Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Det kan simpelthen ikke være rigtigt at det tager over 10 dage for jer at reagere på svindel!! Endda med adskillige anmeldelser fra forskellige personer der er blevet snydt. Resultatet kan kun være at... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er sgu den værste salgsportal jeg har mødt. De er skide lige glade med deres medlemmer, de skovler bare ind på latterlige reklamer, og ignorere deres medlemmer når der bedes om hjælp.

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle bestille fragt. Når jeg betalte via Mobilepay skrev den, prøv ige, betaling ikke gennemført. Efter 4 forsøg, lykkedes det med mit dankort. Men der er sandelig blevet trukket penge på min b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde brug for support på Gul og Gratis, da jeg havde betalt , men der opstod en fejl, så jeg ikke modtog min label til pakke. Men en flink, tålmodig supportmand guidede mig igennem på computeren,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Marché en ligne

À propos de GulogGratis.dk

Écrit par l'entreprise

GulogGratis.dk

Er du utilfreds med noget?

Er utilfreds med noget, så hører vi meget gerne fra dig. Hos GulogGratis.dk har vi stor fokus på kundetilfredshed, og arbejder dagligt for at forbedre denne. Heldigvis har vi mange tilfredse kunder, men vi skal bruge din hjælp til at blive bedre. Inden du skriver din anmeldelse, vil vi gerne have mulighed for at forbedre din oplevelse med GulogGratis.dk. Kontakt derfor gerne vores kundeservice på support@guloggratis.dk eller tlf. 65 45 55 85. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilfredse kunder er det vigtigste

Ideelt set skal alle vores kunder være tilfredse. En sjælden gang kan det dog ske at en kunde er utilfreds med sin oplevelse på GulogGratis.dk. Her er vores vigtigste opgave at hjælpe kunden videre, og i sidste ende give dem en god oplevelse. Det vigtigste er at alle kunder er tilfredse med GulogGratis.dk, og vores håndtering af deres henvendelse. Vi er altid glade for feedback, så kontakt os gerne.

Gør en god handel!

GulogGratis.dk er Danmarks bedste annonceplads. Her kan du gøre en god handel og finde lige præcis det du søger, eller selv indrykke annoncer på ting fra gemmerne som du ønsker at sælge / forære væk. Annoncerne vil være at finde på GulogGratis.dk i 8 uger, og kan nemt forlænges. Det er også muligt at se og indrykke annoncer i GulogGratis avisen som udkommer som ugentligt avistillæg til 14 regionale aviser. Besøg GulogGratis.dk og begynd din søgning blandt ca. 500.000 annoncer med det samme!

Billig pakkepost

Spar penge på dine forsendelser og køb din porto online. I samarbejde med PostNord, GLS og DAO365 tilbyder GulogGratis.dk vores brugere billig pakkepost, med forsikring, til Danmarks absolut skarpeste priser med track and trace. Køb din pakkepost på GulogGratis.dk og spar penge! Når dit køb er gennemført kan du med det samme printe din pakkelabel og sende pakken Vi har nogle af Danmarks bedste priser. Det koster fra 38 kr. Prisen afhænger af din pakkestørrelse og valg af leverandør. Læs mere om Pakkepost på GulogGratis.dk

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastik god service og kommunikation

Fantastik god service og kommunikation. Jeg fik en god konstruktiv dialog og vejledning i forhold til en problemstilling med en leverandør.

5 février 2026

Hej Finn

Vi er glade for at høre at du havde en god dialog med os og fik løst din udfordring. Vi er altid klar til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os igen med hvis du har nogle udfordringer.

Stefan, gul&gratis.dk

Pakke label

Ved en fejl, blev der betalt 2 gange for en pakke label oprettet 25.01.2026. Ved opringning til guloggratis, blev det rettet uden problemer.
Rigtig god service.

3 février 2026

Hej Asger

Noté 1 sur 5 étoiles

Blokeret adgang fra udlandet (Skåne, Sverige)

Nu må det her amatøragtige brug af Cloudflare altså stoppe! I har blokeret adgangen fra nabolandet Sverige (Skåne). Det kan altså ikke fortsætte at man bare blokerer alt uden at tage hensyn til at der altså er rigtige mennesker det går ud over!
Enhver med bare en lille smule forstand på computere og softwareudvikling vil vælge som absolut sidste mulighed at begrænse adgang - og kun i helt ekstreme tilfælde blokere for specikke brugere eller IP-adresser i en begrænset periode. Man blokerer altså ikke bare et helt land!

Opdatering 2026-02-04:
Ift. deres svar nedenunder, så er det selvfølgelig 100 % sikkert at der ikke er tale om en "fejl" - denne slags kan kun ske fordi man bevidst har sat systemet op til at blokere.
Desuden har man fuldstændig misforstået alvorligheden af det, når man beder kontakte på en e-mail-adresse. Det kan godt være at den nævnes her på en 3.-parts website, men når først man har blokeret med Cloudflare, så er kontaktinformationer ikke tilgængelige. Hvilket beviser hvor amatøragtige selv Cloudflare er, da de selv skriver at man "bare" skal kontakte websitet bag - hvordan når der er blokeret?

Opdatering 2026-02-05:
Hvad er de de ikke forstår nedenfor? De påstår at de behøver profiloplysninger på mig som person for at kunne afgøre hvorfor de havde blokeret hele landet Sverige. Hvorfor kan de ikke se hvor dumt det lyder? Jeg tilgik websitet fra 2 forskellige enheder - en PC og en Android smartphone, begge forbundet til 2 forskellige internetudbydere uden at jeg var logget ind på websitet. De må da kunne forstå at det så er fuldstændigt ligegyldigt hvilken e-mail-adresse jeg har en profil under. Det er åbenlyst at de bare vil lade som om at de ikke har gjort noget forkert. Hvad med bare at indrømme at I bevidst havde blokeret et helt land og opdaget jeres fejl dagen efter, hvor blokeringen som bekendt var væk?

2 février 2026

Hej Morten

Hvis du oplever tekniske problemer på vores platform, så må du meget gerne kontakte os på emailen support@guloggratis.dk

Så vil vi meget gerne undersøge sagen. Beklager de gener denne fejl har haft.

Hej Igen Morten

Tak for din yderligere feedback i denne sag.
Hvis du stadig oplever problemer med at tilgå Gul og Gratis fra din lokation, må du meget gerne sende os en mail på support@guloggratis.dk - har brug profiloplysninger som fx. email, for kunne løse dette.

Vi beklager ulejligheden og har forståelse for din feedback og derfor vil vi meget gerne løse problemer og fortsætte samtalen via vores kundeservice, så vi kan løse din specifikke udfordring.

Stefan, guloggratis.dk

Fin service

Utrolig høflig samtale med en en medarbejder der gav sig tid til at lytte.
Meget fin service

2 février 2026

Hej Nora

Tak for din flotte anmeldelse af GulogGratis.dk.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, med din henvendelse.

Rigtig god dag.

Mvh Henrik - GulogGratis.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

S var god og hurtig til at hjælpe mig

S var god og hurtig til at hjælpe mig. Jeg havde glemt min adgangskode, og mit nemID var ikke flettet sammen med, da jeg havde oprettet min konto på gul og gratis for mange år siden.
Tak for indsatsen.

26 janvier 2026

Hej Anja

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre at du fik den hjælpe du havde brug for, for igen at komme ind på vores side.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen hvis du skulle have en udfordring eller hvis noget driller som her.

Stefan, Gul og Gratis

Noté 1 sur 5 étoiles

Umuligt at logge ind - bliver overfaldet af reklamer

Umuligt at logge ind, blev overfaldet af reklamer, duer ikke

24 janvier 2026

Hej Helge

Vi er kede af at høre om din oplevelse med at logge ind på vores side.

Du er mere end velkommen til at kontakte vores support, så vil vi gerne hjælpe dig med at logge ind.

Noté 1 sur 5 étoiles

Betalt forsikring - men ikke forsikret

Jeg købte en guldkæde via GulogGratis. Det viste sig efterfølgende, at kæden ikke er af guld, hvilket er bekræftet af en guldsmed. Jeg er med andre ord blevet snydt.

Da der var tale om et dyrt køb, tegnede jeg køberbeskyttelse hos Tryg Forsikring via SafePay til 389 kr. Så snart jeg modtog varen og konstaterede problemet, afviste jeg handlen og kontaktede GulogGratis med det samme. Her fik jeg at vide, at pengene ville blive returneret.

I praksis er det dog langt fra så enkelt. For at få pengene retur kræves det, at jeg sender varen tilbage - til svindleren. Problemet er blot, at jeg ikke har nogen adresse, og denne har GulogGratis ikke kunnet eller villet udlevere. Efter gentagne henvendelser endte GulogGratis med helt at give op og sende mig videre til Tryg/SafePay.

SafePay oplyser herefter, at de – fordi jeg ikke har sendt kæden tilbage - har udbetalt pengene til sælgeren, på trods af at jeg rettidigt afviste handlen og dokumenterede svindlen umiddelbart efter modtagelsen.

Resultatet er absurd:
Jeg kan ikke returnere varen, fordi ingen vil modtage den - og fordi jeg ikke kan returnere varen, kan jeg ikke få mine penge tilbage.

Det er himmelråbende dårlig service og dybt paradoksalt, at virksomheder, der markedsfører sig på at beskytte mod svindel, i praksis efterlader kunden uden nogen form for beskyttelse, selv når svindlen er veldokumenteret.

Nu er min eneste udvej advokat. Det er meget overraskende, at den dyre forsikringspræmie ikke er nok til at få sine penge tilbage, men at man nu også skal betale advokatbistand.

5 janvier 2026

Hej Kim.

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår at situationen har været både frustrerende og utilfredsstillende for dig. Når der benyttes køberbeskyttelse (Sikker Handel), er der dog nogle faste procedurer, som skal følges for, at sagen kan håndteres korrekt – herunder krav om returnering af varen i henhold til betingelserne.
I denne sag er proceduren desværre ikke fulgt fuldt ud, og derfor har det ikke været muligt at stoppe udbetalingen eller behandle sagen på anden vis.

Vi anerkender, at det har givet dig en uheldig oplevelse, men vi er nødt til at administrere ordningen ensartet og i overensstemmelse med de gældende vilkår.

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback.

Denise, Gul&Gratis.dk

Super hjælpsom kundeservice

Super hjælpsom kundeservice. Dejligt at man stadig kan ringe til jer og få fat i et både venligt og kompetent personale..

Hej Rasmus

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.
Vi sætter pris på din feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super venlig og kompetent betjening

Super venlig og kompetent betjening, hurtigt og nemt,

23 janvier 2026

Hej Tom
Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter altid pris brugernes tilbagemelding, og er glade for at høre, at du fik en både venlig og kompetent betjening.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kom hurtigt igennem til support og fik…

Kom hurtigt igennem til support og fik sublim god og hurtig hjælp

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er rigtig glade for at høre vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores platform.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget venlig og imødekommende…

Meget venlig og imødekommende kundeservice. Løste min forespørgsel hurtigt

Hej Uffe

Handelsomkostninger?

Jeg benytter ærligt talt sjældent GulogGratis.
Jeg bruger langt oftere Facebook Marketplace og DBA.
Det blev jeg i dag bekræftet i hvorfor.

Jeg fandt en vare, jeg gerne ville købe.
Man kan bestille direkte via platformen og undgå kontakt med sælger.
Det lød nemt.

Der gik mange dage uden nogen form for respons.
Efter 7 dage skrev jeg selv og spurgte til handlen.
Kort efter fik jeg en mail om, at handlen desværre var annulleret.

GulogGratis returnerer beløbet.
Men minus handelsomkostninger på 24,50 kr.

Så jeg står nu

uden produkt

uden forklaring

med spildt tid

og med et gebyr for en handel, der aldrig blev gennemført

Dårlig oplevelse hele vejen rundt.
GulogGratis – aldrig igen.

21 janvier 2026

Hej Philip

Vi sætter pris på din feedback vedrørende vores tjenester på vores platform og er ærgerlige over at høre det ikke har været en positiv oplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Noté 2 sur 5 étoiles

Nu igen

Nye adgang ligner noget der er snuppet fra DBA, og det virker så heller ikke med kode til email, den kommer aldrig, trykkede på send igen, men fik en fejl, noget med hastighedsbegrænsning????
Få det nu lavet så det er nemt, nu skal man først logge ind med mail og kode, derefter tilbage i mailprogram og muligvis kommer der en kode, men har nu ventet i 10 min på den, kopiere og så tilbage i login.
Kan godt være det er en form for sikkerhed, men f.... besværligt
Steen

19 janvier 2026

Hej Steen

Vi beklager de udfordringer du har haft med at logge på vores platform. Hvis du kontakter os på telefon 65 45 55 85, vil vi meget gerne undersøge sagen.

