Gjorde en beställning och betalade med Swich, beloppet drogs dubbelt och efter kontakt med företaget så svarar dom att de inget kan göra utan hänvisar mig till Klarna eftersom de hanterar betalningar.... Voir plus

Beställde från sidan utan att läsa omdömena, gjorde det efter jag lagt min beställning och vart lite orolig, för de var ju inte direkt positiva. Men mitt paket tog 7 dagar att komma fram varav två var... Voir plus

Denna e-handel har erbjuder typ snabbast leverans på marknaden, gratis dessutom. Förstår inte folk som säger att de luras. Läs villkoren innan du handlar? Har själv varit i kontakt med dem angående by... Voir plus

1. Magasin de puériculture
  2. Magasin de vêtements pour enfants
  3. Magasin pour femmes enceintes

Informations provenant de diverses sources externes

En webbutik som tillhandahåller produkter inriktade mot kvinnor som vill bli, är gravida eller som ammar. Vi har även produkter för baby & barn.

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

211 avis

Aucune trace de demande d’avis

3,1

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fick betala dubbla fraktkostnader

Jag beställde ett paket som kom till min gamla adress. Hade skrivit i den nya men på något vänster tog de ändå gamla. Hörde av mig samma dag men de kunde inte göra något. Hörde inget på 14 dagar så jag mailade dem. Då hade paketet gått tillbaka till dem i retur, varav jag ville mackulera ordern då jag ej längre är i behov av varan. Men det gick inte utan fick betala för varan plus extra frakt 70 kr. Sååå onödigt trots att jag försökt göra rätt för mig! Rekommenderar inte!

13 décembre 2024
Avis spontané

Företaget har varit omtänksamma och…

Företaget har varit omtänksamma och svarat omgående på frågor .Dessutom har dom superpris på produkten som jag köpte-Planets Own kranen som har gett mig källvatten istället för en 8 på Pfas ,bland de värsta i landet…så har rek till grannar och anhöriga.Tack .

24 octobre 2024
Avis spontané

Detta kan vara de minst bluffande… Jag…

Detta kan vara de minst bluffande företag... jag reste bort en längre tid och gjorde klantigt nog en beställning och det gick i retur två gånger och tredje gången så fick jag faktiskt stå för leveransen och det kan man förstå... men då löste det med en liten beställning till så blev det ingen kostnad alls med leveransen 😉👍Kan det bli bättre.

10 octobre 2024
Avis spontané

Detta kan vara de mest bluffande…

Detta kan vara de mest bluffande företag jag varit med om. Fick aldrig hem mina varor pga fel adress därav gick de till de i retur, och om jag ville ha paketet skickat igen skulle jag få betala ytterligare 70kr och ville jag inte ha det så skulle jag få betala fakturan ändå utan produkt. Varnar alla för att beställa från denna hemsida

25 septembre 2024

Ohederligt företag!

Den mest fruktansvärda kundtjänst du kan tänka dig. De skickade ut trasiga apparater och vägrade ge mig pengarna tillbaka eller ens ta tillbaka produkterna. Har aldrig varit med om något liknande!

12 septembre 2024
Avis spontané

Som vanligt...THE BEST...Jag beställde…

Som vanligt...THE BEST...Jag beställde i 6 September med en vanlig leverans som tar 3 till 5 dagar...Guess what..Min beställning kom idag...Snabbt leverans och trygg.

Jag är glad och jag ska köpa igen..

Bra jobbat!

9 septembre 2024
Avis spontané

Bestilte 2 bøtter kollagenpulver til…

Bestilte 2 bøtter kollagenpulver til samlet 700kr. Begge bøtter indeholdt uspiseligt kollagenpulver der lugtede og smagte som ko-møg. Har brugt dette produkt i over 1 år og ved hvordan det SKAL smage - nærmest af ingenting. Har rettet henvendelse til dem flere gange hvor de blot skriver tilbage, at smag kan variere, at Nestlé måske vil tage det retur men jeg skal være tålmodig. Det er nu over 1 måned siden jeg kontaktede dem og nu er min tålmodighed opbrugt da jeg intet hører. Så pas på med at handle her!!!

15 juillet 2024

Kommer inte använda igen

Tar väldigt lång tid på sig att svara kundtjänstmail. Vid reklamation får man pengar att handla i deras webshop dvs inga pengar tillbaka

19 août 2024

Styr unna

Styr unna. Uriktig og misvisende informasjon på nettsiden, samt meget lite behjelpelige. Frakt tar også mye lenger tid enn det de opplyser om. I tillegg ble pakken markert med feil innhold slik det oppsto problemer med tollen. Unngår å besvare spørsmål og er lite behjelpelige når man kontakter dem angående problemene.

Fraråder alle å handle fra denne nettsiden.

15 mai 2024
Avis spontané

Köpte en Nasaline till ett mycket bra pris

Köpte en Nasaline till ett mycket bra pris och det medföljde extra tillbehör.
En produkt som jag tycker att alla borde ha hemma för att skölja näsan och för att rengöra och lindra näsgångar vid förkylningar/bihåler, allergier och ta bort dammpartiklar vid hantverksjobb och
mycket, mycket mer.

18 juillet 2024

Älskar Gravkollen

Älskar Gravkollen, snabb leverans, bra pris och fraktfritt. Bästa butiken, rekommenderas till alla!

19 juillet 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit