Riktigt bra grejer till ett bra pris, nu är jag ganska ny när det kommer till gammaldags våtrakning och de produkterna, men jag tycker grejerna jag beställde var riktigt bra och inte var allt för dyra... Voir plus
Beställde en shavette och säkerhetshyvel. Blev rätt så besviken när jag insåg att de inte inkluderade ens ett rakblad. Skulle framgått mycket tydligare att det inte ingick, och inte inbakat i... Voir plus
Jag har vid samtliga köp erfarit en snabb handläggning och leverans. När jag har haft frågor har jag alltid fått snabbt svar via mejl och blivit trevligt bemött när jag ring och frågat. Jag är mycke... Voir plus
Gjorde en beställning online och provade att använda budbee för leverans då inte testat dem innan. De slarvade naturligtvis bort paketet och efter en vecka meddelade de att paketet är försvunnet, Gent... Voir plus
OBS! Vi är inte Gents of Sweden. Vi är Gents, Sveriges största aktör inom manlig grooming, för dig som uppskattar kvalitet, funktion och omsorg i allt från doft och rakning till hudvård och livsstil. Därför väljer kunder Gents: - Svensk e-handel med svensk kundservice - Expertis inom manlig grooming med mer än 20 års erfarenhet - Ett noggrant utvalt sortiment av exklusiva varumärken - Personlig service, snabb leverans och smidig köpupplevelse
Helsingborg, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jag har varit kund hos Gents ett par år nu och alltid varit nöjd.
Jag rakar mig med kniv och behöver därför bra tillbehör, vilket Gents har.
Jag gillar även att använda goda dofter och lite fuktgivande krämer och även där är utbudet gott.
Informationen på hemsidan är tydlig och informativ.
De få gånger något "strulat" har hjälpen varit lätt att få.
är inte dumt att bli nån gång emellanåt. Bäst av allt är rakning "the Old fashion Way" där man enklast å bäst finner verktygen hos Gents.
Jag har varit återkommande kund i ca 8 år och jag är alltid lika nöjd.
Har handlat hygienprodukter av Gents i några år nu. Gents har ett stort sortiment och erbjuder bra produkter i alla prisklasser. Produkterna håller genomgående en mycket god kvalitet och framför allt - Gents har visat sig vara en mycket pålitlig handlare som erbjuder förstklassig service vare sig det gäller att ge goda råd eller om det blivit något fel vid leverans. Jag är 100 procent nöjd med Gents och jag kommer att handla hos dem även i fortsättningen.
Ett utomordentligt kundorienterat företag som insett att ett brett utbud och snabba leveranser är det som får en kund att återvända.
Jag är mycket nöjd och forsätter att vara kund. Det enda önskemål jag har är att priserna skulle kunna trimmas lite nedåt.
I dag när man inte har så mycket tid över för att handla vissa saker är det perfekt att kunna gå in på GENTS.SE botanisera i ett digert utbud läsa komentarer välja det man vill ha o få det hemlevererat och att man kan välja betalningssätt dessutom kan man få en hel del tipps
De inköp jag gjort från Gent har jag alltid varit nöjd med. Gent har ett sort sortiment och produkter som t.ex. rakhyvlar som kan vara svåra att hitta i handeln. Leveranserna har alltid varit snabba.
Gents har vid de flesta tillfällen lagerfört de produkter jag behöver! Ännu ett irriterande stadsbesök har man därmed undvikigt.
Har använt Gents hårfärgning under flera år. Ger en perfekt naturlig färg på ett synnerligen benkelt sätt.
I butikerna i dag försvinner mannens utrymme. Därför gillar jag verkligen gant. Stort att ni finns.
Gents ger bra information om produkterna som säljs, och de ger vanligen bra priser. Så bra att man ofta vill köpa mer.
De gånger jag beställt har det gått otroligt fort att få hem min beställning. Jag är även mycket glad över sortimentet, har hittat allt jag vill ha och lite till. Även trevligt att det finns produkter i alla prisklasser.
Bra produktutbud, bra sökfunktion, säkra och snabba leveranser. Skulle vilja kunna skicka efter doftprover på parfym utan extra kostnad. Skall man köpa något för 500-1000 kr vill man veta att det funkar.
Gents hae ett bra utbud av quality produkter , på en bra pris model
Har vad man behöver för att hålla sig ren, fin och lukta gott.