Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Meni pieleen, tilasin sähköisen harjan lyhyille hiuksille, mutta en saa sitä toimimaan millään lailla, vaan on kuin mikä tahansa tavallinen huono hiusharja :*(! En saa yhteyttä ko. firmaan saadfakseni... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

So helpful been to several other tech shops who couldn’t help but this guy solved the problem within 3 minutes , so helpful professional & a good range of products will certainly use & recommend this... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Der er bestilt 14 indpakkede gaver, de ser flotte ud ;) så er det spændende, hvad indholdet er ;) Januar 2019 Der blev købt 14 pakkegaver til spillegaver juleaften, ud af 14 pakker var 4 helt ens !... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte en lampe der skulle ligne en måne - i andre kommentarer var der skrevet at den lignede billedet - Det gør den IKKE. Ligner en omgang billigt plastik - virkeligt ked af jeg brugte penge derinde.... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Du finder helt sikkert noget, der passer til en hver anledning. Her er alt fra tekniske til humoristiske gadgets! Alle vores produkter er kvalitetstestede, og derfor tilbyder vi et fornuftigt og godt udvalg. Det skal naturligvis pointeres, at prisen er en afgørende faktor i forhold til produkternes kvalitet og holdbarhed. Køber du vores billige gadgets holder de selvfølgelig ikke lige så godt som vores dyre og eksklusive gadgets. Vi garanterer dog, at alle vores produkter fås i en fornuftig og god kvalitet. Vi er meget stolte over vores dedikerede og personlige kundeservice. Vi sidder klar til at svare på dine mails og telefonopkald. Vi vil gøre vores allerbedste for at hjælpe dig og finde en løsning. Hvis du er i tvivl om noget eller mangler informationer på nogle af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi stræber altid efter at give dig en personlig kundeservice, der er i øjenhøjde – så du altid får værdi for pengene. Vi ved også, at leveringstiden er en afgørende faktor, når du handler på nettet. Ingen gider at vente evigheder på at få deres varer, og derfor får du selvfølgelig lynhurtig levering af dine gadgets, når du handler med os. Vi leverer typisk fra dag-til-dag. Bestiller du lagervarer før kl. 15 i dag, modtager du din pakke i morgen. Vi gør alt for at behandle din bestilling hos så hurtigt som overhovedet muligt. Det betyder, at vores lager altid arbejder på højtryk for at få sendt din ordre sikkert af sted til tiden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

super

superduper..

20 décembre 2020

Hej Søren!

Hvis alt var superduper- så er jeg også helt vildt tilfreds! Tuuuusind tak for din anmeldelse og 5 flotte stjerner.😍😍⭐🙌

Julegaver

Lidt spekulativ om køb på nettet, men det blev gjort til skamme.
Dejlig og hurtig forsendelse

20 décembre 2020

Hej Troels!

Skønt at vide, at det er forløbet præcist som det skulle. Tusind tak for din anmeldelse og de fem skønne stjerner. 😍⭐Kom snart igen😃

Linn / Gadgets.dk

Hej Søs!

Haha - tusind tak tak for din anmeldelse! Dine thumbs up siger nok!

Perfekt - jeg håber snart vi ses igen 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Nanna / Gadgets.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og alle varer er…

Super hurtig levering og alle varer er super søde og

12 décembre 2020

Réponse de Gadgets

Hej A M! Skønt at du har haft en god oplevelse. Dét er jeg super glad for at høre. Tusind tak 🙌🤝

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg syntes det er vildt godt

Jeg syntes det er vildt god, service og sådan. Men der står man kan få sine varer dagen efter hvilket jeg ikke, har og har heller ikke modtaget dem endu.

11 décembre 2020

Hej Brandon.

Tak for din anmeldelse og ⭐⭐⭐⭐ stjerner.
Jeg er glad for at du er tilfreds med vores gode service, jeg er dog ked af at høre at du ikke har fået din pakke endnu.
Desværre er der lidt forsinkelser hos Postnord og GLS i øjeblikket som gør at pakkerne fra os bliver lidt forsinket, dette oplyser vi også på hjemmesiden når man bestiller.
Hvis den ikke er kommet frem på mandag ville jeg tage kontakt til Postnord, så de kan hjælpe dig med at se hvornår den forventes at komme frem 🌸

Rigtig hurtig levering

Rigtig hurtig levering, og vare det matcher billede og beskrivelse.

Avis spontané

Hej Maria.

Jeg vil gerne starte med at sige tak for den flotte anmeldelse - det varmer.
Jeg er rigtig glad for at produkterne matcher billederne og beskrivelsen. Det er super vigtigt for os, at beskrivelsen og billederne er skarpe og præcise, så man ikke er i tvivl om hvad man får.
Vi lægger rigtig meget arbejde i det, og prøver hele tiden at blive bedre, så kunder som dig og mange andre får en god oplevelse, når de handler ved os 😊

Lyn-hurtig ekspedition.

Lyn-hurtig ekspedition.
Varer lever op til forventningerne

Hej Jette!

Stor tak for din tilbagemelding - det glæder mig meget, at du er glad for vores service. Vi sidder også klar det meste af dagen ved både chat, mail og telefon, og samtidigt leverer vi elektroniske opdateringer omkring din ordres færden undervejs, - så det er herligt at vide, det er værdsat. 😀👍👍

Noté 5 sur 5 étoiles

Min pakke blev hurtigt leveret

Min pakke blev hurtigt leveret. Tingende jeg har købt ser alle ud til at være fin kvalitet. Jeg køber nok igen en anden gang.

Hej Coco!

Jamen smilet sidder helt oppe ved begge ører nu😁. Hvor er det skønt at vide at alt er klappet som det skulle, og at alle forventninger er blevet indfriet. Jeg vil glæde mig til at hilse på dig på webshoppen igen. Tusind tak for den fantastiske tilbagemelding og skønne stjerner.🙌😃👍

Rigtig god

Leveringen var ekstrem hurtig. jeg bestilte lørdag aften, og den kom mandag.

Hej Nakita!

Det glæder mig rigtig meget, at du har været så glad for det hele. Det er skønt at vide, at alt er klappet som det skulle.😊
Jeg takker mange gange for din dejlige tilbagemelding og den høje nominering af os.😃

Noté 5 sur 5 étoiles

Mange fine varer og hurtig ekspedition

Mange fine varer og hurtig ekspedition. Det er hverken første eller sidste gang, jeg har bestilt herfra 👍🏽

Hej Anne Marie!

Herligt du synes godt om både den hurtige ekspedition og gode produkter👍. Rigtig god fornøjelse med produkterne. Jeg takker mange gange for din fine anmeldelse og den funklende stjernehimmel.😃🙌

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt udvalg og rimelige priser.

Godt udvalg, rimelige priser og hurtig levering. Topfint!

8 décembre 2020

Hej Tanya.

Det er herligt at høre, du er glad for vores hurtige levering og store udvalg 😍
Vi har også over 125.000 varenumre at vælge imellem, så der er lidt for enhver smag og pris.
Mange tak for din fine tilbagemelding og den smukke stjernerække ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været en tydelig og hurtig…

Det har været en tydelig og hurtig service jeg hat fået hos gadgets.dk Mine bestilte vare kom indenfor 2 dage og der var løbende mails om hvor langt min pakke var

7 décembre 2020

Hej Mahshild.

Stor tak for din tilbagemelding - det glæder mig meget, at du er glad for vores hurtige service.
Samtidig sender vi elektroniske opdateringer omkring din ordres færden undervejs, - så det er herligt at vide, det er værdsat 😉
Jeg takker mange gange for din fine anmeldelse og den flotte topkarakter ✨

Mine bedste anbefalinger

Mine bedste anbefalinger. Det er ikke sidste gang jeg køber her. God service, overskuelig hjemmeside og meget hurtig levering.

Hej Lene!

Linn P / Gadgets.dk

Ingen problem

Hej Søren!

Hvis alt var tip top - så er jeg også helt vildt tilfreds! Tuuuusind tak for din anmeldelse og 5 flotte stjerner.😃😃👍

Med vänliga hälsningar
Linn P / Gadgets.dk

Kunne ikke være bedre

Kunne ikke være bedre. Stort udvalg af spændende varer til rigtige priser. Dertil kom lynhurtig levering. 🎅

Hej Jørgen.

Det er herligt at høre, du er glad for vores lynhurtige levering og store udvalg 😍
Mange tak for din fine tilbagemelding og den smukke stjernerække ✨

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Bestilte igår, fik pakken idag

2 décembre 2020

Hej Jan!

Skønt at vide, at det er forløbet præcist som det skulle. Tusind tak for din anmeldelse og de fem skønne stjerner. Kom snart igen😉.

Sandra S. / Gadgets.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte vare i oktober og er ikke…

Bestilte vare i oktober og er ikke modtaget. Har skrevet flere gange men ingen svarer tilbage. Snyder

23 novembre 2020
Avis spontané

Kære Gitte.

Jeg er meget ked af at læse din anmeldelse. Jeg sidder dagligt i kundeservice, og umiddelbart har vi ingen mails fået fra dig.

Du må meget gerne sende os en mail til info@temashop.dk så vi kan finde ud af, hvad der er sket? da jeg er meget uforstående overfor, hvis du ikke har fået hjælp, da vi sidder på tasterne og ved telefonen fra 9-16 i hverdagene. Kan det være en anden hjemmeside du forveksler os med?😊

Jeg glæder mig til at høre fra dig, så jeg kan hjælpe dig!

Noté 4 sur 5 étoiles

Hej Kornelia!

Mange tak for dine venlige ord og vidunderlige fire stjerner. Giv os et tip om, hvordan vi får flere stjerner, næste gang du handler hos os på: info@gadgets.dk - vi vil blive bedre!

Sandra / Gadgets.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god indpakning af…

Hurtig levering og god indpakning af skrøbelig forsendelse.

20 novembre 2020

Hej Anne-Lotte.

Herligt du synes godt om både den hurtige levering og dine produkter var pakket forsvarligt ind. Det er jo også nødvendigt hvis det er nogle ting som kan gå i stykker under transporten.
Rigtig god fornøjelse med varen. Jeg takker mange gange for din fine anmeldelse og den funklende stjernehimmel ✨

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus