En uforglemmelig oplevelse ved vores arrangement med overnatning hos jer på Gerlev Kro. En helt igennem god og venlig betjening fra jeres personale. Værelser var fine og behagelige, og specielt maden... Voir plus

Vi holdt vores sølvbryllup på Gerlev Kro, og det blev præcis den fest, vi havde drømt om. Kroens beliggenhed er helt fantastisk og skaber de perfekte rammer for en festlig dag. Vi start... Voir plus

Vi har lige holdt min datters konfirmation i den smukke pergola. Vi havde nogle specielle ønsker om pynt og mad. Her var de meget imødekomne og det hele kunne lade sig gøre. Vi havde en fantastisk fes... Voir plus

Verdens bedste sted har været her mange gange og det er altid super godt. Serviceniveau kunne alle andre steder lære nået af. Maden er fantastisk, personalet er fantastisk og stedet er fantastisk. Fem... Voir plus

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Al'la carte Smørrebrød Mad ud af huset Frokostretter Hovedretter Forretter Desserter Platter Koldt Bord Udflugter Selskaber Julebal Jul & nytår Hyggekroen Hornsherred Frederikssund Nordsjælland Pejsestue Havestue Traditionelle retter Familievenlig Højreb

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

214 avis

Jeg har i dag den 17

Jeg har i dag den 17. december holdt 1 årsfødselsdag/navngivningfest i et er Gerlev kros fine lokaler, med den lækreste sammensatte buffet, fin borddækning, dygtige tjenere og bare med den fineste og hyggeligste stemning. Alle mine gæster roste arrangementet og omgivelserne, samt maden.

Kan i den grad anbefale Gerlev kro til arrangementer og andet som kroen tilbyder.

17 décembre 2023

Tak til alle på Gerlev Kro og Hotel for…

Tak til alle på Gerlev Kro og Hotel for at give mig en uforglemmelig 70 års fødselsdag. Det var en fantastisk dag med utrolig god mad (fisk- og skaldyrsfestival) og den mest utrolige champagne og vine, som de havde valgt for os. Overnatning dejlig og skøn morgenbuffet inden afrejse. Endnu en gang tak. Det kan man leve længe på. 🤗🤗

21 octobre 2023

Hyggelig kro, med lækker mad

Vi kommer ofte på Gerlev Kro, og har også afholdt vores søns barnedåb + julefrokoster derude. Det er altid en fornøjelse, god mad og betjening :-)
En hyggelig kro, som altid lever op til forventningerne, hvad end det er lidt smørrebrød til frokost eller wienerschnitzel med dreng til aften!

26 septembre 2023

Bryllup på Gerlev kro

Vi og vores gæster havde et fantastisk bryllup på Gerlev kro. 9.sep ( i lørdags ). Reception først & derefter bryllupsmiddag. Lækker mad, servicemindede & super søde tjenere: De hjalp med alt til forberedelserne. Bordækningen var som ønsket leverede selv blomster og lidt bordpynt, så klarede de resten. Vinen var super god & vi prøvesmagte først. Fantastisk kro & personale hurra for jer, Martin & Kenneth & en dame hvis navn vi ikke kender med Ritt Bjerregaard frisure & Nicklas. TAK for indsatser i er født til jeres job.

9 septembre 2023

Dejlig mad men lang ventetid

Dejlig mad og super hyggeligt sted men ventetid både ved bestilling og servering var ikke ok. Fra vi ankom og til vores frokost blev serveret gik der 50 minutter og det er desværre ikke første gang vi har den oplevelse

2 septembre 2023

60 års fødselsdag

Gerlev Kro var rammen om min 60 års fødselsdag 🇩🇰 De gjorde det fuldstændig som jeg ville have det. Maden var virkelig god, og hele stemningen på kroen er så hyggelig og afslappet . Vi kom til check in fredag kl 14 . Fik kaffe og lækker kringle kl 15 . Der var 3-retters middag kl 18 . Startende med velkomst drink. Rigtig gode vine. Arne (krofatter) spillede hele aftenen, og gav en rigtig god stemning. Han spillede også op til dans 💃 . Natmad omkring kl 00:30 og godnat kl 1:30. Meget hyggelige værelser med lille have til hver. Morgenmad mellem kl 8-10 lørdag morgen 😀 Super arrangement 😁 Tusind tak 🥰

25 août 2023

Kolde hovedretter

Bestilte 3 forskellige hovedretter. Lækkert mad med god smag.
Desværre var alle retter KOLDE!
Ingen spurgte til, om alt var ok.

Derudover var der ingen smil at hente fra personalet. Og måtte bede om regningen to gange, fordi vi sad længe og ventede efter første gang.

Vi kommer ikke igen.

21 juillet 2023

Wauw - we’ll be back!

Hold nu op!!

Det var den mest uforglemmelige dag vi havde, takket være hotel Femhøjs lokation og yderst profesionelle personale 💓🥳.