Noté 2 sur 5 étoiles

For mange iriterende annoncer.

For mange iriterende annoncer.
Gider ikke Gul Gratis mere.

19 janvier 2026

Hej Kristian

Vi er kede af at høre annoncerne er til stor irritation. Det er desværre nødvendigt for at kunne tilbyde gratis benyttelse af vores platform.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have yderligere spørgsmål på vores mail support@guloggratis.dk eller telefon 65 45 55 85.

Fik hjælp med det samme

Fik hjælp med det samme
super godt

15 janvier 2026

Hej Elsebeth

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og tøv ikke med at kontakte os igen.

Stefan, Gul og Gratis.

Fragt med GLS via GulogGratis

Jeg er ærlig talt træt af GulogGratis’ fragtløsning. Jeg har nu for anden gang oplevet, at der bliver opkrævet ekstra gebyr uden rimelig forklaring.

Senest blev jeg præsenteret for et gebyr på 31 kr, fordi modtager ikke var hjemme, og GLS afleverede pakken i en pakkeshop. GulogGratis påstod, at pakken var returneret til afsender – hvilket er forkert. Jeg kontaktede GLS, som oplyste, at alt var håndteret korrekt, men GulogGratis nægter at tage ansvar og fastholder de 31 kr. i gebyr.

Første gang var lige så tåbelig – et ekstra gebyr, fordi pakken angiveligt ikke var “kasseformet” og krævede ekstra håntering. Jeg har sendt masser af pakker via DBA uden problemer, så det her er tydeligvis et problem i GulogGratis’ system og deres betingelser, ikke hos GLS.

GulogGratis skyder skylden videre, giver misvisende oplysninger, og alligevel kræver de betaling. Det er uprofessionelt, uigennemsigtigt og uacceptabelt. Jeg bruger ikke deres fragtløsning igen.

7 janvier 2026

Hej Rasmus

Vi vil altid gerne hjælpe med at undersøge sagen. Er der sket en fejl, så skal der selvfølgelig rettes op på den. Er der ikke tale om en fejl, så vil vi meget gerne hjælpe med undersøge årsagen til et gebyr.

Hvis du har et pakkenummer du har spørgsmål til, så kan du altid henvende dig til os på emailen support@guloggratis.dk eller på nummeret 65 45 55 85.

Hurtigt og præcise svar

8 janvier 2026

Hej Flemming

Vi er glade for at høre, at du oplevede, at du fik et hurtigt og præcist svar på din henvendelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

hvorfor man skal ødelægge et godt…

hvorfor man skal ødelægge et godt koncept
er mig en gåde, det er næsten være end dba der også ødelagde deres platform, nu er begge sites ubrugelige til at sælge noget som helst, at man ikke udnyttede at dba ødelagde sin platform men fulgte med er rimmeligt utroligt, så nu foregår al brugt handel på facebook

22 décembre 2025

Hej Frede

Vi er kede af at høre at du ikke mener at vores platform er lige så god som tidligere. Hvis du har forslag til ændringer eller forbedringer, er du velkommen til at sende disse til vores kundeservice på mail - support@guloggratis.dk - så ser vi om vi kan efterkomme dette.

Stefan, Gul og Gratis

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke komme ind på min side

Hej
Jeg kan ikke komme ind på min gul og gratis annonce
Jeg har prøvet et komme ind på jeres mail adresse den kan jeg ikke finde jeg vil sende et billede til jeres mail adresse
Vh Poul Kristensen
Hvarregårdsve j1 7700 Thisted
mb 26165914

19 décembre 2025

Hej Poul

Du kan kontakte os på emailen support@guloggratis.dk eller nummeret 65 45 55 85.

Hvis du kontakter os, så vil vi meget gerne hjælpe dig og håber vi i den forbindelse kan optjene lidt mere end én stjerne.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus