Gents.se Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Riktigt bra grejer till ett bra pris, nu är jag ganska ny när det kommer till gammaldags våtrakning och de produkterna, men jag tycker grejerna jag beställde var riktigt bra och inte var allt för dyra... Voir plus

Beställde en shavette och säkerhetshyvel. Blev rätt så besviken när jag insåg att de inte inkluderade ens ett rakblad. Skulle framgått mycket tydligare att det inte ingick, och inte inbakat i... Voir plus

Jag har vid samtliga köp erfarit en snabb handläggning och leverans. När jag har haft frågor har jag alltid fått snabbt svar via mejl och blivit trevligt bemött när jag ring och frågat. Jag är mycke... Voir plus

Gjorde en beställning online och provade att använda budbee för leverans då inte testat dem innan. De slarvade naturligtvis bort paketet och efter en vecka meddelade de att paketet är försvunnet, Gent... Voir plus

1. Magasin d'articles de coiffure pour hommes
  2. Boutique de cadeaux
  3. Centre de bien-être
  4. Magasin de produits capillaires
  5. Parfumerie

OBS! Vi är inte Gents of Sweden. Vi är Gents, Sveriges största aktör inom manlig grooming, för dig som uppskattar kvalitet, funktion och omsorg i allt från doft och rakning till hudvård och livsstil. Därför väljer kunder Gents: - Svensk e-handel med svensk kundservice - Expertis inom manlig grooming med mer än 20 års erfarenhet - Ett noggrant utvalt sortiment av exklusiva varumärken - Personlig service, snabb leverans och smidig köpupplevelse

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

301 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

47 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

kursfifel

om man betalar i danska kronor, betalar man överpris, om en vara kostar eksempel 1365 sv kronor for man betale 1365 dk kronor, selvom dette ar nästan 200 dk kronor for mycket, detta ar inte reält
derfor advarsel mod dette firma, og deres kurspolitik

5 février 2016

Hej Martin,
Tack för ditt omdöme. Priserna i olika länder sätts i förhållande till våra kostnader att sälja i dessa länder. Dessa är tyvärr inte samma i hela världen och vi ser inte heller poängen med att exempelvis en engelsk kund eller en svensk kund ska få betala högre pris för sin order för täcka kostnaderna för den danska kundens order. Därav skillnaden i pris.
Jag önskar dig en trevlig fredag!
Hälsningar //Jenny på Gents. tel +46 771 184084

TOPPEN!

Köper aldrig mera deo ute i butiken mera! Spännande dofter och märken hos GENT:s.

28 septembre 2015

Problem vid köp

Försökte köpa från sidan, men fel på fel uppstod vid köp. Till slut lyckades jag komma ända fram och verifiera köpet, varpå jag sedan blev dirigerad tillbaka till varukorgen/Kassan och fick meddelandet att det misslyckades. Försökte flera gånger igen och kom fram igen med samma resultat. Dock drogs pengarna från mitt konto, 2 ggr! Ingen beställning eller beställningsbekräftelse!!!
Kontaktat supporten också, som ännu inte hört av sig. (En arbetsdag, än så länge.)

Minst sagt, ytterst missnöjd än så länge!

/André

Uppdatering 11/9-15:
Kundtjänst var villiga att hjälpa till snabbt och effektivt när de tog tag i det. Jag fick produkten skickat till mig samma dag de tog tag i ärendet (2 dagen) och fick hem den den 3. Fick även produktkostnaden i kompensation för problemen!
+ Snabbt agerande
+ Snabb leverans
+ Kompensation
+- Produkten är ännu ej testad.
- Betalningsproblem

7 septembre 2015

Hej André,

Tack för ditt omdöme. Ditt första köp misslyckades för att kreditgivaren inte medgav köpet. Sen kan vi se att du bytt till direktöverföring men pengarna har inte kommit in till Dibs (betalningsleverantör av direktbetalningar). Jag skulle tro att det är hos Dibs det strular eftersom situationen du beskriver har hänt förut för andra kunder. Vi håller just nu på att byta ut Dibs mot en annan betalningsleverantör som är mer pålitlig i detta avseende.

Du mailade oss i söndags kl. 14.01 och vår kundsupport svarade dig igår måndag kl 09.01. Vi behöver nämligen veta från vilken bank du gjort direktöverföringen för att kunna leta upp den manuellt, registrera betalningen och återbetala överskjutande belopp. Svara gärna på mailet från kundsupporten så löser vi saken i ett nafs.

Jag ber om ursäkt för det strul du upplevt när du handlat hos oss. Förhoppningsvis ska problemet vara löst när bytet av betalningsleverantör är klart om några dagar. Trevlig dag! //Jenny på gents, tel 0771 184 084

Problem vid betalning

Jag hade lite problem vid betalningen. Fick göra om kortbetalningen en andra gång innan det funkade. Känns alltid litet osäkert att göra om kortbetalningen.
Har nyligen installerat Windows 10 och det kanske finns några kompabilitetsproblem mot det. Gents - Testa gärna er betalservice mot 10an om ni inte gjort det redan.
Normalt kör jag internetbank men det gick inte att göra nu mot Nordea av nån mystisk anledning.

3 septembre 2015

Réponse de Gents.se

Hej Daniel, tack för ditt omdöme. Jag ska genast höra med vår betalningsleverantör att allt står rätt till med Windows 10! //Jenny på Gents, tel 0771 184 084.

Super

Handlat från dem i ett år nu.
Toppen, på alla sätt, det säger bara "tjong" så är leveransen på väg.
Aldrig något strul.
Dessutom har de fantastiska produkter och en bra hemsida.
Allt funkar.

26 juillet 2015

Missing 2nd shipment address, poor customer service

Started an order (gift for my father), entered my payment details w/ address assuming I could enter a different shipment address later. 1st failure: You *cannot* enter a different shipment address, so orders will only go the the address linked to your payment details.

Immediately contacted customer support both via the web form as well via e-mail asking them to ship to the other address.

2nd failure: After two working days (!) I got a response from a customer service representative (Zendesk), regretting that the order had already been shipped to my home address, not the different address.

Though they offer a broad range of products for acceptable prices, gents.com does not offer an acceptable service, neither regarding the order nor the fullfilment process.

Never ever again.

=======

Regarding Gents' answer below: I wonder how I could use a different name as the card holder and/or a different address when paying with VISA. As Jenny from CSR clearly states out IMHU they have an internal process where customers have to make a request for getting orders shipped to a different address. That's so 1910s.

Regarding the delayed answer from customer service I understand that migrating to another helpdesk system can cause different hickups. Having disadvantages from this sucks anyway.

I'd expect Gents using an order form where you enter your payment details and the shipment address. Maybe it's also time migrating the eCommerce system for them?

21 mai 2015

Dear Karsten,

My apologies for your bad experience with us. The fact is, you can ship your parcel to any address you like, but you have to enter the new address before you finalize your payment via the credit card secure site. Of course, our customer service can help you change the address also after the purchase has been finalized, which we do all the time. In this case, we can see from the time stamp that your email was sent Tuesday evening. However, for some reason it didn’t reach us until late Wednesday evening, and was replied to by our customer service first thing Thursday morning. By then, your parcel was already underway.

We have just changed support system to Zen Desk, so I would assume that this delay has something to do with the change. I have asked IT to look into the matter.

As for the circumstances in your case, I can only give you my sincere apologies and assure you that I will do my outmost to make sure that the issue with delayed emails are not recurring. As soon as you get the parcel, I would appreciate if you would send it back to us and I will credit your payment as well as other expenses you have had for returning the parcel.

Again, my apologies. //Jenny

Reply to your reply. :)

I don’t agree with Jenny at VISA. It is absolutely possible to enter a shipment address different from the billing address when paying with card at our site.

Yes, perhaps it is possible to update our platform as well.

Kind regards //Jenny

Ingen kvalitétskontroll på produkterna de säljer

Beställde två dyra deosticks (900 kr/styck) och upptäckte när jag fick dem att de var gamla. Torra och lukten fanns inte kvar. De hade blivit som gamla tvålar.

Dåligt gents!

Svar till gents efter återkoppling:
Kundservicen var bra. Inget negativt. Men att ni fått produkterna från tillverkaren efter min beställning har jag svårt att tro. Detta då beställningen genomfördes på fredag och jag fick produkterna idag, måndag. När det kommer till sådana här dyra produkter är kvalitétskontroller av yttersta vikt. De innehåller mestadels naturliga ämnen vilka är mycket känsliga för syre och ljus. Således blir hållbarheten därefter. Till skillnad från skräpprodukter innehållandes endast kemikalier. Tyvärr råkade jag ut för samma problem på NK här i Göteborg och även då lämnade tillbaka produkten. Hittills har endast NK Stockholm levererat!

/David Stephan

27 avril 2015

Réponse de Gents.se

Hej David, tack för din feedback. Med tanke på priset förstår jag vilka deosticks du menar. Eftersom de är så dyra är det inget vi håller i lager i långa perioder, de skickas till oss från tillverkaren nästan när du gör din beställning. Jag tar saken vidare med dem och ska se till att det blir garanterat fräscha deosticks nästa gång. Jag ser att du varit i kontakt med vår kundtjänst och fått deosticken krediterade. Upplever du att du fått god kundservice från oss när du påtalat problemet?

Hej igen David, låt mig förtydliga. Av dessa deostick säljer vi ungefär 2 i månaden per doft. De är inga kioskvältare pga sin höga kvalitet och pris, vi har därför max 1 eller 2 i lager. Efterhand som de säljs beställer vi hem nya. Leveranstiden från leverantören är mellan 3-4 veckor. Ibland längre. Det gör att när du lägger din beställning så är antingen deosticken precis inkomna, eller in transit på väg in. Sen upprepar sig hela rutinen på nytt. NK köper från samma distributör som vi, antagligen med samma rutin. Att problemet återkommer när du köpt hos NK gör det ännu tydligare för mig att problemet finns redan hos källan, och jag lovar dig att gå till botten med denna fråga och se till att det inte händer igen. Återigen, jag är ledsen att du är besviken på ditt köp hos oss och jag ber om ursäkt för detta.

Med vänlig hälsning

//Jenny Rydhström

Jättebra! smidigt

Inga problem att handla, väldigt stort utbud men bra guider som hjälpte mig att välja rätt. Jättebra med kundkommentarer på varje produkt. snyggt.

31 mars 2015

Betalningsproblem via iOS och Bankbetalning

Går inte att betala via sin bank och BankID-appen i mobila enheter (iOS iPad, iPhone) då Gents hemsida endast dirigerar betalning via bankens hemsida (och ej appen). Man kommer inte vidare utan får backa och välja kortbetalning eller faktura (mot extra avgift).
Då allt fler surfar via mobil vore denna funktion självklar kan man tycka.
För övrigt mycket bra service!

1 janvier 2015

Underbart!

Fantastiska produkter till resonabla priser! Underbar sida för män som gillar att hålla sig fräscha!

16 décembre 2014

Like

snabb leverans och perfekt service. jag lägga min rekommendation för detta företag

9 septembre 2014

Dålig service

Gents hade inte korrekt information om de varor jag köpte, på sin hemsida. Upplevde ett dåligt bemötande när jag påtalade detta. Min upplevelse är att de vill sälja mycket men inte att de är speciellt intresserade av att känna till innehållet i de produkter som de säljer. Fick tyvärr inget professionellt intryck av gents och kommer inte handla från dom någon mer gång.

21 août 2014

Hej Jessica,

Tack för ditt omdöme och din feedback på vår service. Alla omdömen positiva som negativa är viktiga för oss för att kunna bli bättre.

Vi tackar för att du gjorde oss uppmärksam på att innehållsförteckningen på några produkter inte stämde och beklagar givetvis att en uppdatering av innehållsförteckningen inte skett. Tack vara din uppmärksamhet så är allt nu uppdaterat.

Vi beklagar givetvis misstaget men tackar som sagt för din uppmärksamhet.

Vi beklagar även att du upplever att du fått dålig service av oss och vi tar till oss det.

Mycket bra!

Bra produkter och snabb leverans. Kan det bli bättre?

13 janvier 2014

Nöjd

Bra utbud och snabba leveranser

9 novembre 2013

Mina varmaste rekommendationer!

Utbud och kvalite:
Jag har alltid handlat det jag vill ha från Gents, och de är på vissa produkter ensam om att ha just dessa i lager av alla återförsäljare jag känner till.

Service:
Förmodligen ett av de snabbaste handläggningstiderna på nätet! Tar inte mer än ca 2, max tre dygn innan man har produkten i brevlådan.

Pris:
Priserna är justa. Kunde kanske kunnat dumpa priserna lite, men om man vill ha något snabbt och säkert utan krångel så kan det ändå vara värt det.

12 octobre 2013