Vi fejrede vores bryllup og modtog den bedste service man kunne drømme om! Vi starter den yderst professionelle og meget personlige service længe før brylluppet, idet Martin (en af ejerne) tager sig god tid til os. Vi følte os meget trygge og han var enorm god til at hjælpe os med planlægning af alt, fra receptionen til selve bryllupsfesten efterfølgende. Han var god til at følge op hele vejen igennem, samt meget nede på jorden og altid imødekommende 🤩. Han havde endda nummeret til den DJ vi brugte, som var super!

Vi havde en fantastisk oplevelse, både da Martin gennemgik vinene med os efterfølgende, hvor han udviste stor erfaring og højt humør. For ikke at nævne selve test-middagen, hvor vi skulle smage bryllups menuen som man ikke kunne sætte en finger på (udover, at det smagte af mere, men at der desværre ikke var plads i maven 😂).

Tjenerne på selve dagen var fænomenale og vi skulle ikke tænke på noget som helst. Profesionelle hele vejen igennem og alle vores gæster har efterfølgende rost både hotel Femhøj og Gerlev kro, for lækre lokaler og sindssyg lækker mad 🤩.

Den eneste frygt man kan have er, at det breder sig og priserne hos dem stiger, for vi vil så gerne tilbage og holde vores 40-års fødselsdag der 😅🫣.

Tusind tak for en uforglemmelig dag
🌟🌟🌟🌟🌟
Nick og Ena

23 juin 2023

Super

Super
Vi holdt stor fødselsdagsfest (140 år)
Hvor vi var 39 personer. Alle var meget glade for festen og alt var bare så hyggeligt og veltilrettelagt .
Mange 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

30 juin 2023

Vi holdt 75 års fødselsdag med familie

Vi holdt 75 års fødselsdag med familie, børn, børnebørn og oldebørn, så alle aldre var repræsenteret.
Maden var utrolig lækker og tjenerene dygtige, opmærksomme og venlige. De var medvirkende til at gik som vi ønskede.
Der var god plads i lokalet med dør ud til en terrasse, hvor børnene nød at kunne løbe rundt og rygerne ikke generede nogen.
Vi kan varmt anbefale Gerlev Kro.

1 juillet 2023

Varm tak fra et taknemmeligt guldbrudepar.

Kære medarbejdere på Gerlev kro.
En stor og varm tak for et fantastisk guldbryllup i lørdags. Lige fra bestillingen sidste sommer over endelige aftaler i januar-februar til forberedelsesdelen og ikke mindst selve festen har vi sat stor pris på Jeres imødekommenhed.
Tak for indretning, oppyntning og borddækning i det skønne guldlokale.
Og en kæmpetak til "vore" skønne tjenere, som ydede en stor imødekommenhed og service lige fra påsætning af butterfly til altid at have øje for mine alkoholfrie vinglas 😀 Alle var enige om, at I var gode og omsorgsfuld.
Tak også til alle i køkkenet fra kokke til dem, der sørgede for, at vi slap for opvasken. Maden var skøn og velsmagende, vinene gode, ... og der var rigeligt af alt !!!
Så alt i alt hjertelig tak for en skøn guldbryllupsfest, som var bedre, end vi turde drømme om !!!
Takken for det skønne vejr sender vi "højere op", men tak for Jeres skønne omgivelser, der fuldt ud gjorde det muligt at nyde det.
Hjertelig tak
Guldbrudeparret Jane og Ivan.

24 juin 2023

SUPER OPHOLD TIL RIMELIGE PRISER

Ved ankomst tror man det er en lille kro, men det er enormt. På trods heraf har man formået, at bevare en hyggelig stemning.
Middagen var på 3 retter, veltillavet og rigelig - det smagte virkelig godt. Super betjening selv om der var fuldt besat.
Værelset fint med egen terrasse.

Eneste minus: Der er overalt udstillet krukker, figurer m.m. som kan købes. Det kan være svært, at holde konens dankort i pungen :-).

Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Gerlev Kro.

14 juin 2023

Meget fint kro ophold

Lige hjemvendt fra et to dages ophold på Gerlev kro, føler jeg anledning til at anmelde dette ophold. Alt fungerede perfekt, hyggelig kro, gode værelser og senge samt fantastisk mad. Alt til rimelig pris. Alt i alt et særdeles godt ophold, som klart kan anbefales.

8 juin 2023

Fantastisk konfirmationsfejring

Holdt konfirmation for vores søn - maden var af super god kvalitet (og vi er flere med allergier, som der var helt styr på), stemingen god, der var pyntet flot op, og især betjeningen var så rar og opmærksom.

18 mai 2023

Vi tog på Gerlev Kro ifm Mors Dag den…

Vi tog på Gerlev Kro ifm Mors Dag den 14.maj 2023, og fik den skønneste betjening af en super sød ung tjener, lækreste wienersnitzel, og det er det mest hyggelige sted vi længe har besøgt, og der kan købes mange forskellige pynteting på kroen. Absolut et fantastisk sted med pragtfuld mad til en fin pris.

14 mai 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit