Vi kom som familie for at fejre fødselsdag. Kødet var perfekt stegt efter ønske og tilbehøret var super lækkert. Kvaliteten af maden hænger godt sammen med prisen.
Lisez les avis des autres
Små portioner. Det kan man ikke blive mæt af. Underlig garniture med lidt for mange citron både. 4 døde cola uden brus. ( hvorfor har I ikke cola som blandes fra hane ? I servere fra 1,5... Voir plus
Vi ankommer 2 timer før lukketid. Hyggelige lokaler! Tjenerne er søde og imødekommende, måske lidt travle. Salatbuffeten er næsten tom, så vi beder dem fylde det op. Da maden ankommer mangler s... Voir plus
Meget skuffende oplevelse🤬 Vi ankommer to vennepar og havde glædet os til et lækkert stykke kød. To af os får bagt kartoffel, som begge serveres kolde. Sendes retur. Tre af os får kold og... Voir plus
Dejlig oplevelse
2/5 stjerner
Små portioner. Det kan man ikke blive mæt af.
Underlig garniture med lidt for mange citron både.
4 døde cola uden brus. ( hvorfor har I ikke cola som blandes fra hane ? I servere fra 1,5 liter colaer. De bliver jævn kedelige ift. Brus.
Restauranten er dårlig vedligeholdt. Der er malet med forkerte farver på væggene. Jeres flotte malerier holdes ikke vedlige.
Jeg er ked af at skulle sige dette. TROR I bliver overhalet snarest hvis I ikke får sadlet om.
Ærgerligt da det ellers altid har været godt når man ser tilbage på de sidste 20 år.
Maden var superlækkert.
Maden var superlækkert.
Min Ribeye var mørt hele vejen igennem. Det samme gælder for min kones filet. Bratkartoffeln var tilpas snasket og med sprøde kanter på kartoflerne.
Absolut en oplevelse som den skal være!
Gamle Chef er væk kan desværre mærkes
Siden den gamle indehaver er blevet alvorligt syg og måtte stoppe er restaurantet forvandlet til det dårlige. Ustegte sregekartoffler, halv rå hakkebøf og senede snitzler. Panade sikkert ikke frisk. To stjerner fordi tjenerne var søde og imødekommende.
Leckeres Essen
Schönes Lokal, außergewöhnlich leckeres Essen, schnelle Bedienung und gute Beratung beim Wein.
Kantinemad af den dårlige slags
Kantinemad af den dårlige slags. Tjenerne er åbenbart vandt til, at kræve betaling for en uspiselig ret, og så gav de, den cola jeg fik til maden gratis. Bestil ikke fisk, det kan absolut ikke anbefales. Min mand fik en Wienerschnitzel. Visuelt så det okay ud, men det smagte ikke af noget, han sammenlignede den med en tynd og tør oplevelse(skosåler). Alt virkede som om det var tilberedt for tre dage siden. Mens vi ventede på maden, hørte vi en lyd som fra en mikroovn der var færdig, og kort efter kom maden. Det var en virkelig dårlig oplevelse. Og de er åbenbart vandt til at folk klager, men vil have penge for det man har bestilt. Nu sidder jeg og er halvsulten, med lidt kvalme over den mad jeg fik ned, og 380,- smidt ud af vinduet, men vi fik en cola gratis det får de stjernen for, meget ironisk ment.
sehr nachgelassen , schade
Hallo liebes Team vom Gnomenkeller, Wir sind/waren immer treue Gäste in Ihrem Restaurant. Leider müssen wir jetzt mehrfach Kritik äussern. Punkt 1: wenn man von der Parkplatzseite in das Gebäude tritt hat man schon den Eindruck das man einen Aschenbecher auslutscht, bei Bemerkung am Empfang wir nur mit den Schultern gezuckt so nach dem Motto: mir doch egal. Punkt 2: Jeden selbst überlassen aber die Toiletten sind JEDESMAL eine Katastrophe, regelmässige Kontrolle wäre wünschenswert. Und den Punkt 3 muss ich sage ist am krassesten. Jeder der dort bereits gegessen hat weiss um die Preise: das Essen kann ich gar nicht bemängeln ABER wenn ich dann eine Balsamico Essig Flasche vom guten Aldi da vor mir stehen habe dann werde ich wütend. Eine Sauerei finde ich das. Wenn man sorry, zu doof ist, das Billigprodukt in eine Flasche umzufüllen um das Aldi Produkt zu verbergen ist es ja schon frech aber diese Flasche offensichtlich hinzustellen , ich war sprachlos. Bei Ansprache sagte man uns die Bestellung wäre nicht gekommen. Frage mich was bekomme ich dann sonst für den Preis ? Allgemein hat das Lokal sehr abgebaut, vielleicht haben sie es nicht nötig, schade. Wir nehmen erstmal Abstand und können es zur Zeit auch nicht empfehlen , tut uns leid .
Meget skuffende oplevelse🤬
Meget skuffende oplevelse🤬
Vi ankommer to vennepar og havde glædet os til et lækkert stykke kød.
To af os får bagt kartoffel, som begge serveres kolde. Sendes retur.
Tre af os får kold og halv rå kød, som igen sendes retur.
Vi får derefter maden retur med stor beklagelse, om at vi får nyt tilbehør. Dette kommer aldrig.
Den ene får igen kold kartoffel og dårlig stegt kød retur.
Fjerde mand spiser sin mad alene imens vi andres mad sendes frem og tilbage til køkkenet nogen gange.
Al kød meget smagsløst.
Tjeneren beklagede mange gange og tilbød gratis drikkevarer.
Vi bad om kompensation i pris - dette ikke muligt.
I alt en utrolig ærgelig oplevelse. Havde forventet noget mere kvalitet i forhold til pris, når bøf og kartoffel koster 50 euro.
Kommer ikke igen.
Schnitzel var meget skuffende.
Den schnitzel kom fra en fryser og var paneret for længe siden. Virkelig ikke prisen værd. Meget skuffende.
Perfekt stegt kød
Ligger i gågaden. Et rigtig hyggeligt sted. Menuen står på dansk. De steder kødet helt perfekt. Rigtig god betjening. Nøj det smagte godt. Kunne nemt finde på at komme igen. Vi var der til aftensmad. Prisen ligger i den højre enden, i forhold til andre.
Unterirdisches Essen
Unterirdisch! Sicherlich auch dem Personalmangel geschuldet, aber so schlecht habe ich Jahre nicht gegessen. Das Fleisch winzig und zäh, fast kalt, eine Seite schwarz verbrannt. Der Kellner zuckte nur mit den Schultern, wahrscheinlich ist der Koch im wirklichen Leben einer von denen, die mit einem Schild vor der Tür sitzen. Dafür aber mussten wir den vollen Preis berappen. Kurz gesagt: Ekelhaft.
Middel oplevelse, inden lukketid
Vi ankommer 2 timer før lukketid.
Hyggelige lokaler! Tjenerne er søde og imødekommende, måske lidt travle.
Salatbuffeten er næsten tom, så vi beder dem fylde det op.
Da maden ankommer mangler sovsen til Wienerschnitzelen. Da beder vi tjeneren om sovsen, efter halvdelen af kødet er spist. Da sovsen ankommer er det tydligt denne ikke er hjemmelavet.
Kødet smagte godt, salatbuffet slatten og kedelig. Sovsen, dårlig.
Super dejligt besøg
Vi besøgte Porterhouse im Gnomenkeller 28/3-24, Alt var perfekt, maden var god og der var super service. Og så er det et rigtig hyggeligt sted.
Vi kommer gerne igen.
HVAD SKER DER FOR JER?
Hvad sker der for jer? Havde reserveret bord på Gnomenkeller i Flensborg en uge i forvejen. Glædede os mega meget og ankommer 10 minutter før tid på reservationsdagen. Min mand overhører tjeneren beklage sig over, at vi kommer for tidligt. Stort set alle borde er ledige, så vi burde få en god plads, men bliver henvist til et område, vi helst ikke vil sidde i, og spørger, om vi kan få et andet bord. Det afviser tjeneren og taler til os, som om vi ikke selv havde reserveret et bord. Så mellem linjerne siger hun til os, at alle andre, der har reserveret bord til den aften, har valgt et specifikt bord, for der er INTET andet bord, vi kan få. ØHHH HVAD? På det tidspunkt tænkte jeg ikke over det, så jeg er ydmyg og accepterer hendes nej. Mens vi spiser salat, kommer der en snigende lugt af kloak, og det er faktisk ret klamt at sidde og spise, mens denne dunst kommer og går. Tjeneren kommer og spørger, om alt er ok, hvorpå jeg svarer nej og endnu engang ytrer ønske om at få et andet bord. Kan det virkelig passe, at der intet andet bord er, vi kan få, spørger jeg? Hun vil lige tjekke en gang til, siger hun, og vender tilbage med, at der var ET bord, som åbenbart ikke var specielt reserveret, men det var også det eneste! Vi takkede ja, til trods for at det stadig var i nærheden af det kloaklugtende område. Vores hovedret ankommer, og vi er tre, der har bestilt steak, hvoraf to skulle være af meget høj kvalitet. Alle var senede og næsten ikke til at tygge! Vi beklager os, og tjeneren siger, at vi ikke kan forvente at slippe for regningen, da vi har spist af kartoflerne, men han kommer gerne med en ny portion, for kokken giver os ret i, at kødet er senet. Vi er skeptiske, om det overhovedet kan blive bedre, men han mener, det kan det, vi var nok bare uheldige. Vores nye anretninger ankommer, og gæt hvad, "same sh.."! Vi beklager os igen (høfligt), men nu er det jo nok bare os, det er galt med, og vi får ingen nedslag i prisen. Min mand spørger til chefen, og tjeneren siger, hun ønsker ikke at tale med dig. Den gode oplevelse, vi havde glædet os til, var ødelagt fra den første tjeners valg af, hvor vi måtte sidde, og hendes måde at tale til os på, som om vi slet ikke havde bestilt noget bord. Flere gange sagde hun også, at vi skal gå inden for 2 timer, og kiggede på os, som om vores bordreservation ville blive taget fra os, hvis vi ikke bekræftede. Hvad er der galt med jer Gnomenkeller tjenere? Og ja, os, der fik den fineste steak, havde dårlig mave hele aftenen. Så kære Gnomenkeller-tjenere... 1. Få ordnet den kloaklugt! 2. Hvorfor må kunden ikke få et andet bord? De to andre rum I har havde ledige borde under hele vores ophold!!! 3. Jeg har tit fået god mad hos jer, men hallooo, så tag dog ansvar, når I får en dårlig kødlevering og opfør jer pænt over for jeres gæster. 4. Smil, er det virkelig så svært, at smile høfligt?
ADVARSEL Turistfælden smækkede....
Skuffelsen er enorm.
Min kammerat og jeg, havde sat forventningerne højt, og des større blev skuffelsen.
Tjenerne var sløve og uuddannede, vinen havde været åben i lang tid, og havde en halvmuggen smag, øllet var uden smag og skum.
Men værst af alt var de 2 ribeys XXL.
Jeg tror at kødet kom fra enten selvdød gammel malkeko eller en hest.
Vi sætter aldrig vores ben hos Porterhouse igen.
Det eneste der var i top var prisen.
Super atmosfære
Super atmosfære, så lækker mad, skønne vine og personalet er opmærksomme og professionelle. Har været her mange gange og bestiller bord hver eneste gang jeg er i Flensborg.
God betjening
God betjening
Starte på tysk, gik over i dansk
Godt udvalg og gode portioner
Rigtig hyggelig atmosfære
Rent og pænt
Rigtig gode bratkartofler
Lækkert mad
Helt almindeligt lækkert mad uden det koster en formue virkelig hyggelige omgivelser 😀💪
The food was good and the service was…
The food was good and the service was in top class. Even got a bit more knowlegde about wine.
Vi var 4 på Gnomenkeller i lørdags
Vi var 4 på Gnomenkeller i lørdags. Vi fik desværre bord i den triste del af restauranten, hvor lyset er ligeså skarpt som på en operationsstue. Maden var middelmådig. Pris/kvalitet hænger ikke helt sammen. Det værste var dog en ualmindelig ubehøvlet kvindelig betjening. Hun vendte simpelhen øjenene i himlen op til flere gange. Det har vi trods alt aldrig prøvet før. Vi har spist der en del gange den sidste 10 år, men madens kvalitet og betjeningen er desværre for nedadgående.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.