En købsoplevelse baseret på tillid. En tillidsvækkende sælger, man fra start havde en god dialog med og som ikke forsøgte at sælge mere end jeg som kunde selv ønskede. Derudover en rigtig grundig ge... Voir plus
L'entreprise a répondu
God nærværende kunde kontakt, de øvrige medarbejdere er hurtig til at spørge til hvad/hvem vi søger eller om vi bliver betjent.
Jeg fik en virkelig god service hos GT biler. Først en rigtig god snak i telefonen hvor alle detaljer blev gennemgået omkring bilen og hvor alle mine mange spørgsmål blev besvaret. På selve dagen k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fremragende service og en oplevelse af, at man som kunde er i centrum. Vi har netop købt en Seat Ibiza hos GT Biler i Kolding og oplevelsen har været fremragende. Servicen har været i top, lige f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Velkommen til GT Biler A/S – din autoriserede bilforhandler i Kolding Hos GT Biler A/S i Kolding finder du et stort udvalg af nye og brugte biler fra populære mærker som Hyundai, MG Motors og Nissan. Vi er autoriseret forhandler og tilbyder professionel rådgivning ved køb af bil, så du får netop den bil, der passer bedst til dine behov og dit budget. Vi er også specialister i service og reparation af Volkswagen og SEAT – og vores moderne værksted i Kolding står klar til at give din bil den bedste pleje, uanset mærke og model. Vores mål er at give dig en tryg, ærlig og professionel biloplevelse – hvad enten du er på udkig efter din næste bil eller har brug for et pålideligt autoværksted. GT Biler A/S – din bilpartner i Kolding med fokus på kvalitet, kundeservice og tryghed. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os og give dig en biloplevelse, der gør en forskel.
Ambolten 7, 6000, Kolding, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fantastisk service! Min bil var til service, og alt var som aftalt. Jeg modtog en video-gennemgang af bilen, hvilket gav tryghed og indsigt i arbejdet. Som en ekstra bonus blev bilen vasket og støvsuget uden beregning. Alt i alt en rigtig god oplevelse hos GTBILER – kan klart anbefales!

Réponse de GT Biler A/S
Sælgere der faktisk ved hvad de snakker om, kunne vejlede så vi fandt præcist hvad der giver mening til vores forbrug og stadig fantastisk service ved spørgsmål efter købet. Og så bare en skøn bil vi indtil videre er mere end tilfredse med 😊

Réponse de GT Biler A/S
Sælger Mathias Gosvig greb “bolden”, da jeg havde svært ved at finde en god forhandler der ville give mig det jeg efterspurgte i forbindelse med køb af ny bil (Hyundai). Selve købet af bil forgik via telefon, men alt blev forklaret så udføreligt at jeg ikke var nervøs på noget tidspunkt og jeg fik at vide at havde jeg spørgsmål, skulle jeg endelig stille dem. Da jeg skulle hente bilen sikke en modtagelse. Både med at blive afhentet på busstationen og da jeg så min bil. Wauw.. det er sådan man ønsker at blive modtaget som kunde. Man føler sig set og hørt ved GT biler og man er ikke bare et nummer i rækken. Jeg ved godt hvor jeg køre hen næste gang jeg skal købe bil.

Super oplevelse
Fik prøvet flere modeller af både benzin og elbiler.
Og en meget kyndig vejledning af dem.
Tak Simon. 👍👍

Réponse de GT Biler A/S
Virkelig god og professionel behandling i forbindelse med besøg på værkstedet. Jeg modtog et link med videogennemgang af min bils undervogn - og den vasket og støvsuget efter besøget. Kan kun anbefale GT Biler.

Réponse de GT Biler A/S
Mest af alt er det medarbejdernes ærlighed i enhver henseende, og hjælpsomhed med at forklare, hvad et hav af knapper og muligheder i vores nye bil betyder. Vi er godt tilfreds med bilen og kan varmt anbefale Hyundai i Kolding. --
Venligst Kirsten og Villy.

Réponse de GT Biler A/S
Han var dygtig til sit fag og meget stille og roligt gik han bilen igennem sammen med os 🤗

Réponse de GT Biler A/S
God og kompetent ejer som også var ham solgte bilen gav sig god tid behageligt samtale

Kære Kolding Borger,
Jeg vil gerne dele en rigtig ubehaglig oplevelse med GT Biler.
Der er tale om min mors (80 år) Hyundai i20 fra 2018. Hun havde den til service hos GT Biler sidste sommer. Pludselig i efteråret vil den ikke starte.
GT Biler vurderede at det var katalysatoren, den blev fluks skiftet og min mor blev bedt om st betale 12.000 kr ved afhentningen - på stedet.
Hun nåede ikke hjem (11 km) før bilen brændt sammen.
GT Biler bedømte at det var motoren der er brændt sammen og tilbyder hende en ny motor til 78.000 kr - selvgølgelig plus en ny katalysator til 12.000 kr der den nu var tilstoppet med olie IGEN.
Jeg trådte ind i sagen, fordi der var klart at min mor slet ikke kunne overskue situationen.
Jeg har forsøgt at få GT Biler i tale, de frasiger sig et hvert ansvar og holder fast i at det var det helt rigtige at skifte en katalysator til 12.000 kr og at det ABSOLUT intet har at gøre med at bilen efter 11 km efter reparationen er brændt sammen.
Bilen blev købte til 120.000 kr for kun 3 år siden.
Jeg kan se herinde at vi ikke er de eneste der har fået denne slags for dårlig rådgivning, service og behandling.
Der er tale om dårlig etik og morale.
Jeg skåner jer for de modsigende mails med falske informationer, der dette er overgivet til anden instans.
Dette blot til advarsel til jer derude som overvejer at bruge GT Biler.

Réponse de GT Biler A/S
Har en Ioniq fra 18, som meldte fejl på fremadgående radar, ringer til GT biler, som giver en forklaring på at det sikkert er noget fugt der spærrer for udsynet, ikke noget at bekymre sig om, hvis det går væk.
Det fortsætter, og jeg ringer for at bestille tid til d. 28.okt. Bil testes, og jeg får beskeden at det var en "bug" i noget program. Bilen opdateres uden beregning.
Næste dag forstætter fejlmeldingen..... Bestiller ny tid til rep. Får tid d. 11. nov. (så skal nu gå næsten 14 dage, for at i kan se på den samme fejl igen).
11.nov: Bilen undersøges, og får nu at vide at det er et forhjulsleje der skal skiftes. Adspurgt hvorfor i ikke fandt fejlen 1. gang, får jeg svaret at man havde søgt efter noget andet??????????? Og at det jo havde været uden beregning!!!!! Det jeg bad om 1.gang var at få fundet/udbedret fejlen, ikke at det skulle være gratis.
Får beskeden at hvis det er originale dele så koster delen ca. 5500,- (og ca 1500,- billigere hvis uoriginalt) + montage. Nå men det skal jo fikses, og får så en ny tid til d. 29/11!!!!!!!!!!! (14 arbejdsdage eller ca 3 uger frem i tiden) Da jeg påpeger dette, får jeg svaret at det da kun er 2½ uge.... OK, men det er stadig lang tid. Bestiller tiden.
Bliver faktureret 823,- for fejlfinding.
Tager dog et smut forbi det lokale værksted, hvor jeg kan få en tid d. 19. nov. Tager denne og afbestiller tiden hos GT biler. Får bilen lavet d. 19, selvom GT Biler har stillet fejl diagnose, det er et baghjulsleje der skal skiftes!!!! Og prisen incl arbejdsløn: 2860 kr......
Summa:
I stiller 2 fejldiagnoser
Jeg betaler 823 kr for den ene.
Jeres reparationspris er væsentlig højere end den lokale, som i øvrigt selv fandt den rigtige fejl.
Nu har jeg været kunde hos jer siden jeg købte min Ioniq, men det har jeg svært ved at se fortsætte.....

Réponse de GT Biler A/S
Meget professionelt forløb og venlige sælgere
Vores bilkøb var en meget behagelig oplevelse
Vil klart anbefale til andre

Réponse de GT Biler A/S
2 stjerner er nok lige i overkanten!!
Jeg købte en ny Kona Electric ny model for 3 måneder siden til firmaet, men fredag for 14 dage siden kunne den ikke starte - flad batteri 12 wolt - Jeg ringede til GT Biler, og fik og vide jeg skulle kontakte vejhjælp, fint det gjorde jeg, og de var det 15 min efter, og hjalp mig igang - Havde aftalt med GT at bilen skulle op og have testet batteriet, ringede og fik først en tid fredag:( Den blev testet små 3 timer, og den viste at der kan var 50% kapicitet på batteriet. De skulle så bestille et nyt batteri hjem mandag, og de ville kontakte mig, men fredag havde jeg ikke hørt noget, og ringede så til dem. Ham jeg snakkede med kunne i første omgang ikke færtælle mig noget, men ville ringe retur - det gjorde han så også med svaret - De ville kontakte mig når det var på lager - Det er ikke i orden, tror de har glemt det. Dårlig kundeservice!!!
Mvh.
Allan/Slikboden

Réponse de GT Biler A/S
Virkelig god rådgivning og vejledning- god tid til personlig betjening og afdækning af behov. Jeg fik købt den helt rigtige bil ud fra mit kørselsbehov og mønster.
Glæder mig til service tjek og fremtidige handler hos GT Biler.

Réponse de GT Biler A/S
Havde fået en masse ridser i forbindelse med en parkering, som blev meldt til forsikring. Fik en liste med værksteder jeg kunne vælge imellem, og valgte GT biler.
I december 2023 aflevere jeg bilen til dem og for en låne bil, 14 dages tid senere for jeg besked om bilen er færdig på værkstedet. Jeg for nøglerne, tænder og op kommer en motorfejl, de testede den og konstaterede fejlene, men ville ikke gøre noget ved det. Min tanke er at det nok var pga den software opdatering de har lavet i forbindelse med de havde den inde. Ikke noget jeg havde bedt om. Så står nu og skal have ny Egr i, for egen regning som ca kommer til og koste 9000,-. Køre hjem og kunne kun køre 50 km/t, da den også skulle have skiftet en føler lige pludselig, som jeg også selv måtte betale for.
Da jeg kommer hjem og ser bilen ordentlig ser jeg en masse nye ridser, dårlig lakering, knækkede/manglende lister, afskalling i malingen og dårligt samlet.
Skynder mig ind til dem igen, efter jeg havde skiftet føler, og fortæller/viser alle de fejl jeg har opdaget. Ham der havde sagen gav mig ret i fejlene, og var enig i den skulle sendes ind til deres maler igen, men først i det nye år da de ikke havde tid før.
Midt Januar for jeg tid og køre ind og aflevere bilen og for ny låne bil med hjem, efter en diskussion om jeg skulle betale selvrisiko endnu engang, men han gav sig til sidst da det jo var samme fejl.
En uge efter jeg havde afleveret bilen bliver jeg ringet op angående de ridser de havde lavet i panelerne, og sagde det ville koste mig 7400,- og få lavet/malet, og det nægtede jeg da de havde lavet fejlen og derfor selv må stå med den regning, efter en længere diskussion gav han sig.
Nu efter 3 uger for jeg besked om bilen er klar, kommer ind og henter den og ham der har min sag ser mig, men yder ingen kundeservice, han undgår mig og jeg for bare min nøgle uden videre besked.
Bilen er nu super fin i lakeringen, og som jeg havde forventet efter første omgang, der var lige et dæksel ind til håndbremsen smidt på bagsædet, som jeg selv måtte skrue på, ved ikke hvad de har lavet derinde, men alt det her bøvl og prøve give mig flere regninger, aflevere en bil uden og yde en ordentlig overlevering er jeg bestemt ikke tilfreds med.

Réponse de GT Biler A/S
Fin handel. Meget flinke og hjælpsomme. Kan varmt anbefale dem. Det bliver ikke den sidste bil vi handler hos jer.

Réponse de GT Biler A/S
GT biler har i hele processen, med handel af bil, været gennemsigtige. Vi har haft en lang ventetid på den bil vi købte, men da Simon var tydelig i hans forventninger og hvad processen bestod af, har der ikke været skyggen af frustration hos os.
Man kan trygt handle her!

Réponse de GT Biler A/S
En savoir plus sur les différents types d'avis.