À propos de l'entreprise

1. Décorateur d'intérieur

Informations provenant de diverses sources externes

De goedkoopste van Nederland op verfgebied. Wij bieden u Sikkens en Sigma verf aan tegen absolute bodemprijzen!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

0,5liter gratis gehad!!

Had 2 potten beits besteld van 2,5liter maar heb 1 van 2,5liter gehad en 3! Van 1 liter. Er zal blijkbaar een tekort geweest zijn aan potten van 2,5liter maar hier door 3liter gehad ipv 2,5liter dus 0,5liter extra!
Super!

22 mai 2025

Sikkens RAL 9001 mooi resultaat & vlotte mailreactie

Sikkens RAL 9001 echt nergens anders goedkoper (flink gezocht). Met zulke kwaliteitsverf zeer mooi resultaat behaald. Bij opbrengen lijkt de verf te licht van kleur, na 12 uur drogen is het mooi crème wit. Wel met een goede roller van n tientje, die ik elders heb moeten kopen.

O ja, op een email-vraag werd met 2 werkuren gereageerd. Mooie reactiesnelheid.

6 décembre 2024

Heel tevreden!

Snelle levering, goede producten, eerlijke prijzen, wij zijn heel tevreden! Mijn vraag via de mail werd ook spoedig beantwoord.

6 juin 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Eerst even twee sterren.

Eerst even twee sterren.
Reden is dat ik contact probeer te krijgen via WhatsApp omdat het bedrijf alleen maar contact wil hebben via WhatsApp of via de mail.
Maar hun WhatsApp werkt niet omdat ze blijkbaar deze niet hebben geactiveerd.
Nog even geen voordeel van de twijfel voor dit bedrijf.
Ik geef graag meer sterren als het bedrijf reageert op mijn SMS-jes ...

17 mai 2024
Logo de goedkoopverven.nl

Réponse de goedkoopverven.nl

Beste Paul, op dit moment is er geen 06 nummer beschikbaar. Zowel via whatsapp als via sms niet. U kunt uw vraag het beste via de e-mail stellen zodat wij hier op kunnen reageren. Doorgaans reageren wij zeer snel / binnen 1 a 2 uur.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaring met dit bedrijf

Goede ervaring met dit bedrijf. Zoals bij andere reviews al vermeld, hebben ze een snelle levering. Goede kwaliteit verf en voor concurrerende prijs. Verder prettige service en correcte mailing. Ik heb er meermaals bestellingen geplaatst, waaronder grotere bestellingen als 12 bakken 12L latex. Alles moeiteloos en snel geleverd in gewenste kleur.

11 mai 2022

Top!

Zondag avond laat besteld dus eigelijk maandag en dinsdag al in huis! Super snel! Ik was een beetje sceptisch omdat de verf wel echt een stuk goedkoper is en t gemengd moest worden. Maar t is een top service.

13 juillet 2021

Uitstekende prijs

Snel geleverd, na overal zoeken kwam deze site er als prijs het beste uit, goed verpakt. Gewoon in een woord super.

17 février 2021

Zeer tevreden

Altijd goed, goedkoop en snel verzonden. Ik gebruik Sigma Nova en Sigma SU2. Beiden worden goed op kleur gebracht. Zeer tevreden klant.

8 mai 2020

Geen ander meer

Geweldige service, ook als er zich een probleempje voordoet, wordt dit snel en vakkundig opgelost, over de leverings snelheid maar te zwijgen, al een keer meegemaakt s'morgens om 10.15 uur besteld s'middags om 15.00 uur afgeleverd!! tuut ttut, dat is snel!
De rest kreeg ik altijd een dag later, al bij al, een directe aanrader.
hier staat service en klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel.
ga zo door.

17 août 2012

een dikke 9

prima bedrijf!!!!!
Een echte schilder vertelde mij dat Rubbol SB plus van Sikkens de beste verf was, kost wel 60 euro per liter. Ik naar goedkoopverven.nl.
Tot mijn verbazing was daar de prijs voor 2,5ltr slechts 91,95.
Toen de bestelling na twee dagen binnen was kwam ik er achter dat ik een bus te weinig had besteld, balen want nu kwam ik niet boven de de 200 euro en moest ik de verzendkosten betalen. Mailtje gestuurd en mijn fout erkend, geen probleem, het blik werd nagezonden en er werd mij geen verzendkosten in rekening gebracht!!!

2 juillet 2011

Perfect en snel.

Ze reageren snel op e-mail, leveren snel, goed verpakt.
Bij mij was er wat mis gegaan met de kleur. Zij hadden de verkeerde mengkleur in de verfmengmachine staan. Is door hun perfect opgelosd en wederom snel geleverd. Vind het bedrijf een absolute aanrader!

16 novembre 2009

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus