Denne anmeldelse vedrører butikken Brogade 6 Køge, jeg og min kone har handlet en del i butikken og er altid blevet behandlet godt, men i dag den 26/12 var den service personalet gav ud over hvad man... Voir plus

Vi har i dag været i guldfuglen Slagelse. Her mødte vi venligt og smilende personale. Vi fik god og kompetent vejledning inden bestilling af ring. Stor ros til medarbejderne. Vi glæder os allerede til... Voir plus

L'entreprise a répondu

Super god oplevelse inde hos guldfuglen i Køge. Min pakke var ikke kommet, og den venlige dame i butikken gjorde alt for at min pakke kunne nå at komme inden de lukkede. Kæmpe anbefaling!

L'entreprise a répondu

Super fin service. Skulle bruge en bestemt gave. Bestilte den i online og blev kontaktet allerede dagen efter at varen var ankommet i butikken. Super sød service og mega flot pakket ind.

1. Bijouterie
  2. Graveur sur bijoux
  3. Service de réparation de bijoux

Écrit par l'entreprise

Guldfuglen er en dansk, familieejet smykkevirksomhed, der har skabt smukke oplevelser siden åbningen af den første butik i Køge i 2001. Virksomheden har siden udvidet med flere butikker på Sjælland og har ambitiøse planer for yderligere vækst. Guldfuglen tilbyder et eksklusivt udvalg af smykker i både sølv og guld samt high-end smykkebrands, alt sammen til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment inkluderer også kvalitetsure, og vi har både en urmager og en guldsmed, der står klar til at udføre reparationer med høj faglighed. Hos Guldfuglen møder du altid smilende og veluddannet personale, der er dedikeret til at yde en personlig service. Virksomheden lægger stor vægt på, at hver eneste kunde får en positiv og mindeværdig oplevelse, hver gang de besøger Guldfuglen.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Kan varmt anbefale Guldfuglen

Har handlet i Guldfuglens butikker op til flere gange. Jeg er altid blevet mødt af smilende personale der har hjulpet mig med at finde den helt rigtige gave.
Jeg kan varmt anbefale at handle i Guldfuglen

31 mars 2021

Ingen penge retur - trods lovet (Køge)

Ingen penge retur - tiltrods medarbejder garanterede det.
Jeg fik et flot tissot ur af min hustru. Hun var i tvivl omkring gaven og forhørte sig derfor i butikken i Køge, om det var muligt at få pengene tilbage. Det sagde medarbejderen, at det kunne man sagtens. Man skulle blot medbringe garantibevis fra urboks og bonen.
Det var desværre ikke den oplevelse jeg mødte. Jeg kunne få et tilgodebevis.
Det er fint, hvis politikken er at holde pengene i butikken. Men det er sindssygt dårlig stil at lyve omkring det. Jeg ville give jer 0 stjerner, hvis jeg kunne.

25 novembre 2020

Rigtig god service

Jeg skulle købe en fødselsdagsgave i Køge, de havde den ikke hjemme men skaffede den med et smil så jeg kunne hente den dagen efter.
Rigtig god service og oplevelse.

21 novembre 2020

En god handel og stort udvalg.

En god handel og stort udvalg.
Fandt den helt rigtige fødselsdagegave i deres flotte nye smykkebutik i Helsingør. Ekspedient var rigtig sød og vidste meget.

20 novembre 2020

Guldfuglen Waves

Jeg har altid brugt guldfuglen i Waves og har altid synes at man bliver mødt af et venligt personale.
Men efter denne oplevelse, så har de mistet mig som kunde. Men i burde ha mistet mig som kunde for nogle år siden, da jeg købte et ur til min kæreste til 4000-5000kr, hvor det blev ved med at gå i stykker. Her var i heller ikke villige til at give pengene tilbage, selvom det var til reparation langt over 3 gange.. Siden hen har det bare ligget i skuffen og samlet støv.
Men i fik en chance til og det har jeg fortrudt...
I har nu 2 gange forsøgt at reparerer mit guldarmbånd og jeg har lige været inde med det igen. Inden jeg ankom til butikken, havde jeg skrevet i messenger om at jeg ønskede pengene tilbage. Jeg fik af vide “kom ned med det og vi finder en løsning”. Den løsning var at i vil reparerer det igen og i ville ikke give mig pengene igen.
Jeg synes det er utroligt ærgerligt at man skal have denne kamp med jer hver gang og at jeg skal bruge negativ energi på dette. Ja ifølge købeloven har i 3 forsøg, men der står ingen steder at man SKAL følge den. Aflæs hellere situationen... Når i har mistet en kunde, så lad hver med at pisse dem mere af..

17 août 2020

Guldfuglen Slagelse ødelagt ur

Guldfuglen Slagelse
Jeg kommer der aldrig mere
Vi skulle have nyt batteri og da vi kom
Og skulle hente uret fik vi at vide at hun ikke
Kunne stille uret da hun ikke kunne få viserne til at virke
Vi fik batteriet gratis men jeg ville hellere have uret tilbage i brugelig stand
Vi vil nu kontakte en rigtig urmager til at reparere det da min kone fik det til sin
60 års fødselsdag. Uret er mrk Seiko
Vi fraråder at man indleverer sit ur hos
Guldfuglen i Slagelset det er et armbåndsur
Nu er uret repareret af en rigtig urmager for kr 300

9 juin 2020

Aldrig har jeg fået en så dårlig…

Aldrig har jeg fået en så dårlig service som i Guldfuglen i Køge. Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det. Jeg skulle have skiftet batteri i mit ur, hvilket ikke gik så godt for dem. Dagen efter var det fuldt med kondens, hvorfor jeg klagede. Dette var helt normalt blev jeg forklaret pga. kulde/varme. De sagde også, at det var fordi jeg ikke havde fået det trykprøvet. Dette er selvfølgelig ikke nødvendigt, ligesom et dameur heller skal trykprøves, og her skal der heller ikke være kondens. Jeg bad dem ordne det og sætte pakningen ordentlig på plads, hvilket de sagde ikke var problemet. De sendte uret til deres urmager, hvorefter jeg ventede i 8 uger og rykkede dem flere gange. Har aldrig været så gal i en butik før. Da jeg langt om længe fik det tilbage med flere forklaringer undervejs, var det pludselig tæt igen. Mon ikke de havde lavet en fejl, som de har forsøgt at bortforklare med dårlige undskyldninger. De skulle blot have erkendt, at de ikke havde samlet det tæt første gang, og derefter rettet fejlen. Ekstrem ringe service, og jeg kommer aldrig til at handle der igen. Så tænk jer om, inden handler i Guldfuglen.

27 février 2020

ADVARSEL penge gives ikke retur og svar gives ikke

Jeg fik et DW ur her 1 januar i gave. Det jeg ønskede mig var en urrem. Gik derfor op i butikken for, at bytte varen, men kunne ikke få pengene retur på trods af bon. På deres hjemmeside står der, at de giver pengene retur. Skrev derfor en “klage” på deres hjemmeside, og har nu ventet på svar i over 14 dage. Har rykket for svar 6 gange fysisk oppe i butik i Slagelse og ringet på tlf.nr på deres hjemmeside. Medarbejderne siger de rykker chefen for svar, men når man udtrykker sin utilfredshed omkring sagen og behandlingen af den får jeg svaret. “ Jeg kan ikke kommentere på den konkrete sag og behandlingen af den”. Det må være surt at arbejde et sted hvor chefen åbenbart giver sine medarbejder mundkurv på og regner sine kunder for ingenting, da han jo ikke står til skideballerne fra kunderne.
SÅ KØB IKKE DINE VARER HOS GULDFUGLEN

Hilsen Bettina

17 janvier 2020

Guldfuglen Waves
Fik en rosegold halskæde i julegave- Guldfuglens eget design/mærke. Her under 3 mdr. efter er fjederen i låsen til kæden gået i stykker og låsen duer ikke. Ekspedienten i butikken ville ikke sende den ind som reklamation, da jeg jo selv kunne være skyld i det??? Efter under tre måneders brug og med en fjeder der er “hoppet ud” og sidder og spærrer åbningen i låsen??? Til gengæld måtte jeg godt få lov til at betale 100 kr for en ny lås - der koster 60kr hos konkurrenten, som i øvrigt vurderede at jeg ikke selv kunne være skyld i den defekt og hun aldrig havde set noget lignende... Aldrig mere Guldfuglen!

22 mars 2019

Guldfuglen Køge

Meget dårlig behandling har købt en forlovelses Ring til min kone i butikken i køge, der finder vi ud af at der er hakker i da vi så kommer ned i butikken for at ville have ringen lavet tager hun imod ringen og spørger om det ikke var noget man skulle have set da man tog ringen på, hakkerne sidder under en diamant så de er ikke lige til at se men nå man køber en dyr Ring forventer man sku at få noget kvalitet. Vi har afleveret den for snart 3 siden og er blevet lovet at blive ringet op af butikken 3 gange har ikke hørt noget fra dem. Troppede så op i butikken for at få nogle svar og fik så at vide at den bliver sendt på torsdag så lidt over en måned skulle det tage for noget jeg blev lovet der var klaret på 10 dage. Jeg handler ihvertfald aldrig i butikken igen.

11 septembre 2018