4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,0

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Købte ny kaleche til min Yamarin 88 dc

Købte ny kaleche til min Yamarin 88 dc. Nå jeg læser her i tråden, er der ikke noget af det negative jeg kan genkende. Hverken når det drejer sig om pris eller service!
Fik kalechen lev med fragtmand. Da vi pakker den ud, er der desværre nogle huller i ruderne. Det skal siges at kalechen var pakket meget grundigt ind af Yamarin selv. Fik hurtigt lev en ny uden problemer. Victor hentede den første kaleche, da han alligevel skulle et smut til Nordsjælland.
Han var med nede på båden i Rungsted havn, da jeg havde et par spørgsmål angående div udstyr på båden.
Kan på det varmeste anbefale Victor og Gjøl Marinecenter
Vh Mikael

3 février 2026

Hvis man kunne give

Hvis man kunne give - stjerne havde de fået det. Der har simpelthen ikke været styr på det fra deres side. Og får ingen tilbage melding som lovet.

6 mai 2025

Fantastisk 👍

Når man læser ned af tråden her , så er der lidt blandede følelser,.
Jeg er helt klart i højeste ende af positiv barometeret.
Min søn og jeg var deroppe og købe en motor,vi kørte fra Silkeborg, og for at gøre det her kort , så vil jeg bare sige.
Med den service og venlighed vi blev mødt af og med ,så kørte jeg også gerne fra Langeland .
Kun godt her fra. Tak for hjælpen Gjøl MarineCenter 👌

21 septembre 2024

voldsomme priser

voldsomme priser, hvordan kan det være det giver mere mening at kassere sin motor frem for at servicere den ? de ville have over 800,- for 2 pakninger og 2 menbraner til en benzinpumpe på en lille 4 hk 2t yamaha, fandt heldigvis en komplet original benzinpumpe inc pakninger for 250,- et andet sted, godt nok med 6 dages levering men til den pris venter jeg gerne, tænk jer om før i handler

9 septembre 2022

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, har købt en brugt Yamaha motor, og fået grundig vejledning ift. montering. Der var styr på alle detaljer ned til mindste møtrik, så jeg kunne styre mit motorskifte i mål uden at mangle noget som helst. Der har været styr på alt, alt aftalt blev noteret på faktura, så jeg er særdeles tryg.

Varmeste anbefalinger herfra til to dejlige mennesker og en hyggelig forretning.

5 avril 2021

Got broken part. Messages get ignored.

I had a positive opinion of them, until I received a damaged part for my boat. They told me they reordered the part but I never got it. And then, suddenly they stopped replying my messages. After several unanswered messages and more than 6 months I am accepting the loss and keeping the broken part. Be warned when dealing with them.

5 novembre 2020

Gjøl marine center

Gjøl marine center, er stedet for alle os norden Fjords båd tosser. Mangler man lige en stump til en gammel OMC eller yamaha , så har Arne sku et godt lager. Altid en fornøjelse at besøge den butik. Gode priser, og altid en hyggelig og afslappet atmosfære. Der er langt mellem, den slags værksteder/butikker i år 2020.

11 juillet 2020

Absolut intet positivt at sige om denne…

Absolut intet positivt at sige om denne virksomhed. Eva vender ikke tilbage selv om vi aftaler det på telefonen, firmaet er flere uger om at leverer en Yamarin Kaleche, som viser sig at være den forkerte !!. Hvilket de så stædigt påstår ikke er tilfældet, til trods for vores foto dokumentation! Så gik der efterfølgende 4 uger med at få returneret varen til Gjøl Marinecenter, og lige så lang tid at få pengene retur, fratrukket prisen for levering af den forkerte vare!
Vi blev under hele forløbet mistænkeliggjort, og jeg kan kun anbefale at holde sig langt vær fra dette firma.

20 juin 2020

har købt en draco båd hvor de skrev til…

har købt en draco båd hvor de skrev til mig af motor var ok da jeg fik både hjem kunne den 1 motor ikke starte op jeg kontakte den og de svar jeg fik var at jeg bare kunne komme op til dem med både så kunne de se på den med det er ikke nem bare lige at køre op med en 25 fod båd jeg har ikke hørt fra den jeg betalte for både uden at få en kvittering på købet men de har nok putte penge i lommen så det er nok sort arb men det må jeg nok lade skat om at finde ud af jeg har rykket for min faktura op til flere gange uden at så den til sendt så pas på hvis du køber ved den fusker firma holder ikke hvad de lover og skriver med jeg forventer at de betaler for de udgifter jeg har på både for at få den til at starte

18 mai 2020

Ringe service.

Ringe service.
Tilbud på hjemmeside trækkes tilbage.
Havde forhandler i telefonen tre gange. Hun ville vende tilbage med info i løbet af en times tid. Vendte aldrig tilbage, hverken første, anden eller tredje gang. Skidt udgangspunkt for bådkøb.

16 septembre 2019

en forhandler jeg varmt kan anbefale

Har lige renoveret drev og motor på min båd. Har købt alle stumper ved Arne og Eva,har hele vejen igennem fået gode råd/vejledning og sidst men ikke mindst gode priser.en forhandler jeg varmt kan anbefale.
Mvh. Allan Bak

18 juillet 2019

Har brugt Gjøl marine siden 2011 og har …

Har brugt Gjøl marine siden 2011 og har købt 2 nye Yamaha motorer i den tid og altid fået serviceret dem der. har også købt trailer og andre ting der og har altid mødt velvilje og fin service ,har kun en gang ikke været helt tilfreds med servicen ,men fik til gengæld et tilfreds stillende svar ang. grunden til dette.

3 octobre 2017

Køb af brugt båd og trailer

Man kan ikke være sikker på at de aftaler man laver med Arne og Eva bliver overholdt.
Jeg har købt et båd sæt hos dem, hvor der blev aftalt at båd, motor og trailer ville være serviceret inden afhentning.
Efter et halvt år er begge aksler på traileren så defekte at de skal skiftes. (Pris ca.10.000,-)
Traileren er brugt til at køre båden hjem ca.450km og til søsætning og optagning en gang (er blevet skyllet begge gange), da den ellers ligger i havnen.
Når man så gør Dem opmærksom på problemet, siger de bare at jeg ikke passer på mine ting og at det ikke er Deres problem
Alle efterfølgende mails bliver slet ikke besvaret.
Så pas på, de er meget flinke når man skal køb, men ikke hvis der er noget galt med det man køber.
Det er bare ikke godt nok, så tænk Jer om inden I handler der.
Første gangs båd køber

5 décembre 2016

pakninger

Har bestilt og betalt nogle pakninger til vores bådmotor den 3 juni.
Har nu utallige gange tjekket overførelsen og alt er ok,har t.o.m talt med deres bank
men de siger fortsat at de ikke modtaget pengene,det er ikke meget det drejjer sig om
kun 250 kr men vi står og mangler disse pakninger for at komme ud og sejle,har ferie
fra den 9-30 juni og skulle gerne nå ud på vandet inden.
Så hvis man vil bestille noget hos dem skal man åbenbart gøre det i rigtigt god tid
og selv holde øje med div.transaktioner det er for dårligt skulle enlig give 1 stjerne men de er meget venlige at tale med så de får to

17 juin 2014

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit