Vandaag de dagcursus autotheorie gehad van Efe, en geslaagd! Hij heeft het duidelijk en enthousiast uitgelegd, het was makkelijk te volgen. Heel veel van de behandelde vragen kwamen op het examen.
Lisez les avis des autres
Laatst een dagcursus gedaan voor mijn auto theorie (eerste keer) en zoals de naam het zegt gelijk geslaagd! De uitleg was duidelijk en top gegeven het duurde van 7 tot 1 en we kregen om het uur pauze... Voir plus
Me vader en ik hebben op 18-09-25 de motortheorie cursus gedaan. Wij hebben hier een hele prettige ervaring gehad met een hele goede docent. De docent bracht de lesstof vrij rustig maar wel effectief... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Verrijn Stuartlaan 17, 2288 EK, Rijswijk, Pays-Bas
- 085 401 87 34
- info@gelijkgeslaagd.com
- www.gelijkgeslaagd.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 67 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Ter vergelijking op verschillende sites…
Ter vergelijking op verschillende sites gegevens ingevuld op sites die theorie dagcursussen aanbieden. Krijg ik dezelfde dag 4 mails, 1 whatsapp bericht, 4 gemiste oproep en 1 oproep waarbij ik een vrouw aan de lijn had die ik aangaf van het examen af te zien omdat ik nog aan het rondkijken was. Zij gaf aan dat dat prima was en dat ik elk moment kon terugbellen om alsnog alles in orde te maken en dan zou ik 20 euro korting krijgen. Volgende dag krijg ik een mail dat ik binnen 24 uur verzocht wordt om te betalen?! Gelukkig wel telefonisch kunnen annuleren (dat is althans toegezegd aan de telefoon). Erg opdringerig komt het allemaal over.
En dan de vrouw die ik vandaag aan de lijn had.. tja wat moet ik daar nou over zeggen. Ik vind dit in ieder geval niet de manier, jammer.
Bij Mohamed voor les geweest
Bij Mohamed voor les geweest, zonder enkele problemen geslaagd!🤩
Geslaagd door de les van Evren
Ik ben opgelicht
GelijkGeslaagd werkt volledig onbetrouwbaar. Ze plannen examens zonder toestemming en sturen dreigmails over kosten die niet van toepassing zijn. Klanten worden misleid en slecht behandeld. Ik zou hier nooit iets kopen. pure oplichting!!!!!!
Geslaagd bij docent Mo in Barendrecht
Geslaagd bij docent Mo in Barendrecht. Prima cursus ontvangen. Zeker aanrader.
Bij Mo geslaagd in Barendrecht!
Bij Mo geslaagd in Barendrecht prima cursus!
Wees gewaarschuwd!!
Wees gewaarschuwd!!
Tijdens het aanmelden lijkt het alsof je gewoon je gegevens invult om een datum te bekijken. Maar zodra je op “Aanmelden” klikt, zit je volgens hen meteen vast aan een definitieve boeking.
Dat staat nergens duidelijk op het scherm. Er wordt ook niet gezegd dat je niet meer kunt annuleren of dat je kosten moet betalen als je je bedenkt.
Pas ná de aanmelding krijg je mails dat je moet betalen, en dat er extra kosten komen als je dat niet doet.
Als je eigenlijk alleen even wilde rondkijken, kun je daardoor onverwacht in een betalingsverplichting terechtkomen.
Daarom: let goed op voordat je klikt, want de site maakt niet duidelijk dat je meteen aan een betaalde afspraak vastzit.
Het was goede uitleg
Het was goede uitleg, ik ben geslaagd. Beetje snel maar prima! Daoud
Bij Mo geslaagd in Barendrecht!
Bij Mo geslaagd in Barendrecht!! Toppcursus
Duidelijke uitleg en gaat meerdere…
Duidelijke uitleg en gaat meerdere keren over de vraag en ook verschillende voorbeelden van de situaties
Heb les gehad van Stan
Heb les gehad van Stan, was super fijn en duidelijk! Gelijkgeslaagd in 1 keer, bedankt.
Ik heb les gehad van Stan
Ik heb les gehad van Stan. Ik vond het een duidelijke overzichtelijke les
Ik ben helemaal positief of de dag…
Ik ben helemaal positief of de dag cursus hierdoor kon ik er met een goed gevoel heen
Les gehad van stan
Vandaag les gehad van Kerem het had…
Vandaag les gehad van Kerem het had geholpen het was mijn 4 de x 1 ste x bij Kerem en ben geslaagd de les was wel goed en duidelijk
Ik ben zeer makkelijk en met goede…
Ik ben zeer makkelijk en met goede instructies in 1 keer geslaagd. Was een goede ervaring van daoud!
Top uitleg van daoud.
Top uitleg van daoud.
Alles er lekker ingestampt en top uitleg.
DAOUD VOOR VERKEERS PRESIDENT.
De les van kerem was super ben geslaagd…
De les van kerem was super ben geslaagd met 2 dit was me 4 de keer 3x zelf geleerd en bij kerem geslaagd
Bij mo in barendrecht
Top cursus
Ik had mijn theorie-examen auto voor vandaag gepland. Op het laatste moment besloot ik een dagcursus te volgen bij Gelijk Geslaagd in Utrecht. Helaas was dat alleen mogelijk op dinsdag of donderdag, dus ik koos voor dinsdag 25-11. De cursus was erg leerzaam en de instructeur was super behulpzaam. Hij wilde echt dat je alles begreep. Dankzij de goede uitleg ben ik eindelijk geslaagd!
L’expérience Trustpilot