Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Det kan simpelthen ikke være rigtigt at det tager over 10 dage for jer at reagere på svindel!! Endda med adskillige anmeldelser fra forskellige personer der er blevet snydt. Resultatet kan kun være at... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er sgu den værste salgsportal jeg har mødt. De er skide lige glade med deres medlemmer, de skovler bare ind på latterlige reklamer, og ignorere deres medlemmer når der bedes om hjælp.

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle bestille fragt. Når jeg betalte via Mobilepay skrev den, prøv ige, betaling ikke gennemført. Efter 4 forsøg, lykkedes det med mit dankort. Men der er sandelig blevet trukket penge på min b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde brug for support på Gul og Gratis, da jeg havde betalt , men der opstod en fejl, så jeg ikke modtog min label til pakke. Men en flink, tålmodig supportmand guidede mig igennem på computeren,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Marché en ligne

À propos de GulogGratis.dk

Écrit par l'entreprise

GulogGratis.dk

Er du utilfreds med noget?

Er utilfreds med noget, så hører vi meget gerne fra dig. Hos GulogGratis.dk har vi stor fokus på kundetilfredshed, og arbejder dagligt for at forbedre denne. Heldigvis har vi mange tilfredse kunder, men vi skal bruge din hjælp til at blive bedre. Inden du skriver din anmeldelse, vil vi gerne have mulighed for at forbedre din oplevelse med GulogGratis.dk. Kontakt derfor gerne vores kundeservice på support@guloggratis.dk eller tlf. 65 45 55 85. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilfredse kunder er det vigtigste

Ideelt set skal alle vores kunder være tilfredse. En sjælden gang kan det dog ske at en kunde er utilfreds med sin oplevelse på GulogGratis.dk. Her er vores vigtigste opgave at hjælpe kunden videre, og i sidste ende give dem en god oplevelse. Det vigtigste er at alle kunder er tilfredse med GulogGratis.dk, og vores håndtering af deres henvendelse. Vi er altid glade for feedback, så kontakt os gerne.

Gør en god handel!

GulogGratis.dk er Danmarks bedste annonceplads. Her kan du gøre en god handel og finde lige præcis det du søger, eller selv indrykke annoncer på ting fra gemmerne som du ønsker at sælge / forære væk. Annoncerne vil være at finde på GulogGratis.dk i 8 uger, og kan nemt forlænges. Det er også muligt at se og indrykke annoncer i GulogGratis avisen som udkommer som ugentligt avistillæg til 14 regionale aviser. Besøg GulogGratis.dk og begynd din søgning blandt ca. 500.000 annoncer med det samme!

Billig pakkepost

Spar penge på dine forsendelser og køb din porto online. I samarbejde med PostNord, GLS og DAO365 tilbyder GulogGratis.dk vores brugere billig pakkepost, med forsikring, til Danmarks absolut skarpeste priser med track and trace. Køb din pakkepost på GulogGratis.dk og spar penge! Når dit køb er gennemført kan du med det samme printe din pakkelabel og sende pakken Vi har nogle af Danmarks bedste priser. Det koster fra 38 kr. Prisen afhænger af din pakkestørrelse og valg af leverandør. Læs mere om Pakkepost på GulogGratis.dk

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde indbetalt et beløb til det…

Jeg havde indbetalt et beløb til det forkerte speditørfirma, men Lenette i kundeservice gjorde det klart, at det problem kunne vi løse her og nu. Som sagt så gjort.
Der er mange virksomheder, der kunne lære af det.
Tak for hjælpen.

15 décembre 2025

Hej Per

Tak for din positive tilbagemelding.
Vi er glade for at høre, at vores kollega løste dit problem med det samme.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har sendt en pakke via guloggratis…

Jeg har sendt en pakke via guloggratis den 11.11.2025 også var den sendt og modtaget dagen efter, idag den 16.12.2025 fik jeg en email fra guloggratis at jeg skal betale en gebyr på 57.50kr fordi pakken ikke var i firkantet kasse det var en mærkelig oplevelse for mig jeg kan engang ikke huske hvordan så pakken men den var godkant og sendt så jeg føler mig snydt og skal aldrig sende pakke via guloggratis og jeg vil anbefale at i sender pakke igennem en anden hjemmeside så i ikke står med en overraskelse efter mere end en måned

16 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

En i verdensklasse elendig side

Det er provokerende elendigt.!det virker som om de bare ikke vil ha brugere? Man skal konstant tirres og irriteres over obstruktions. Dba er dårlig, men i forhold til dette, så steg de noget i graderne.
G&G, har sat deres sidste kartoffel hos mig!

12 décembre 2025

Hej Kim

Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback.

Det er tydeligt, at oplevelsen ikke har levet op til dine forventninger, og dine pointer om irritation og forhindringer tager vi med videre i vores arbejde. Vi bruger dine input til at styrke de områder, der trænger til forbedring. Tak fordi du delte din oplevelse.

Super god telefonservice

Super god telefonservice
Tak for det !!!

8 décembre 2025

Hej Michael

Tak for din anmeldelse ad GulogGratis.dk

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, med din henvendelse.

Rigtig god dag.

Mvh Henrik GulogGratis.dk

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt at komme i kontakt med en meget hjælpsom medarbejder

4 décembre 2025

Hej Ole

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundesupport.

Noté 3 sur 5 étoiles

En fin hjælp over telefonen. Tak

Da jeg ikke har fået noget solgte noget endnu.

26 septembre 2025

Hej Ralf

Vi er glade for at høre vi kunne hjælpe med dine spørgsmål. Det er desværre ikke muligt for os at garantere et salg på vores platform, men vi håber der snart kommer en henvendelse.

Fin Løsning

Fin , hurtig og god service og en flot løsning.

24 novembre 2025

Hej Peter

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi Håber du vil benytte os igen en anden gang igen.

Stefan, Gul&Gratis.dk

super hurtig svar

14 novembre 2025

Hej.

Mange tak for de 5 stjerner.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har behov for hjælp en anden gang.

Denise, Gul&Gratis.dk

Umulig hjemmeside

Umulig hjemmeside - Både på telefon og web.
Håber de bruger nogle af deres opsparede Gratis penge til at forbedre.
Web: Noget så simpelt som at vælge en hovedkategori ved søgning giver ingen resultater - Engang imellem kan man "trigge" siden til at vise resultater ved at skrive et beløb i minimum og maksimum
Telefon: Reklamer overalt - Umuligt at navigere i

Søgninger er generelt umulige, da "søgemaskinen" ikke kan håndterer flere ord.

Beklager, men det var nemmere at finde annoncer i den fysiske avis, da i havde den

13 novembre 2025

Hej Dan

Vi beklager de udfordringer, du har mødt både på hjemmesiden og i app'en. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores brugere skal have.

Jeg melder meget gerne din feedback videre. Reklamer kan man desværre ikke undgå medmindre man er abonnent, men vi er kede af at høre de bliver en gene.

Hvis vi har en teknisk fejl, så skal vi selvfølgelig have kigget på det. Hvis du sender os en email til support@guloggratis.dk, så undersøger vi meget gerne sagen.

Gul og GRATIS

Gul og gratis - 7,50 kr

I har nu mistet en kunde mere - jeg har aldrig haft brug for

Sælgerbeskyttelse (3%)

Sælgerbeskyttelsen er den del af prisen for servicen SikkerHandel, som sælger betaler. Beløbet går til drift af Gul&Gratis, samt betaling for service hos Safepay (betalingsinfrastruktur), MobilePay (betalingshåndtering), Tryg (forsikring) og MitID (brugeridentifikation). - se hvor I kan finde andre uden "Handelsomkostninger"

5 novembre 2025

Hej Ole

Tak for din feedback.

Det er naturligvis helt frivilligt, om man ønsker at benytte SikkerHandel – vi forstår godt, at det ikke passer til alles behov. Vores mål er at tilbyde en løsning, der gør handel tryg for både køber og sælger, og sælger/køberbeskyttelsen dækker blandt andet betalingshåndtering, identifikation, forsikring og drift.

Vi er kede af, at du føler, dette har påvirket din oplevelse negativt, og vi tager din kommentar med videre i vores arbejde med at forbedre platformen.

Du er altid velkommen tilbage, og skulle du få brug for det, kan du handel/sælge helt uden SikkerHandel.

Mvh Henrik - GulogGratis.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

De har rimelig lange svartider

De har rimelig lange svartider, hvis de svarer. Og når de så svarer kigger de åbenbart kun i den sidste rykker man har sendt dem for svar, og derfor bliver det et svar helt hen i vejret. Har prøvet at skrive til chefen for det hele, men intet hørt, så han er nok ikke interesseret i at ændre på noget.
Når der sendes nyhedsbreve til dem, hvor der er tid på tilbud, duer det ikke at spørge om noget, for da er tilbuddene udløbet, eller også gælder de ikke lige for den ting man henvender sig om, og derfor kan man ikke gøre brug af deres tilbud, da den kundeservice nærmest er ikke eksisterende. Man får tilbud på fragt, men de gælder så ikke alligevel n år man forsøger at gøre brug af dem, så lad dog være at sende noget ud som ikke er præsiseret om, hvor og hvordan de kan bruges.

29 octobre 2025

Hej Henning

Vi beklager den lange svartid du har oplevet, dette er ikke vores hensigt og vi bestræber os altid på at svare hurtigst muligt.

Vi er kede af at høre der har været forvirring omkring vores nyhedsmail, det er bestemt ikke det vi ønsker. Jeg kan se du har snakket med min kollega og jeg håber vi kunne hjælpe med at besvare dine spørgsmål du måtte have. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have yderligere spørgsmål på email support@guloggratis.dk eller telefon 65 45 55 85.

Lenette, Gul&Gratis

Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig design af hjemme side svært at…

Dårlig design af hjemme side svært at navigere i. Reklamer konstant overalt

Rent udsagt hold jer væk

DBA virker og har altid gjort det.

30 octobre 2025

Hej Ivan

Vi er rigtig ærgerlige over at høre hjemmesiden er en udfordring at navigere rundt på. Hvis du skulle have nogle spørgsmål er du altid velkommen til at sende os en email på support@guloggratis.dk eller telefon 65 45 55 85. Så vil vi meget gerne hjælpe med at besvare de spørgsmål du måtte have.

Lenette, Gul&Gratis

Venlig hjælp fra kundeservice

Hurtig og kompetent hjælp fra kundeservice

21 octobre 2025

Hej Hanne.

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig.

Tøv endelig ikke med at kontakte os en anden gang.

Denise, Gul&Gratis.dk

Dårlig oplevelse

Jeg er blevet pålagt et ekstra gebyr for forsendelse af en pakke. Jeg er ikke enig, og vil gerne gøre indsigelse. Men jeg kan ikke gøre indsigelse mod, at jeg er uenig.

17 octobre 2025

Hej Louise

Det er selvfølgelig en ærgerlig situation at få et ekstra gebyr på en forsendelse.
Gebyret bliver pålagt, hvis ikke de betingelser som der skal følges er blevet fulgt.
Du er dog meget velkommen til at sende os en mail på - support@guloggratis.dk - så vil vi gerne kigge ind i sagen og se om vi kan hjælpe med yderligere årsag til dette gebyr.

Stefan, Gul&Gratis.dk

Flere platforme i 1 annonce gennem GulogGratis

Faldt tilfældigvis over en annonce fra GulogGratis, hvor de fortalte at dine opslag ud over annoncering hos dem også samtidig ville blive sat til salg på Facebook Marketplace. Kæmpe nyhed og boost for sådan nogen som mig, der tidligere har solgt rigtig meget på sidstnævnte platform, men nu er udelukket fra uden grund. Dette sætter GulogGratis i førertrøjen vedr. salg af artikler fra forbruger til forbruger. Stort cadeau og tillykke til dem.

17 octobre 2025

Hej Susanne

Vi er glade for at din støtte og at du vælger at bruger Gul og Gratis til dine salg. Vi håber at vores nylige tiltag vil fører til gode oplevelser for dig i fremtiden.

Stefan, Gul og Gratis.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg lavede fejl på pakkelabel

Jeg lavede fejl på pakkelabel, men fik rigtig god hjælp telefonisk

14 octobre 2025

Hej Harry

Det er jo hvad der kan ske. Vi er blot glade for at du sætter pris op vores service og skulle du have behov for hjælp en anden gang, så kontakt os gerne igen.

Stefan, GulogGratis.dk

Noté 4 sur 5 étoiles

En god oplevelse som har givet resultat

7 octobre 2025

Hej Kirsten

Mange tak for din anmeldelse og de 4 flotte stjerner.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har købt min sidste annonce hos gul…

Jeg har købt min sidste annonce hos gul og gratis.
De har total smadret hjemmesiden

3 octobre 2025

Hej Kim

Hvis du vil uddybe din anmeldelse, må du gerne skrive til vores kundesupport på : support@guloggratis.dk.

Der er hermed sendt videre til dem der står for siden.

Mvh Henrik - GulogGratis.dk

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus