentlig informeret omkring din ordre.

Jeg kan se på din ordre at vi har afsendt den som forventet d. 3/2 og i følge din track and trace fra GLS er pakken scannet hver dag frem til dig.

Vi lover ikke leveringstiden men giver dig en forventet levering, som er udregnet af postnord, og størstedelen af vores pakker kommer frem til tiden. I travle perioder kan der desværre opstå forsinkelser, og derfor kan vi ikke give en 100% garanti når vi overgiver pakken til postmanden, at der her ikke opstår en forsinkelse på vejen, hvilket er helt vildt uheldigt er gået ud over din pakke. 😔

Jeg er selvfølgelig meget ked af postens forsinkelse, og at du ikke er blevet bedre informeret omkring forsinkelsen. Det håber jeg kan gøres bedre til næste gang.

Jeg er glad for, at du synes vores hjemmeside er let at finde rundt og at varerne var som forventet! 🙏

Så håber jeg at vi kan gøre det endnu bedre næste gang du ligger vejen forbi, og forhåbentlig kan modtage de sidste 2 stjerner fra dig af.

Ha en dejlig dag!

Hurtigt levering

Hurtigt levering. Billige og sjove produkter

24 janvier 2021

Hej Rikke!

Det er herligt, at det hele er klappet som det skal. Skønt at vide du er glad for hjemmesiden, - det er jo ofte der, løjerne sættes i gang for alvor😁. Jeg håber vi ses igen på webshoppen. Tusind tak for de pæne ord og skønne stjerner.😍⭐👌

Utrolig hurtig levering

23 décembre 2020

Hej Emil!

Skønt at vide, at du har været så glad for vores hurtige ekspedition og levering😊. Vi gør, hvad vi kan for, at ingen kunder skal vente længere end højest nødvendigt på deres herligheder fra os. Jeg takker mange gange for dine pæne ord og herlige topkarakter.⭐🙌

Noté 5 sur 5 étoiles

Uden problemer af nogen art

Uden problemer af nogen art.
Super hurtig levering.

23 décembre 2020

Hej BSN!

Skønt at vide, at du har været så glad for vores hurtige ekspedition og levering.😀 Vi gør, hvad vi kan for, at ingen kunder skal vente længere end højest nødvendigt på deres herligheder fra os. Jeg takker mange gange for dine pæne ord og herlige topkarakter.⭐😍🙌

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus