Geen eigen gemaakte kleding! Kleding komt uit China en komt totaal niet overeen met de afbeelding. Goedkope pruttel die helemaal verkreukelt zijn geleverd. Retourneren kostte mij 34,50 Nu nog wach... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bont jasje besteld. Duurde lang voordat binnen kwam. Slechte kwaliteit, kleur kwam niet overeen. Was gewoon een vodje. Gemaild mey foto's. Retouren zou tussen de 20 en 30 euro kosten. Enige wat ze kon... Voir plus
China spul dus niet aan de keukentafel gemaakt. Wilde nog lager geven als een 1. Levertijd klopt niet retourneren gaat moeizaam en erg duur…is gewoon een oplichter die zich anders voordoet als op de s... Voir plus
Goeiemode levert B-keuze producten!! Deel bestelling werd zonder opgaaf van reden geannuleerd. Zeer lange levertijd (> 1 maand). Houdt zich niet aan eigen voorwaarden: kosten voor retour verz... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Goeiemode biedt elke dag aanbiedingen van A-merken, zoals Denham Jeans, Dockers, Kuyichi en Ralph Lauren, tegen hoge kortingen. Elke dag om 9:00 ’s ochtends staan er twee nieuwe topdeals klaar, één voor mannen en één voor vrouwen.
Coordonnées de contact
Harteveltweg 2G, 2314 XX, Leiden, Pays-Bas
- +31 (0)71-8200333
- klantenservice@goeiemode.nl
- www.goeiemode.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Prima service!
Producten prima en snel geleverd. Retourneren geen probleem, een andere maat werd geleverd en het restant is keurig teruggestort.
Nog nooit teleur gesteld
Als vaste klant bestel ik al enkele jaren naar tevredenheid bij Goeiemode.
super!
Ik heb binnengekregen wat ik heb besteld in de goede maten. 1 shirt was aan te bevelen 2 maten groter te nemen dat heb ik gedaan en hij past goed. Snelle levering en goed verpakt. Ook erg scherpe prijzen. Ben erg tevreden!
Zeer teleurstellend!
McGregor Cardigan en een McGregor polo besteld in de maat M, krijg ik beide geleverd in de maat S met een briefje erbij dat McGregor shirts een maatje groter vallen. Wat een onzin, ik draag altijd maat M van McGregor. Te klein dus.
Als ik maat M bestel wil ik ook maat M ontvangen. Eerste en meteen de laatste keer bij Goeiemode besteld.
supergoed, snelle levering en netjes
super snelle levering ,alles perfect
Leuke koopjes!
Leuke site met allemaal leuke koopjes. Vooral goede service; Altijd telefonisch te bereiken als je vragen hebt.
Zo kan het ook!
Ik heb bij deze site meerdere artikelen besteld, zeggen 2 broeken en een paar laarzen voor mijn vrouw. De artikelen werden niet supersnel geleverd, maar toch binnen een termijn die acceptabel is. De bestelde broeken zijn uiteraard direct door mijn vrouw gepast en goed bevonden. Helaas droeg mijn vrouw één van de broeken pas een paar weken later en na een dagje shoppen bleek één van de broeken een mankement te vertonen, nml een naad die gescheurd bleek te zijn.
Uiteraard contact opgenomen met Goeiemode om de situatie uit te leggen. Het verzoek van Goeiemode om foto's te overleggen van het probleem, heb ik dan ook direct ingewilligd en ik kreeg nog dezelfde dag een reply.
De bestelde broek was niet meer op voorraad, dus omruilen was geen optie. Wat men wel wilde doen is het aankoopbedrag terug storten, zodat de broek ter reparatie aan de kleermaker kan worden aangeboden en ter compensatie ook nog eens een kortingscode voor een eventueel volgende bestelling.
Top gedaan!! Dit soort bedrijven moesten er meer zijn. Zo behoor je een klant tegemoet te komen en zo doe je aan klantenbinding. Ik kijk nu met regelmaat of er leuke aanbiedingen zijn, waarbij ik mijn kortingsvoucher kan in zetten
Goeie mode krijgt van mij daarom de volle 5 sterren en die zijn in mijn ogen meer dan verdiend!!
Mvg,
Mario
Betrouwbare site met leuke aanbiedingen
Ik heb al meerdere keren iets besteld bij Goeiemode en iedere keer naar tevredenheid. Een aanrader dus!
Makkelijk en snel
Bestelling makkelijk, bezorging snel. Product voldoet aan de verwachtingen. Enig minpunt ia dat ik dezelfde aanbieding een dag later voor 5 euro minder zag staan. Dat is wel een beetje vreemd.
Verschrikkelijk
De site heeft heel vaak dezelfde deals en in de winkel is het ook niet veel soeps.. Ik ben al 2 keer langs geweest en de eerste keer zag ik een man met een scooter naar binnen rijden. De tweede keer zag ik werknemers met een frisbee spelen.. Erg onprofessioneel.
Ik heb al 3 keer wat besteld waarvan 2 veel te laat bij mij geleverd zijn. De klantenservice heeft mij tot 3 keer toe gezegt dat het was opgestuurd.
Helaas geen goed woord voor dit bedrijf.
Alleen bestellen wat je niet direct nodig hebt
Beetje aparte webwinkel. Vaak goede prijzen maar de levertijd kan erg lang zijn, dit wordt wel netjes vermeld. Retour sturen is geen probleem, maar ruilen voor een andere maat is vaak niet mogelijk omdat ze alleen de bestelde artikelen binnen hebben gekregen. ik heb nu ook al drie keer gehad dat mijn bestelde artikelen helemaal niet geleverd konden worden door problemen met de leverancier. Je krijgt dan wel altijd netjes je geld terug.
Kortom je moet er alleen wat bestellen wat je niet direct nodig hebt, en je moet er rekening mee houden dat je bestelde artikelen misschien wel helemaal niet geleverd worden.
Prima webwinkel
Goede en duidelijke beschrijving en tips inzake de te bestellen maat.
De 2 merkoverhemden vandaag besteld en meteen de volgende morgen al in huis.
Overhemden waren nog mooier dan het plaatje. Vol lof. Zeker aan te bevelen tegen een prima prijs.
Complimenten
prima levering prima klantenservice
Via Scoupy een bestelling gedaan (Gilette scheermesjes). Er ging bij Scoupy wat mis waardoor ik twee rekeningen kreeg voor een bezorging. Na wat heen-en-weer mailen met goeiemode kwamen zij erachter dat ik bij Scoupy moets zijn en hebben ze het meteen even geregeld. Ik vind dat puik werk van de klantenservice!
Zeer betrouwbare site! Leuke kleding.
Ze hebben altijd leuke kleding. Ruilen is geen probleem en terugbetaling gebeurd heel snel. Ook supergoed telefonisch bereikbaar. Perfect!
Snel ontvangen, helaas paste het niet, maar zonder gezeur retour.
Bestelde product snel en goed ontvangen.
Helaas paste het niet (vreemde lengte maat), waardoor ik het terug moetst sturen.
Ook dit retour ging zonder zeuren.
Met zo'n service ga ik hier vaker bestellen!
En savoir plus sur les différents types d'avis.