Gelijkgeslaagd Avis

2 947
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag de dagcursus autotheorie gehad van Efe, en geslaagd! Hij heeft het duidelijk en enthousiast uitgelegd, het was makkelijk te volgen. Heel veel van de behandelde vragen kwamen op het examen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Laatst een dagcursus gedaan voor mijn auto theorie (eerste keer) en zoals de naam het zegt gelijk geslaagd! De uitleg was duidelijk en top gegeven het duurde van 7 tot 1 en we kregen om het uur pauze... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Me vader en ik hebben op 18-09-25 de motortheorie cursus gedaan. Wij hebben hier een hele prettige ervaring gehad met een hele goede docent. De docent bracht de lesstof vrij rustig maar wel effectief... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had mijn theorie-examen auto voor vandaag gepland. Op het laatste moment besloot ik een dagcursus te volgen bij Gelijk Geslaagd in Utrecht. Helaas was dat alleen mogelijk op dinsdag of donderdag, d... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 67 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(2 947)

168 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer ontvreden - komen afspraken niet na

Zeer ontvreden. Er is een afspraak gemaakt voor het volgen van een cursus en doen van examen. Op zaterdag voor de datum ontvangen we een bericht dat het niet door kan gaan en dat op een andere datum een afspraak gepland is. Met als reden dat CBR niet genoeg plekken vrij heeft gegeven. Na contact op maandag wordt aangegeven dat er niets aan te doen is.

16 février 2026

Beste Manon ten Voorde,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u onze dienstverlening in eerste instantie als teleurstellend heeft ervaren. Dat is uiteraard nooit onze bedoeling.

Ondertussen hebben wij goed contact met elkaar gehad en is gebleken dat er sprake was van een misverstand rondom de planning en de beschikbaarheid van examenplaatsen bij het CBR. Fijn dat we dit samen hebben kunnen bespreken en ophelderen.

We zijn blij dat uw zoon inmiddels op de eerder afgesproken datum bij ons is geslaagd voor zijn theorie-examen. Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Wij wensen hem heel veel succes en veilige kilometers toe met zijn rijlessen en straks bij het praktijkexamen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Zoon werd automatisch op nieuw…

Zoon werd automatisch op nieuw ingepland doordat de machtiging er nog stond. Terwijl telefonisch bekent was dat hij de herkansing niet via hun wilde doen. Slechte zaak. Zoon is onder de 18 en dislecties. Hij had maar moeten lezen.

Klopt het onderstaande dus het is opgelost.

16 février 2026

Beste Yolanda de Jonge,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat dit zo is ervaren.

Ondertussen hebben wij hierover prettig telefonisch contact gehad. Uw zoon is destijds opnieuw ingepland naar aanleiding van een herkansingsaanmelding, waarbij de machtiging nog actief stond. Hierover is helaas een miscommunicatie ontstaan, wat tot deze situatie heeft geleid. Fijn dat we dit samen hebben kunnen bespreken en ophelderen.

We wensen uw zoon alsnog heel veel succes toe met het behalen van zijn theorie-examen.

Goede duidelijke uitleg

Goede duidelijke uitleg. Is wel vroeg maar is zeker waard. Geslaagd door daoud

9 février 2026

Réponse de Gelijkgeslaagd

Super om te horen dat je de uitleg duidelijk vond en helemaal geweldig dat je geslaagd bent! Gefeliciteerd!

Soms is het even vroeg opstaan, maar wat een mooie beloning als je daarna je theorie op zak hebt. Heel veel succes met de rijlessen en het praktijkexamen!

Goed geholpen door Mo

Goed geholpen door Mo! Lekker praktische tips, blijven goed hangen!

6 février 2026

Réponse de Gelijkgeslaagd

Super om te horen dat je zo goed bent geholpen door Mo. Praktische tips die echt blijven hangen daar doen we het voor!

We geven je compliment zeker aan hem door. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel succes met je rijlessen en je praktijkexamen!

Ronduit teleurstellend

Ronduit teleurstellend. De communicatie is onprofessioneel en respectloos.

Vanuit hun kant wordt opvallend weinig geduld getoond. Ik ben in korte tijd herhaaldelijk telefonisch benaderd en daarna ook per e-mail. Deze manier van communiceren is erg dwingend en grensoverschrijdend.

Ik verwacht van een professionele organisatie begrip, respect en ruimte in de communicatie. Die heb ik hier volledig gemist. Op basis van mijn ervaring raad ik aan hier kritisch naar te kijken voordat je met dit bedrijf in zee gaat.

13 septembre 2025

Beste,

Wat vervelend om te lezen dat u de communicatie als onprettig heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling en zeker niet de ervaring die wij willen bieden.

Op basis van uw review kunnen wij helaas niet achterhalen of en wanneer er een aanmelding bij ons is geweest. We kijken dit graag zorgvuldig voor u na, zodat we kunnen begrijpen wat er is gebeurd en waar nodig verbeteringen kunnen doorvoeren.

Wilt u ons daarom een e-mail sturen naar info@gelijkgeslaagd.com, ter attentie van Lois of Jill? Dan nemen wij persoonlijk contact met u op om dit samen te bespreken en alsnog tot een positieve ervaring te komen.

Alvast dank voor uw moeite en feedback.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een theoriecursus in Deventer…

Ik heb een theoriecursus in Deventer aangevraagd. Vier dagen vóór aanvang nam ik contact op omdat ik een vraag had over de resterende betaling. Tot mijn verbazing kreeg ik toen te horen dat de cursus niet meer doorging. De enige optie die werd aangeboden was verplaatsen naar de 24e.

Omdat dit voor mij niet uitkwam, wilde ik annuleren en mijn geld terug. Vervolgens moest ik €38 aan annuleringskosten betalen op een totaalbedrag van €55. Dat vind ik buitenproportioneel en erg teleurstellend, zeker omdat de cursus vanuit hun kant werd geannuleerd.

4 février 2026

Beste Finn Osewoudt,

Bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat je dit zo heeft ervaren.

Ondertussen hebben wij hierover prettig telefonisch contact gehad en zijn we samen tot een passende oplossing gekomen. Fijn dat we het op deze manier hebben kunnen afhandelen en eventuele onduidelijkheden hebben kunnen bespreken.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus