Geen eigen gemaakte kleding! Kleding komt uit China en komt totaal niet overeen met de afbeelding. Goedkope pruttel die helemaal verkreukelt zijn geleverd. Retourneren kostte mij 34,50 Nu nog wach... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bont jasje besteld. Duurde lang voordat binnen kwam. Slechte kwaliteit, kleur kwam niet overeen. Was gewoon een vodje. Gemaild mey foto's. Retouren zou tussen de 20 en 30 euro kosten. Enige wat ze kon... Voir plus
China spul dus niet aan de keukentafel gemaakt. Wilde nog lager geven als een 1. Levertijd klopt niet retourneren gaat moeizaam en erg duur…is gewoon een oplichter die zich anders voordoet als op de s... Voir plus
Goeiemode levert B-keuze producten!! Deel bestelling werd zonder opgaaf van reden geannuleerd. Zeer lange levertijd (> 1 maand). Houdt zich niet aan eigen voorwaarden: kosten voor retour verz... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Goeiemode biedt elke dag aanbiedingen van A-merken, zoals Denham Jeans, Dockers, Kuyichi en Ralph Lauren, tegen hoge kortingen. Elke dag om 9:00 ’s ochtends staan er twee nieuwe topdeals klaar, één voor mannen en één voor vrouwen.
Coordonnées de contact
Harteveltweg 2G, 2314 XX, Leiden, Pays-Bas
- +31 (0)71-8200333
- klantenservice@goeiemode.nl
- www.goeiemode.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Superdeals!
Dagelijks leuke aanbiedingen van topmerken. Het moet natuurlijk wel passen en we moeten daarom wel eens wat retour sturen, maar netto houden we er superdeals aan over!
Groet Anouk vd V
Goede service, leuke producten! Helaas niet altijd even snelle levering maar wel heel fijn dat ik na een reeks van aankopen als cadeauvoucher geen verzendkosten meer hoef te betalen :)
Goeiemode waardeloos bedrijf!
Goeiemode levert B-keuze producten!!
Deel bestelling werd zonder opgaaf van reden geannuleerd.
Zeer lange levertijd (> 1 maand).
Houdt zich niet aan eigen voorwaarden: kosten voor retour verzending ivm met productiefouten wordt niet vergoed!
Lang wachten op terugstorten geld (> 1 maand).
Blijf ver weg van dit malafide bedrijf!!!
Leuke merken voor leuke prijzen!
Vaak duurt het wat langer voordat je je bestelling in huis hebt. (Maar hier wordt ook duidelijk over gecommuniceerd) Had mijn pakketje al de volgende dag in huis! Helemaal blij mee! Elke dag zijn er weer leuke nieuwe aanbiedingen.
Mooi merk voor een scherpe prijs
Ik heb laatst spullen van Time Out en Cars besteld, was binnen 8 dagen in huis. Alles voor een scherpe prijs! Ideaal!
Je moet wat langer wachten dan op een normale webshop maar daar is de prijs ook naar.
3 Artikelen gekocht, allen slechte kwaliteit!
Levering verliep goed, maar de artikelen waren zó slecht van kwaliteit.
Schoentjes zagen er op de foto zo mooi uit, het zou leer zijn.
In het echt lijken de schoenen meer van stof dan van leer te zijn.
En een poloshirt blijkt aan de achterkant ineens te zijn voorzien van een enorm logo 'Norway'
Daar ga je toch niet mee lopen als je dat niet besteld hebt?
Uitstekende service
Via Goeiemode een jasje besteld, helaas heb ik de verkeerde maat besteld. Aan de telefoon vertelde ze dat ik de juistje maat opgestuurd zou krijgen wanneer ik het verkeerde jasje zou retourneren. Heb nu het jasje in de juiste maat binnen en ben er helemaal blij mee.
Mooie spullen, super levering
Bekijk altijd de aanbiedingen. Mooie korting. En doordat ik jarig was vorige week kon ik met korting een Happy Rainy Days jas. 2 dagen later al bezorgd. Helemaal blij. Keurige levering. ik heb nog nooit iets geretourneerd. Dus daar kan ik niets over zeggen.
Goeie service en producten!
Vrij snel geleverd en nooit problemen gehad nog
Yes! Heb m'n pakketje binnen...
...en ben erg blij met de snelle levering!
Retour binnen een dag terugbetaald
Me bestelde trui had niet de goeie maat. Toen ik deze terugstuurde, had ik binnen een dag me geld terug. Heb ik nog nergens anders gezien. Gaaf!
Snelle levertijd, goede deals
Naar tevredenheid een bestelling geplaatst, die snel binnen was.
Top!
Goeiemode is een goeie plaats om mode te bestellen
De site is duidelijk en mijn keuze was zo gemaakt. Bestellen was gemakkelijk en ik had het pakje de volgende dag al in huis. Alles voldeed absoluut aan mijn verwachtingen. Een aanrader!
Zeker goeie mode
Duidelijke website, voor en na prijzen, snelle levering. Zeker een aanrader
Snel, goede prijs en leuke producten!
Ik had het 's avonds besteld en de middag erna had ik mijn pakketje al binnen. Sneller dan verwacht dus. Prima site vind ik!
Snel en leuk assortiment
Ik heb 2x wat bestelt in redelijk korte tijd. De leveringen gingen prima en snel.
Een klein minpuntje is dat ik schoenen kocht maat 43 en deze veel te klein waren. Ik heb al jaren maat 43 en nog nooit een andere maat gehad. Wellicht handig aan te geven op de site dat de schoenen klein vallen.
Levering sneller dan aangegeven, product pima!
Leuke aanbiedingen, van alles wat. Ik heb na de eerste kennismaking direct wat besteld en dat werd keurig geleverd binnen een paar dagen. Dus als er weer 's een leuke aanbieding voorbij komt, durf ik met een gerust hart te bestellen.
Producten goed, service niet.
Negatieve ervaring:
Een cadeaubon t.w.v. 25 euro gewonnen. Leuk, dus snel een bestelling geplaatst. Na betaling bleek een product niet leverbaar te zijn, door een telfout van de leverancier. Ik ontving bericht dat het bedrag van dit product + portokosten werden teruggestort op het betalingsmiddel. Lastig, als het om een gewonnen bon gaat.. Dus de klantenservice gemaild of ik het geld zou terug ontvangen op mijn bankrekening of in de vorm van een nieuwe bon. Wisten ze niet, even navragen, na een aantal uur een mailtje terug. Uiteindelijke kreeg ik een bon van 7,50 euro compensatie voor het product (dat oorspronkelijk iets meer als 18 euro was), en de portokosten krijg ik teruggestort. Leuk dat ik dus een bon gewonnen heb, maar die ruime 10 euro (verschil product en compensatie) kan ik naar fluiten... Doe dan geen win actie..
Positieve ervaring:
Het product wat ik wel binnen heb gekregen was snel binnen en is ook een prima product.
Al met al bestel ik hoogstwaarschijnlijk niet opnieuw bij Goeiemode.
snelle levering
Ik heb van de week bij goeiemode besteld. Ik had artikelen binnen 3 dagen in huis,het geleverde artikel was perfect.
Ga zeker weer bij goeie mode bestellen
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.