Hyundai Frederikssund - Tolderlunds Auto ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Oplever altid god, imødekommende og kompetent behandling når jeg besøger Tolderlund for at få lavet service på bilen. Samme oplevelse havde jeg i dag pga. et ødelagt dæk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk bilforhandler. Købte en brugt bil i maj 2021, det viste sig at bilen skulle få skiftet flere slange/tætninger i køling system, alt blev dækket af garantien, sidste gang fik bil repareret i... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Atelier de carrosserie automobile
  3. Agence de location de voitures
  4. Garage automobile
  5. Concessionnaire de remorques
  6. Vendeur de voitures d'occasion

Écrit par l'entreprise

God Service, Rådgivning og Erfaring Hyundai Frederikssund har eksisteret siden 1998 og består af en autoriseret bilforhandler, samt et moderne auto- og pladeværksted. Vi sætter en stor ære i at give en god service. Vi tilbyder private og erhvervskunder et bredt sortiment af nye og brugte biler i flere prisklasser. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Martin Tolderlund

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God kunde behandling

14 avril 2026

Réponse de Hyundai Frederikssund - Tolderlunds Auto ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever god og kompetent service hos os – også når uheldet er ude.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen 🚗

Noté 5 sur 5 étoiles

At besøge firmaet er altid en kæmpe…

At besøge firmaet er altid en kæmpe fornøjelse. Lige meget om det er Værkstedet, Salgsafdelingen eller Chefen selv man taler med, glædes man over det ypperligste produktkendskab, kunde service og professionelle måde at takle alt på.
En stor tak for det, som desværre ikke findes i ret mange firmaer længere.

24 février 2026

Réponse de Hyundai Frederikssund - Tolderlunds Auto ApS

Tusinde tak for den meget flotte anmeldelse af vores virksomhed !
Den er vi meget glade for og sætter stor pris på !
Vi vil glæde os til at betjene dig igen :)

Salg, Værksted og Indehaver
Tolderlunds Auto

Bare det bedste sted at få ordnet bil😊

Service i top👍
Bare det bedste sted at få ordnet bil😊
Super god service og dejligt at få en videogennemgang af sin bil.

27 mai 2025

Kære Anne
Tusinde tak for den rigtig flotte anmeldelse af dit besøg her hos os :) Vi sætter meget stor pris på at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse her i forretningen.
Mange tak !
SoMe Ansvarlig
Tolderlunds Auto ApS / Hyundai Frederikssund

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god betjæning ved køb af ny bil

Altid hjælpsomme og vendlig.

9 avril 2025

Kære Dieter
Tak for din flotte anmeldelse af din oplevelse hos os. Det har været en fornøjelse at handle med dig :)
Salgschef
Tolderlunds Auto ApS

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har aldrig oplevet så god en…

Jeg har aldrig oplevet så god en service, men vil sige det virkelig rart. En rigtig god oplevelse.
Mads, Victor samt Mark fra Værkstedet, top service.
Mange tak for jeres yderst gode service, jeg en glad Hyundai ejer.

21 février 2025

Kære Erik
Det har været en fornøjelse at betjene dig, både hos salgsafdelingen og på værkstedet :)
Vi glæder os til at have dig som kunde i huset i fremtiden.

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores virksomhed !

Mads Weber / SoMe Ansvarlig

5 stjerne herfra

Jeg skulle have min første bil og da jeg kom derned blev jeg rigtigt godt taget imod af alle. Især Viktor som hjalp mig igennem hele salget som jeg sætter stor pris på og har været en enormt god hjalp. Han forklarede mig om leasing og jeg følte mig velkommen. Personalet dernede er super søde som tager sig tid til en. Det hele gik på skinner og det kan jeg kun takke personalet for!! Kæmpe anbefaling herfra, det ikke sidste gang jeg køber/leasinger derfra!

26 août 2024

Kære Max :)
Mange tak for din meget flotte anmeldelse af vores virksomhed! Den er vi meget glade for.
Det var en fornøjelse at handle med dig.
Victor Andreasen
Salgsafdelingen

Super helt igennem.

Dedikeret, velorienteret sælger, der er begejstret for sit produkt, ved en masse om det og formidler det videre uden at være anmasende. En rigtig god oplevelse . Og så fik vi da bare den fedeste bil.
Har leaset en IONIQ 6! 🤗

12 septembre 2024

Réponse de Hyundai Frederikssund - Tolderlunds Auto ApS

Tak for den flotte anmeldelse :)
Den er vi meget glade for!
Tak for at I valgte at handle hos os :)
- SoMe ansvarlig Mads Weber

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte bil for nyligt hos Tolderlund…

Købte bil for nyligt hos Tolderlund auto i starten af august 2024. Fik den bedste behandling og super grundig gennemgang af bilen . Følte mig ufatteligt godt behandlet af deres professionelle og imødekommende personale.
Mine bedste anbefalinger!
Maria Frederiksen

