En uforglemmelig oplevelse ved vores arrangement med overnatning hos jer på Gerlev Kro. En helt igennem god og venlig betjening fra jeres personale. Værelser var fine og behagelige, og specielt maden... Voir plus

Vi holdt vores sølvbryllup på Gerlev Kro, og det blev præcis den fest, vi havde drømt om. Kroens beliggenhed er helt fantastisk og skaber de perfekte rammer for en festlig dag. Vi start... Voir plus

Vi har lige holdt min datters konfirmation i den smukke pergola. Vi havde nogle specielle ønsker om pynt og mad. Her var de meget imødekomne og det hele kunne lade sig gøre. Vi havde en fantastisk fes... Voir plus

2 x 70 års fødselsdag på Femhøj. Dejligt sted, virkeligt pænt og vedligeholdt ude som inde. Set udefra byder stedet velkommen og siger her vil du gerne holde fest og du bliver ikke skuffet. Fanta... Voir plus

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Al'la carte Smørrebrød Mad ud af huset Frokostretter Hovedretter Forretter Desserter Platter Koldt Bord Udflugter Selskaber Julebal Jul & nytår Hyggekroen Hornsherred Frederikssund Nordsjælland Pejsestue Havestue Traditionelle retter Familievenlig Højreb

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

215 avis

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse, arrogant i tlf. for lidt mad leveret, som de ikke kunne gøre så meget ved. Vi kunne få en tartelet på huset når vi kom forbi næste gang🥺🥺vi kommer ikke forbi.
Betalt kontant, nu rykkes vi for manglende betaling.
Der kommer vi ikke igen.

29 juin 2021

Her kommer vi desværre ikke igen…

Her kommer vi desværre ikke igen…
Vi brugte næsten 3.000kr denne aften, da vi var et selskab på 9 til en fødselsdag. Heldigvis var selskabet godt, for vi ventede i 2 TIMER på vores mad (!!!). Hvor sød tjeneren end var, så ville hun ikke give vores bestilling videre, da der var travlt i køkkenet. Da maden så endelig kom, var wienerschnitzlerne tørre og brankede, lyssejen var helt tør, der var sand i kartoflerne og bøffen var gennemstegt og død. Jeg giver to stjerner pga venlige tjenere og fordi vi fik gratis dessert efterfølgende pga ventetiden. Det er alligevel flot og giver point i bogen! Men desværre er det bestemt ikke nok til at vi gider ligge vores penge her igen.

28 juin 2021

Har lige været på 5 overnatninger på…

Har lige været på 5 overnatninger på kroen. Det har været en rigtig dejlig oplevelse 😃maden er virkelig god. Værelset fint, skønt at kunne sætte sig ud i tilhørende lille have😃. Personalet er top professionelle- smilende og imødekommende. Skal vi igen på kroophold er det HELT sikkert vi vender tilbage. Ole og Karin Ps! Rengøring kunne nok lige løftes

20 juin 2021

Vidunderlige kro

Vidunderlige kro, rene værelse, god aftensmad.
Godt, professionelt og imødekommende personale. Dejlig morgenmad :)

28 avril 2021

Helt fantatisk mad

Helt fantatisk mad! Jeg fik den bedste Wienerschnitzel jeg nogensinde har smagt med fantastisk velsmagende gammedags brun sovs og stegte kartofler. Priserne er yderst rimelige sammenholdt med kvaliteten. Jeg kan varmt anbefale dette sted.

11 novembre 2020

500 kroner for mad ud af huset og jeg…

500 kroner for mad ud af huset og jeg kunne få bedere mad fra et pizzarig.... alt var pakket ind i folie hvilket gjorde alt vores mad blødt og kedeligt den salat vi fik med lugtede virkelig dårligt så den ville vi ikke spise og både agurker og salatbade var slimet og decideret klamt... vi bestilte ben de var fuldt med peberkorn
laurblade og løg som vi skulle sidde og pille alt det fra før vi kunne spise de giver samme sovs med som vores ben er blevet proppet med hvilket giver en virkelig vammel følelse.... og så fik vi kold røget laks og som bornholmer har dette ikke noget af gøre med kold røget laks at gøre det var en sur salat med en noget laks og rejer der virkelig skinger grimt af fisk hvilket friske rejer og fisk ikke skal men dufte godt alt i alt et skod sted....

22 octobre 2020

Dejligt kroophold

Var på kroen fredag d. 16/10 til deres kombinerede skaldyrsmenu og overnatning på stedet. Fantastisk menu med masser af gode skaldyr. Godt, professionelt og imødekommende personale. Lørdag morgen en dejlig morgenmad, efter en dejlig nat i et af stedets værelser. Vi kan kun anbefale stedet

17 octobre 2020

Vi kan godt lide at komme på Gerlev Kro…

Vi kan godt lide at komme på Gerlev Kro og få en gang stegt flæsk med persillesovs.
Da vi simpelthen ikke kunne spise mere var der en del stegt flæsk tilbage på bordet, som alligevel skulle smides ud når det havde været inde, så jeg spurgte, om vi ikke kunne få en "doggy-pak" med hjem med resterne; det måtte de ikke når det var ad libitum; vi var 3 personer i vores selskab og det var anden portion flæsk der var inde som vi øvrigt havde tage godt af, - men der var alligevel en del tilbage.
Jeg synes, at det er madspild af værste skuffe i disse tider, hvor madspild er no-go.

10 juin 2020

Autentisk - på den gode gamle dags måde

Autentisk, god mad, god betjening og fantastiske faciliteter og omgivelser.
Om du blot skal have noget lækkert at spise, eller du skal overnatte, kan det varmt anbefales.
Har nu brugt det fast de sidste 3 år, og er aldrig blevet skuffet og ser altid frem til næste ophold

18 mai 2020

Fantastisk aften med lækker mad og…

Fantastisk aften med lækker mad og virkelig god service. Det var en travl aften med mange gæster, men service var hele tiden i top. Meget professionelt og hyggelig stemning. 5 store stjerner fra et selskab på 5 personer. Vi kommer helt sikkert igen.

29 novembre 2019

Var på Gerlev kro i aften

Var på Gerlev kro i aften. Vi troede, at kromad som i 60 erne var slut. Her tænker vi på mad, som for det meste var beredt på forhånd, og så bare skulle have en tur i ovn/micro. Jeg bestilte pandestegt rødspætte. Det kan være, at den i sin ungdom har været pandestegt, men det var den bestemt ikke mere. Det var muligt at spise kødet tæt på midten, resten var utroligt tørt og uspiseligt. Kartoflerne mindede meget om dem, man fik på plejehjem i poser for mange år siden. Sovsen var tyk som byggematerialer og fuld af melklumper. Min mand valgte en menu med 3 retter. Kulleren som forret var sur af citron. Hovedretten var mørbrad. Det var en stor klump kød, som også for det meste var forberedt på forhånd, idet den var helt kold i midten. Den havde nok lige fået en tur på panden før servering. Desserten var kedelig. En klump vanilleis med et kirsebær på toppen og rå rabarber, som sikkert er fra dåse. En helt igennem dårlig oplevelse. Vi fortalte det til den unge høflige tjener, som beklagede, men ellers ingen respons, selv om jeg bad ham om at bringe klagen videre til køkkenet. Så aldrig mere Gerlev kro, da regningen ikke fejlede noget, min fisk kostede f.eks. kr. 218. Tag hellere til havnen i Gilleleje, hvor man får en forrygende fish and chips med dressing for kr 108. Vh Susanne og Hans

1 août 2019

Kør videre..

Kør videre...
Var på Gerlev Kro med familien for at fejre min søns fødselsdag. Ikke en udpræget succes.

Tjeneren, som ignorerer os det meste af tiden, var ikke serviceminded og glemte flere henvendelser.
Ventetiden på maden var lang, alt for lang i forhold til de få gæster, som var og da den endelig kom, var min søns bestilling forkert. Min egen, wienerschnitzel med brasede kartofler, var tørstegt til uendelighed og paneringen brændt. De få brasede kartofler, der skulle udgøre en portion, lignende noget kokken havde glemt på panden og først serveret kort tid før en eventuel brandalarm ville være gået i køkkenet...
Kun min datter var glad for hendes 2 røde pølser....
Desserten valgte jeg at springe over, men ungerne, som var sultne, insisterede på deres. Igen over 30 min. ventetid og en tjener, som ignorerede flere henvendelser fik de deres dessert - is og pandekager. Dog ikke før et andet bord, som bestilte efter os havde fået deres...

Konklusion
Gerlev Kro får McDonald's til at fremstå som en kulinarisk oplevelse, som er værd at køre efter og det vil også være mit råd.

Stjernen får de fordi kroen så hyggelig ud, men havde jeg kunne give 0 stjerner havde det været mere fortjent.

14 juin 2019

En overnatning på Femhøj

En overnatning på Femhøj, der er lækkert istandsat. Lækker morgenmad og mere end fuld valuta for pengene.
Vi nød også en lækker bøf på kroen.

11 juin 2019

Jeg Sys at man fremover når man skal…

Jeg Sys at man fremover når man skal holde store selskaber ikke tager mere ind end man kan skaffe personale til om ikke andet så må man droppe sine a'la carte kunder så gæster der betaler en stor sum penge både for hotel og kro får den bedste oplevelse så man ikke føler at man skal jappe taler og sange igennem .

Desuden kan man vel også forvente at den regning man så får også er korrekt og det ikke skulle være nødvendigt at gennemgå den .. men skal nej 😱

11 juin 2019

Udsøgt Pinsefrokost juni 2019.

Udsøgt Pinsefrokost juni 2019.
Tag selv bord med super lækre retter, udsøgt anretning i dejlige og meget hyggelige lokaler. venlig og god betjening (Jesper).
Pæne og gode toiletforhold samt gode parkeringsforhold ved kroen.
På alle områder en anbefalingsværdig Pinsefrokost.

10 juin 2019

Fantastisk dag på Femhøj

Gerlev Kro/Femhøj.
Tusind tak til Femhøj, der gjorde vores dag til en fantastisk oplevelse i nogle dejlige rammer. Vi følte os fra starten af virkelig godt behandlet.
Da vi lavede en aftalte for, hvordan vores dag skulle fejres på Femhøj, fik vi en god og kompetent vejledning med god kontakt og gode forslag til, hvordan dagen kunne gøres til en god oplevelse. Der blev hørt på vores ønsker og forventninger – og vi blev bestemt ikke skuffet.
Da vi kom til Femhøj en time før gæsterne, blev vi mødt af Jacob og hans personale, der sørgede for, at vi fik en uforglemmelig dag. Jacob var indbegrebet af ro og overskud, han havde endda lagt nogle bolde ud på græsplænen til vores mindste gæster, og personalet var dygtige og behagelige. Maden, serveringen og den senere overnatning på Femhøj var ganske enkelt uovertruffen. Endnu en gang tusind tak til Femhøj – vi anbefaler stedet til alle vi kender.

8 mai 2019

Anbefalelsesværdig.

Jeg har tidligere anmeldt kroen (06.03.'17), og kommer fortsat, da kvaliteten holder.
Søndag d. 06.04.'19 kl. 17:30 var der på grund af massiv travlhed dækket op i krostuen, hvor vi fik det sidste ledige bord. Stedet har et godt ry!

Forretten, tarteletter med høns (kr. 65,-), var i orden uden at være overvældende. Hovedretten, Kalveculotte "spis-hvad-du-kan" (kr. 218,-) var en meget enkel servering med hjemmelavede grovfritter og bearnaise-sauce, der dog efter min smag var lidt for tynd, og lugtede lovlig kraftigt af eddike. Kalvekødet smagte lækkert, så jeg bad tjeneren om portion nr. 2, hvortil der naturligvis blev serveret en ny varm kande med sauce - denne gang fin konsistens.
Dertil øl, Grimbergen, 50 cl. fra fad (kr. 75,-).
Det meget smalle bord i krostuen egner sig bedst til en kop øl, - men maden smagte dejligt, jeg blev mæt, og jeg kommer helt sikkert igen.

7 mai 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit