Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En købsoplevelse baseret på tillid. En tillidsvækkende sælger, man fra start havde en god dialog med og som ikke forsøgte at sælge mere end jeg som kunde selv ønskede. Derudover en rigtig grundig ge... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

God nærværende kunde kontakt, de øvrige medarbejdere er hurtig til at spørge til hvad/hvem vi søger eller om vi bliver betjent.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en virkelig god service hos GT biler. Først en rigtig god snak i telefonen hvor alle detaljer blev gennemgået omkring bilen og hvor alle mine mange spørgsmål blev besvaret. På selve dagen k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende service og en oplevelse af, at man som kunde er i centrum. Vi har netop købt en Seat Ibiza hos GT Biler i Kolding og oplevelsen har været fremragende. Servicen har været i top, lige f... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Atelier de réparation automobile
  3. Concessionnaire Hyundai
  4. Concessionnaire Kia
  5. Concessionnaire Nissan
  6. Vendeur de voitures d'occasion

Écrit par l'entreprise

Velkommen til GT Biler A/S – din autoriserede bilforhandler i Kolding Hos GT Biler A/S i Kolding finder du et stort udvalg af nye og brugte biler fra populære mærker som Hyundai, MG Motors og Nissan. Vi er autoriseret forhandler og tilbyder professionel rådgivning ved køb af bil, så du får netop den bil, der passer bedst til dine behov og dit budget. Vi er også specialister i service og reparation af Volkswagen og SEAT – og vores moderne værksted i Kolding står klar til at give din bil den bedste pleje, uanset mærke og model. Vores mål er at give dig en tryg, ærlig og professionel biloplevelse – hvad enten du er på udkig efter din næste bil eller har brug for et pålideligt autoværksted. GT Biler A/S – din bilpartner i Kolding med fokus på kvalitet, kundeservice og tryghed. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os og give dig en biloplevelse, der gør en forskel.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu har jeg handlet bil der de sidste 10…

Nu har jeg handlet bil der de sidste 10 år + og lige købt en ny igen.
Super profesionelle kunde minded.
Jeg anbefaler dem klart.

Réponse de GT Biler A/S

Hej Christian, Mange tak for din fine anmeldelse og anbefaling. Tak for jeres tillid, de mange handler og besøg på værkstedet. Vi ses lige pludseligt. De bedste hilsner Simon Gosvig, GT Biler

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget behagelig oplevelse og god…

Meget behagelig oplevelse og god vejledning i forbindelse med valg af udstyrsvariant. Jeg kan anbefale GT biler, Kolding.

Hej Simon,
Tak for din anbefaling. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit bilkøb. Vi står altid klar til at hjælpe dig. De bedste hilsner Simon Gosvig, GT Biler

Er mega glad for min IONIQ 5

Er mega glad for min IONIQ 5. Tak for god service!

Hej Rikke,
Det er super dejligt at høre - og endnu engang tillykke med den flotte IONIQ 5. Tak for de 5 stjerner. Mvh. Simon Gosvig, GT Biler

Noté 5 sur 5 étoiles

Nærværende sælgere der var hjælpsomme…

Nærværende sælgere der var hjælpsomme og gode til at løse vores behov 👍 fornøjelse at handle der.

Hej Alan,
Tunsind tak for din anmeldelse! Det har bestemt også været en fornøjelse at handle med jer. Vi ses :-) Mvh. Simon, GT Biler

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en god service hos gt biler

Altid en god service hos gt biler, både på værkstedet og hos de friske fyre i salgsafdelingen.

Hej Henrik,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tiden til at fortælle om dine oplevelser hos os. Vi ses :-) De bedste hilsner GT Biler A/S

Lejede en bil for 1 døgn

Lejede en bil for 1 døgn, og aftaler med sælgeren at det er fint jeg henter den aftenen før, da de ikke har åbent fra det tidspunkt jeg skal bruge bilen. Det er helt fint, og ingen problem. Jeg bliver lovet at jeg stadig kun skal betale for 1 døgn.
Efter et par uger kommer der en regning, som er på 2 døgn. Kravet om at betale for 2 døgn fastholdes, for det er jo den politik der føres på hjemmesiden.
OK, det er meget fint at I har styr på jeres jura om at fastholde. Men oplevelsen I at blive stillet noget i udsigt, som viser sig ikke at kunne holdes, er en virkelig dårlig kundeoplevese.

Hej Jonas,
Din virksomhed, Vivo Sales Aps, lejede vores 9-personers bus. Fakta er, at du hentede vores udlejningsbil fredag og leverer den retur søndag, dvs. du har bilen til disposition over 3 dage. Du er kun blevet faktureret for 2 dage. Vi annoncerer ikke med døgnleje, men med dagsleje. Normal fakturering for en dag er ved afhentning og aflevering samme dag. Tilmed fremgår det af vores hjemmeside, at bilen kan lejes for minimum 2 døgn : www.gtbiler.dk/udlejning/
Vi er naturligvis kede af, hvis der har været en misforståelse et sted i processen. Vi ser frem til at modtage betaling af fakturaen.
Mvh. GT Biler

ADVARSEL

ADVARSEL
Brug ikke dette værksted! De lavede ikke hvad jeg kom derind for at få lavet. De nulstillede kun fejlen og jeg havde sagt til dem, at jeg skulle på bilferie i udlandet og havde derfor brug for at komme afsted i en bil som ikke meldte fejl.
Jeg ringede til værkstedet da jeg opdagede de ikke havde lavet det bestilte. Det var 4 dage før vores afrejse og de siger blot at de ikke kunne tage bilen ind før min ferie.
Dette er dårlig kundeservice når jeg udtrykkeligt kom i god tid med bilen og havde forklaret tydeligt hvad der skulle laves – FØR jeg skulle køre til udlandet.

Brug ikke dette værksted! For Gud Skyld!

4 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

De levere ikke den garanti som de har…

De levere ikke den garanti som de har pligt til.

I mine øjne er de ligeglad med deres kunder når bare de har fået et salg igennem

5 mai 2023

Hej Jan,
Tak for din anmeldelse og beklager det sene svar - vi har dog kommunikeret via. mail og telefon tilbage i juli.
Vi yder naturligvis den garanti, som vi har pligt til og mere til. Desværre blev din reklamation over dine fælge afvist af SEAT/CUPRA, da skaderne er af udefrakommende årsag. Det er ærgerligt og jeg forstår udmærket din frustration. De bedste hilsner Simon Gosvig, GT Biler

Noté 1 sur 5 étoiles

Giver jeres værkstedet modtager 1…

Giver jeres værkstedet modtager 1 stjerne

4 juillet 2023

Hej Søren,
Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at du ikke har oplevet vores gode service ved dit besøg. Jeg vil naturligvis meget gerne høre nærmere fra dig. Jeg har ikke kunne finde dig i vores kundesystem, hvorfor jeg ikke har mulighed for at kontakte dig. Du må meget gerne kontakte mig på sg@gtbiler.dk så vi kan få løst sagen på bedste vis. De bedste hilsner Simon, GT Biler

Noté 2 sur 5 étoiles

Very Expensive but good workshop

Good workshop, but very expensive!
They work at an hourly rate of 150 €/hour or 1123,75 DKK/hour.

8 novembre 2022

Réponse de GT Biler A/S

Hi Vincent, We are happy to hear that you think we are doing a good job in our workshop. Our prices for repairs are very competitive compared to our competitors in Denmark. We have specially trained technicians who can often solve the task more efficiently, which gives our customer a saving in the end. I hope you can give us a few extra stars in the future. Good day.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi købte vores allerførste bil hos GT…

Vi købte vores allerførste bil hos GT biler og vi fik rigtig gode råd og vejledning inden vi til sidst besluttede os. Da bilen skulle hentes blev det gjort med maner med både chokolade og med fint tæppe over bilen. Vi er bestemt tilfredse med den service vi har fået! 😁

23 mars 2023

Réponse de GT Biler A/S

Hej Camilla, Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig meget, at I har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at se jer fremover i butikken. Endnu engang stort tillykke med jeres nye fine Hyundai i10 :-) Tak for jeres tillid. De bedste hilsner Daniel

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har i forbindelse med købet af ny…

Jeg har i forbindelse med købet af ny bil fået en utrolig venlig og kompetent vejledning, det ikke stoppede, da jeg kørte ud af forretningen. Efterfølgende er jeg blevet kontaktet, for at høre, om der er opstået problemer eller spørgsmål. Meget flot kundeservice

5 mars 2023

Hej Hanne,
Mange tak for din anbefaling - det betyder utrolig meget for os. Endnu engang tillykke med din flotte nye Hyundai. På gensyn. De bedste hilsner Simon, GT Biler A/S

Noté 4 sur 5 étoiles

Ringe eftersalgsforløb

God handel, men eftersalgsforløbet har mildest talt været ringe.
Ved køb aftaler vi omlakering af 2 fælge. Dette er udført til aftalt tid, men jeg kan kort efter konstatere en nuanceforskel. Jeg sender billededokumentation, hvilket ifølge GTBiler ikke er retvisende. Vi aftaler derfor fysisk fremmøde og efter mit ønske ligger sagen stille nogle måneder, da jeg ikke kan nå til Kolding fra Silkeborg, indenfor deres åbningstider.
Ved fremmøde, kan sælgeren ikke konstatere forskel. Han henter en medarbejder fra deres værksted, der godt kan se problemet. For at undgå at blokere en af deres lifte og for at få det udbedret hurtigst muligt aftaler vi, at jeg kun afleverer hjulene og at de sætter vinterdæk (jeg selv medbringer) på fælgene. De beder om 3 dage, alt imens jeg selv lejer en bil. Forløbet ender med at strække sig over 8 dage, hvor jeg er nødt til at forlænge min billeje, grundet både arbejde og familietur i weekenden.
Da jeg ikke selv kan låne trailer den efterfølgende uge, aftaler vi at fælgene bringes til Silkeborg. Som et plaster på såret for den forlænget billeje, aftaler jeg med værkstedet at de giver en sporing af bilen.
Sporingen udføres, men rattet står nu skævt. Jeg informerer straks værkstedet, men da det er op mod lukketid og at de ikke er bekendte med Tesla, skal de først undersøge næste skridt. Jeg hører ikke noget i en måneds tid og ringer og rykker. Min sag var glemt grundet sygdom, så vi aftaler at jeg kører til Tesla og får et overslag. Jeg sender overslaget på ~2900 kr, hvilket GTBiler straks afviser. De beder om mere betænkningstid og vil selv forsøge at finde et værksted nær Silkeborg. Sagen glemmes igen henover nogle uger, hvorefter jeg rykker igen. Nu er beskeden, at jeg selv gerne må finde et værksted. Jeg ringer rundt og størstedelen henviser til Tesla. Jeg finder dog ét værksted i Silkeborg, der skal have 899 kr for en sporing. Jeg fremsender tilbudet til GTBiler og får aldrig svar tilbage.
Efter nogle uger igen, rykker jeg for svar men kan hverken komme igennem på telefon eller mail.
Jeg sender dem en mail om, at jeg er træt af forløbet og nu ønsker at få sporingen klaret ved Tesla, så jeg er sikker på at det foregår efter foreskrifterne.
Igen får jeg ikke svar, hvorefter jeg videresender mailen til værkstedslederen. Her får jeg heller ikke svar tilbage, så jeg vælger at sende mailen til deres booking system. Heller ikke her får jeg svar, til trods for at jeg under købsforløbet fint og hurtigt har fået svar tilbage.

Alt i alt, nogle flinke mennesker der gerne vil prøve at løse tingene, men jeg må bare konstatere, at der ikke er handling bag ordene.

EDIT:
Hej Simon,
jeg føler at din gengivelse er lidt farvet af din position.
Da begge fælge var ridset ved fremvisning, indgik det i salgsaftalen at I stod for at få dem rettet op og malet. Det var en aftale jeg lavede med jer inden køb. Jeg reklamerer efter overtagelse af bilen, da både jeg selv og flere i min omgangskreds påpeger, at de bagerste fælge var mørkere.
En nuance/farveforskel er fuldt reklamationsberettiget, ligesom når en maler afleverer et uheldigt resultat. Standen ved købstidspunktet er irrelevant, da vi netop har aftalt renovering som en del af handlen.

Når det så er sagt, så er der nu aftalt lånebil på mandag som leveres på mit arbejde i Århus, hvorefter I tager Teslaen med til Kolding og sørger for sporingen, da I nu ved hvordan de skal spores.
Det synes jeg er en rigtig fin aftale og min anmeldelse vil blive justeret, når sagen er klaret.

OPDATERING:
Bilen blev afhentet på mit arbejde og leveret tilbage lige op til fyraften. Jeg er glad for at det endelig er på plads og har justeret min bedømmelse fra 1 til 4 stjerner. Nødvendigheden af at skulle indrage trustpilot for at få sagen på plads er ærgerlig, men en fin løsning med afhentning og levering af bilen.

4 avril 2022

Hej DC,

Tak for din anmeldelse. Jeg er naturligvis ked af, at du giver os en anmeldelse med 1 stjerne.

Det glæder mig, at du havde en god oplevelse ved handelen og har haft en god dialog med os. I bund og grund har vi kun forsøgt at imødekomme dine ønsker. For at belyse sagen her fra andre medlæsere, så vil jeg lige beskrive sagen:

Du køber en brugt Tesla hos os, hvor du efterfølgende reklamerer over en forskel i farve nuancen på fælgene i bag. Denne del er reelt ikke omfattet, som en reklamation, da bilen var sådan ved handelstidspunktet og det reelt vil være under bagatelgrænsen - MEN vi vil naturligvis gerne hjælpe dig og lakerer fælgene uden beregning, for at give dig en ordentlig service og imødekomme dit ønske. Vi lever jo af glade og tilfredse kunder ;-)

At det tager længere tid at få lakeret fælgende ordenligt, det er naturligvis beklageligt. Sporingen, vil vi gerne hjælpe dig med, selvom det ikke er "reklamationsberettiget" - og det er som vi ved, en Tesla svaghed, at de kommer lidt ud af kurs.

Den mail du har sendt til mine to kollegaer var desværre gledet ned mellem to stole. Jeg har fået værkstedet til at kontakte dig, så vi kan få styr på det hele.

Jeg håber at vi er mere end 1stjerne værd. Vi har også fejlet - men vi har virkelig forsøgt at imødekomme dig så godt som vi kan.

Rigtig god dag.

Super kundeservice

Super kundeservice, bilen flot klargjort, alle aftalte tidspunkter overholdt 👍🏻

7 février 2023

Hej Rasmus,
Mange tak for din anmeldelse :-) Det varmer meget med anerkendelse af vores arbejde - det gives videre til rette vedkommende. God dag.

Tak for handlen…

Min bilhandel med GT Biler blev heldigvis en rigtig god oplevelse. Fin info gennem forløbet og aftaler og tids-frister blev overholdt.
Og den nye bil har allerede indfriet forventningerne.

25 janvier 2023

Hej Bo,
Tak for din anmeldelse. Det betyder alt for os, at du har følt dig godt behandlet under forløbet med din nye bil. Du er altid velkommen til at kontakte mig. De bedste hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og behandling af…

Super god service og behandling af Simon💪💪

14 décembre 2022

Hej Jan,
Tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget 🙏
I ønskes et godt nytår.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte min anden bil ved dem og som…

Købte min anden bil ved dem og som sidste gang var der bare 100% service og mega flinke og dygtige folk… kan kun anbefales…de kan bare det der…

21 décembre 2022

Hej Birgitte,
Tusind tak for din anbefaling. Tillykke med jeres flotte TUCSON N-Line. I ønskes et godt nytår.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Kim er flink, serviceminded og en mand med tålmodighed :)

1 décembre 2022

Hej Emma,
Tusind tak for dit besøg hos os samt din anmeldelse :-) Det varmer meget. Du og dine kære ønskes en glædelig jul og et godt nytår.
Kim, GT Biler A/S

Meget tilfredse

Vi har lavet en byttehandel mellem Mercedes C220D og Hyundai Tucson Plug in Hybrid hos GT Biler, og vi har modtaget den bedste service fra Simon Gosvig ved handel og levering, så mange tak. - Vi anbefaler GT Biler, Kolding.
Mvh Gitte og Olaf Landbo

14 décembre 2022

Hej Gitte & Olaf,
Tusind tak for jeres anbefaling! Det betyder utrolig meget for os. Endnu engang tillykke med jeres fine Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid. Den er jeg sikker på, at I bliver meget glade for. Tak for handlen og på gensyn.
Glædelig jul.

Fantastik kundeservice

Fantastik kundeservice, samt vejledning. Stor kunde venlighed, og det gælder alt personale. Jeg kan kun anbefale at handle og besøge GT biler. Stor tak fra os til jer. Glædelig jul.

1 décembre 2022

Hej Jany,
Tusind tak for din flotte anmeldelse :-)
Det er altid en fornøjelse, når I besøger os. Tak for endnu en handel.
Glædelig jul til dig og Conny.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus