Lisez les avis des autres
Begon als een absolute tegenvaller. Bestelde een product voor mijn zoon in een 'special' edition. Kreeg echter de 'gewone' uitvoering, maar die was wel (ik had er twee besteld) in totaal bij alle ande... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Hier niet bestellen!
Op de site stond dat het product op voorraad was en voor 16.00 besteld morgen in huis. Dat was een grap. Na een week niets gehoord en niets in huis een mail gestuurd. Reactie: sorry dat we niets hebben laten horen, maar het product is niet op voorraad. Morgen komt het binnen en dan versturen we het gelijk. Na weer een week wachten, weer een mail gestuurd. Reactie: ik ga het nu gelijk bellen 🤨 en stuur het naar je toe. Drie weken te laat zonder dat ze uit zichzelf contact zoeken of korting aanbieden. Ik bestel hier niet meer.
Tevreden 👌🏽
Het duurde even
Ze hadden t product niet op
Voorraad.
Dankjewel voor jullie inzetmkoo
Maandag besteld volgende dag geleverd
Maandag besteld, dinsdag mijn bestelling thuis ontvangen. Met een extraatje erbij! De slechte reviews zijn wat mij betreft niet terecht!
Bestelling niet ontvangen, geld teruggestort
Op 4 april een bestelling geplaatst en betaald. Helaas liet de bezorging lang op zich wachten. Na wat heen en weer gemail, in overleg de bestelling geannuleerd. Geld wel snel teruggestort. Maar ik had liever mijn bestelling gehad. Er waren problemen met het magazijn....
1 ster is al veel te teveel
3 dagen geleden bestelling geplaatst en betaald nu 4e dag totaal geen contact mogelijk tel niet mail niet en WhatsApp ook niet vieze oplichters zijn het zo kan ik ook rijk worden 1 ster is al veel te teveel
Ik heb op 11 april een bestelling…
Ik heb op 11 april een bestelling geplaatst in de webwinkel, maar ik heb geen factuur ontvangen. Het is vandaag 16 april, er is geen factuur en ze beantwoorden mijn brieven en telefoontjes niet.
Ik heb niets ontvangen. Dit zijn OPLICHTINGSPOLITIEK. Ze BEDRIEGEN MENSEN.
Dik tevreden
Mijn bestelling werd keurig en snel geleverd. Ik ben dus dik tevreden over de Hairworldshop.
Zelf 1 ster is al teveel.
5 april mijn bestelling gedaan. Inmiddels een maand verder, maar zitnog op vanalles te wachten. Belofte om mijn resterende bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten, maar ik wacht nog geduldig. Beine geen contact mee te krijgen.
Scammers
Scammers. Playing with your money for weeks and you get nothing. No mails , no money back. Stay away form this company!
Heel blij dat hairworldshop mijn verloren bestelling kostenloos geleverd heeft…
Heel blij dat hairworldshop mijn verloren bestelling kostenloos terug geleverd heeft. Snelle terugmelding van klantendienst hairworldshop is ook prima geregeld.
Mijn ervaring was positief
Bij navraag kreeg ik via de email gewoon netjes en snel antwoord. Ook mijn bestelde producten heb ik gewoon ontvangen . Mijn ervaring met deze shop is positief
Eerst 3 maanden wachten op 2e deel van…
Eerst 3 maanden wachten op 2e deel van bestelling ( was zgn. niet op voorraad), maar wel volledige factuur opgegeven bij billink. Produkt uiteindelijk in december ontvangen en gelijk strooien met herrineringen/sommatiekosten via billink. Telefonisch onbereikbaar en per msil geen kontakt......bestel hier liever niet of betaal niet vooraf...
Ik had twijfels, maar volledig onnodig!
Ik had zo mijn twijfels. Achteraf onnodig. Eerst kreeg ik een mailtje met dat de verzending werd verzonden door postnl. Toen nog een mail en daarin stond DHL. Dus ik wilde bellen, op zaterdag, maar geen gehoor. Ik las de reviews en dacht gelijk dat ik een miskoop gedaan had, maar alles behalve!
Ik vind dat een positieve ervaring ook gedeeld mag worden. Uiteindelijk op maandag opnieuw gebeld en contact gehad, en ook een mail terug gehad. Heel vriendelijk en behulpzaam.
Zending was onderweg van het magazijn, maar dat stond toen nog niet, dus later wel, aangegeven op de website.
Al met al. Goede communicatie. Iets langere levertijd (wat uiteindelijk werd gecommuniceerd) en uiteindelijk het pakketje wel met een kleine week ontvangen.
Heel slechte communicatie telefonisch…
Heel slechte communicatie telefonisch niet bereikbaar en via mail hebben ze de smoes dat het in de spam is terecht gekomen ik wacht al zeker 4 weken op producten. Ik heb nu geld terug geëist maar ben er bang voor.
Geen aanrader, lange levertijd
Een bestelling gedaan van 3 producten. Op een gegeven moment maar eens gemaild wanneer mijn bestelling geleverd zou gaan worden. Er bleek één product niet op voorraad te zijn. Vreemd dat het dan wel op de website staat en ik ook al alles betaald heb. Na een aantal keer heen en weer gemaild te hebben, heb ik nu alle producten in huis na ruim 3 weken. Geen aanrader.
een bestelling gedaan…
Een week geleden een bestelling gedaan tot op heden nog geen bestelling ontvangen.
Telefoon word niet afgenomen en mailtjes niet naar behoren beantwoord.
Wil wel eens weten wat daar aan de hand is.
Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben daarbij vind ik het zeer onbehoorlijk dat ik al 2 dagen een bandje krijg met het door u gekozen nummer is niet in gebruik. Zeer onfatsoenlijk.
a friend sent me a link about a product…
a friend sent me a link about a product I was interested in , so I assumed they knew hairworldshop so I did not check them out first. Big mistake , also red flag when they don't accept anything but bank transfers . They don't answer their phone and don't answer emails, they say that it is ERG DRUK at this time , druk with what ? stealing from people or hiding from people?
Please let me know either way - if you are going to rip me off like you have many other customers ……. That’s really your karma but really you should then be grown up enough to own you bad behavior and admit that you steal from people.
Ik heb een product gekocht en ik heb na…
Ik heb een product gekocht en ik heb na 1 week nog geen email over me bestelling, wanneer deze geleverd word. Staat tussen de 1-4 werkdagen, deze zijn nu wel voorbij! Geen contact te krijgen met de klanten service!
Goede service!
Koop hier altijd mijn producten, het is een erg fijne webshop. Eigenlijk nog nooit een slechte ervaring gehad, klantenservice is erg vriendelijk en snelle levering!
Per ongeluk 2x betaald
Per ongeluk 2x betaald. Gebeld en kreeg de 1e keer niemand te pakken. 2e keer kreeg ik wel iemand aan de telefoon. Zou het geld binnen 3 dagen terug krijgen. Toen las ik de slechte reviews en heb ik nog een keer gebeld. En verteld dat ik deze reviews had gelezen. De mevrouw aan de telefoon vroeg wat ik besteld had en vertelde dat deze shampoo niet meer leverbaar was. Zou al het geld terug krijgen en ze zou er achteraan gaan. Dag later stond al het geld weer netjes terug op mijn rekening. Dus eigenlijk niet echt een slechte ervaring gehad.
En savoir plus sur les différents types d'avis.