2 août 2024

Kære Maria
Tusinde tak for den flotte anmeldelse af vores virksomhed og personale :) Den er vi meget glade for !
- Det var en fornøjelse at handle med dig :)
Salgschef & SoMe Ansvarlig
Hyundai Frederikssund / Tolderlunds Auto ApS

Noté 5 sur 5 étoiles

godt serviceefteryn hurtigt og til…

godt serviceefteryn hurtigt og til aftalt pris

9 juillet 2024

Hej Tonny
Tak fro din flotte anmeldelse af os, den betyder meget for os.
Mads Weber - SoMe ansvarlig

Noté 4 sur 5 étoiles

God handel

Fik købt mig en fin bil i bytte for 2 også fine biler. De var søde og imødekomende i forhold til at jeg kommer 1,5 væk, om at det var okay hvis det tog længere tid end åbningstiden. Og fordi jeg kom langt fra gjorde de en undtagelse og “reserverede” de bilen til mig.
Dog gik det også meget hurtigt fra vi kiggede på bilen til jeg havde købt den. Tag gerne en tur mere i bilen. Det kan være man ser noget man ikke så første gang. Vi får lavet de ting vi havde fundet men glemte nogle ting som vi først så da vi skulle kører bilen hjem.
Jeg ville da gerne have haft mere for min egen bil der ikke havde gået særligt meget

7 juillet 2024

Kære Nadia
Tak for din anmeldelse, den er vi glade for.
Mads Weber - Salgschef
Hyundai FRederikssund

Service ioniq

Vi kommer til service med vores ioniq plug-in, og får altid en rigtig god behandling hos jer. God information via tlf før ankomst og ikke mindst ved skranken, når vi afleverer /afhenter bilen. Fint sofahjørne og god kaffe i ventetiden, mens bilen laves.

22 avril 2024

Kære Birthe
Tak for den flotte anmeldelse af os :) Den er vi meget glade for !
Vi vil glæde os til at betjene dig igen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og imødekommenhed

Vi købte en helt ny i10 i februar og alt har simpelthen været en rigtig god oplevelse - lige fra salg, til modtagelse og også her efterfølgende. Mads sørgede for en rigtig god salgsoplevelse og afhentning af bilen hvor den stod med flag. Han tog sig god tid til at sætte os grundigt ind i vores nye bil. I det hele taget oplever vi at teamet står klar til at svare på spørgsmål og har en respekt omkring at vi ikke alle er bileksperter (ingen dumme spørgsmål).
Vi er ovenud tilfredse.

2 mai 2023

Kære Sandra
Tusinde tak for den meget flotte anmeldelse af hele vores team :)
Det betyder meget for os!
Vi glæder os til at betjene jer og jeres bil i mange år frem :)
Sælger & SoMe Ansvarlig
Hos Hyundai Frederikssund

Hej til sælgerne Victor og Martin🥰

Hej til sælgerne Victor og Martin🥰

I er bare de bedste sælgere, TAK for jer.
I er imødekommende, informativ, og ingen spørgsmål er dumme, og sidst men ikke mindst i har tid nok til jeres kunder❤️🥂

22 mars 2023

Kære Lotte
Tak for din super flotte anmeldelse, den betyder rigtig meget for os og vi er rigtig glade for at I har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at betjene jer i fremtiden her i forretningen.

Victor & Martin
Samt hele Hyundai Frederikssund

har netop købt en kona og det er min 3

har netop købt en kona og det er min 3. hyundai har været fuldt ud tilfreds altid flinke og venlige sælger mekanikker og ejer så fremover bliver det hyundai fra tolderlunds auto

2 mars 2023

Kære Ole
Tak for den flotte anmeldelse af os :) Den sætter vi stor pris på !

Vi vil glæde os til fortsat at betjene dig i butikken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mads er en fantastisk sælger

Mads er en fantastisk sælger. Meget positiv oplevelse, selvom vi kom sent 10/2 lige før lukke tid (vi havde bestilt prøvetur i en brugt Chevrolet Spark 1,2 til søndag 12/2), men var i området om fredagen, så tog chancen og Mads tog godt imod os. Mads er meget informativ og fangede vores signaler, så fik vi lavet en handel. Hentede så bilen idag 16/2, så der var flagstang ved bilen og en flaske "bobler" i bilen. Og bilen er i super topform. Vi er bare så glade for, at vi fandt Mads. Tak for Mads.

15 février 2023

Kære Marina & Steen

Mange tak for den meget flotte anmeldelse :) Den er jeg meget glad for !
Det har været en fornøjelse at betjene jer.
Mine kollegaer og jeg ser frem til fortsat at betjene jer her i butikken.

Sælger
SoMe Ansvarlig

Noté 5 sur 5 étoiles

har været på udkig efter ny bil i…

har været på udkig efter ny bil i weekenden søndag 5/2/2023 og tog efter besøg andre steder for andre bilmærker op til frederikssund Hyundai - og sikken en super service samtlige modeller stod linet op op der var stor imødekomme for at vi skulle prøve bilerne
og der blev hver gang sagt " giv jer tid og kør en god tur " og man havde super god dialog med sælgeren
vi afventer selv vores beslutning.

4 février 2023

Réponse de Hyundai Frederikssund - Tolderlunds Auto ApS

Kære Henning (-Og familie)

Mange tak for den flotte anmeldelse af vores salgspersonale :) Det betyder meget for os - så tak for det !

Vi håber naturligvis at kvalificere os til at jeres valg falder på en ny Hyundai.
(Vi er naturligvis klar hvis der skulle opstå spørgsmål i beslutningsfasen)

So-Me ansvarlig

Noté 5 sur 5 étoiles

Min I30 kørte i stykker fredag aften i…

Min I30 kørte i stykker fredag aften i Frederiksund uden for lukketid. Fik humpet den over til værkstedet og satte den der. Ringede til dem søndag og forklarede mig. Mandag formiddag var bilen klar til afhentning.
Super service . Dette er mit værksted fremover.
Hilsen Brian
4040 Jyllinge

18 décembre 2022

Kære Brian

Tak for din flotte anmeldelse af vores virksomhed :) Den sætter vi meget stor pris på. Vi ser frem til at betjene dig i fremtiden.

Mads Weber - SoMe ansvarlig

Noté 1 sur 5 étoiles

Ubehagelig oplevelse, der kunne have kostet dyrt

Da jeg er flyttet fra én del af landet til en anden, har jeg måtte skifte værksted. Jeg har benyttet Hyundai Frederiksund én gang tidligere ifbm. et service, uden problemer.
Denne gang skulle jeg have tjekket bilen, da gearene kørte lidt trægt.

Efter indlevering venter jeg på lift videre og ser medarbejder fra skranken, køre bort i min bil, med mekaniker på passagersæde.

Dagen efter kontakter jeg værksted, som oplyser at gearkassen er slidt og skal skiftes. Prisen vil værkstedet ikke oplyse og mekaniker virker generelt undvigende i mine spørgsmål. Jeg spørger f.eks ind til om det ikke er tidligt, at skulle skifte kobling på en bil, der knap er 2,5 år gammel og har kørt 91.000 km.. Det får jeg ikke svar på. Der henvises til, at jeg kan få svar på spørgsmål ved afhentning af bil.
Da jeg afhenter bil, stiller jeg i skranken derfor det samme spørgsmål. Hér mødes jeg af medarbejderen der prøvekørte min bil og der som svar, sidestiller mig med “forretningens pensionist-kunder, der hurtigt får filet en kobling ned”.
Jeg er undrende, da 3/4 af min kørsel er foregået på motorvej og jeg dér næppe ville “file på koblingen”. Dette kommenterer medarbejder ikke på. Medarbejder virker til gengæld irriteret over spørgsmål og er fuldstændig afvisende overfor, at min 5 årig garanti dækker. Han afviser også blankt, at der skulle være nogen anden forklaring på bilens problem. På intet tidspunkt går vedkommende ind i at forklare noget teknisk omkring den påståede slitage, henvise til mekaniker - eller på nogen måde at møde hans kunde, i forståelse af og ærgrelse over den pludselige store udgift, til en relativ ny bil.
Jeg får et overslag på udskiftningen af kobling på 8200 kr.

Jeg kontakter efterfølgende det værksted jeg tidligere har brugt og hvor bilen i sin tid er købt.
Mekanikeren dér, virker lige så undrende som jeg over, at kobling skulle være slidt ned. Jeg anbefales derfra, at få endnu en vurdering af problemet på andet værksted.

Jeg får derfor tjekket bilen hos andet autoriseret værksted.
Hér er de heldigvis også undrende og en erfaren mekaniker vurderer hurtigt, at problemet skyldes en utæt pakning.
Derfor dækker garantien også det meste af reparationen, så jeg nøjes med en udgift på 1100,- .

2 août 2022

Hej Anna
Vi er kede af at du har haft en oplevelse af at vi ikke er kommet med den rigtige løsning på udfordringen med din bil.
Vi vil meget gerne tage en dialog om forløbet og forklare de ting vi har konstateret i forbindelse med gennemgang af din bil på vores værksted.
Du er meget velkommen til at ringe til vores værkfører "Martin Rievers" i værkstedets åbningstid på telefon 47317050 (Tast 1 for værksted)
Tolderlunds Auto ApS / Hyundai Frederikssund

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid plads til et smil og altid klar…

Altid plads til et smil og altid klar til at give god service. Et af de få steder hvor man altid bliver behandlet godt

13 août 2022

Kære Søren
Mange tak for den flotte anmeldelse af Tolderlunds Auto ApS / Hyundai Frederikssund

Martin Tolderlund & Teamet

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus