1. Magasin de matériel de photographie
  2. Magasin de photo
  3. Photographe

Informations provenant de diverses sources externes

Op zoek naar foto- of videocamera's en toebehoren? Grobet heeft een uitzonderlijk ruim aanbod en levert in België & Nederland. Excellente service inbegrepen!

3,2

Moyen

Verschrikkelijke service

Verschrikkelijke service. Product was zogezegd op voorraad, maar na één week geen verzendbevestiging zelf achter moeten vissen. Bleek het dus niet op voorraad te zijn (vonden ze niet nodig om te laten weten). Toen ik om een oplossing vroeg kreeg ik geen antwoord terug maar gewoon droog mijn geld teruggestort. Ik zou niemand hier aanraden om te kopen. Voor mij was het de eerste en laatste keer.

20 mai 2026

Niet 100% nieuw zoals eerst verwacht! Maar uitstekende service heeft alles goedgemaakt !

Een nieuwe lens gekocht op 15-05-2025 nl. de Fuji XF 500. Ter plaatse in de winkel geweest. Even de lens mogen uitproberen op mijn XH2. Positief dat ze de prijs netjes hebben aangepast met de concurrentie. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Dus tot zo ver de goede punten.
Bij het thuis komen merkte ik dat het zakje van de Riem al eens opengetrokken was (was opengetrokken) en dat de twee bevestigingen voor de riem gebruikssporen vertoonden. Klein hoekje verf af (miniem) en een paar veegjes en 1 diepe kras (lijntje).. Ook in de Rubber was veel stof aanwezig, meer dan normaal zou mogen zijn. Daarom ben ik er zeker van dat deze lens op de één of andere manier al gebruikt geweest was. Omdat dit knaagde bij mij heb ik eerst naar de winkel gebeld en blijkbaar zou het geen probleem zijn om te wisselen. Volgens de medewerker aan de telefoon, was er dus ook nog ééntje op voorraad. Bij het binnenstappen in de winkel had ik een vriendelijke winkelverantwoordelijke die mij dan verder geholpen heeft zonder enig probleem. Hij heeft ook zijn excuses aangeboden wat mooi is. Alles dus netjes in orde gemaakt en ik kon tevreden vertrekken. Dus toch wel topservice bij Grobet.. Zeer aanbevolen winkel met grote voorraad en veel keuze in de winkel zelf! TOP!

15 mai 2026

Dit is een foute webshop

Dit is een foute webshop . Ze beloven next day delivery zonder te voldoen ote communiceren.
Deze mensen communiceren niet over wat wel en wat niet in voorraad is. Zelfs als je ernaar vraagt via email krijg je 0 request. Weg van hier.

29 juillet 2025

Bestelde product opeens niet meer leverbaar

Product gekocht bij Grobet. Dag later krijg ik een e-mail dat dit product niet meer leverbaar is. De webpagina van het betreffende product bestaat opeens ook niet meer.

De reviews op Trustpilot laten zien dat dit bedrijf haar website niet op orde heeft. Er zijn regelmatig reviews die aangeven dat een product na bestelling niet leverbaar blijkt.

Ik had verwacht dat, gezien hun slordige werkwijze, ik nog dezelfde dag mijn geld teruggestort zou zien op mijn rekening. Dat duurde echter meerdere dagen.

Ik kan dit bedrijf bepaald niet aanraden.

15 juillet 2024

Zeer slechte service via de webshop

Zeer slechte service via de webshop. Al meermaals zaken besteld en elke keer bleek het artikel toch niet op voorraad te zijn. Weken later hoor je daar nog niks van... Dus let op als je online iets bestelt.

28 avril 2023

Top Levering !!!

Dinsdag 16 augustus accessoire besteld voor mijn Objectief. Dag nadien keurig verpakt en geleverd. Zeer goede tracking (FedEx) met stipte levering in de voormiddag zoals aangekondigd. Correcte dienst. Veel voorraad in de winkel. Prima.. top!!!

16 août 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit