We hebben bij Haldo op maat gezaagde Douglas balken besteld. 7 stuks van 4 meter, ieder in 4 en gezaagd, dus 28 delen en 26 balken van 3 m iets ingekort. Van die laatste 26 hebben we er maar 7 gel... Voir plus
Lisez les avis des autres
Had met spoed bouwmaterialen nodig. Na telefonisch overleg bleek dit geen enkel probleem. Werd netjes te woord gestaan en voorzien van goed advies. Uiteindelijk zijn alle afspraken 100% nagekomen en k... Voir plus
Ik heb deze week voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij Haldo bouwmaterialen. Er was iets vergeten bij de bestelling. Volgende dag werd dit meteen geleverd. De eerste bestelling was overige... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Prima geregeld
Prima geregeld. Snel en goede prijzen.
Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen
Prima geregeld.
Geen gesjouw om de spullen te vergaren en thuis bezorgd:-)
Op zondag besteld met het verzoek om op donderdag te leveren, geen probleem en was goed geregeld. 1 stuks was niet leverbaar, netjes via de mail met het verzoek om dit in de lokale bouwmarkt te halen en dit bedrag werd weer teruggestort.
Komt zeer betrouwbaar en helder over
Ik ben heel blij met haldo materialen
Ik ben heel blij met haldo materialen!!!!!
Top producten.
Top producten.
Alleen jammer dat ze niet van te voren bellen, als je dit gevraagd hebt, bij meerdere bestellingen helaas niet gebeurd
Afspraken werden nagekomen omtrent…
Afspraken werden nagekomen omtrent levering en hetgeen niet op voorraad was is gecrediteerd.
Zeer tevreden over de bestelling en service
Alles top gegaan en snel ook.
Bestelling op zondag gedaan, maandag werd er met mij gebeld omdat een artikel niet voorradig was. De bestelling dinsdag netjes ontvangen en geld van het artikel dat niet voorradig was is teruggestort op mijn rekening. Zeer zeker om aan te bevelen bij anderen. Medewerkster was ook heel vriendelijk. Top
Vooraf gebeld konden alles leveren en…
Vooraf gebeld konden alles leveren en op tijd zeiden ze.....niet dus.... andere materiaal geleverd waardoor ik exstra uren moest draaien voor een aangenomen werk. Dat is compleet niet goed. Niemand praat over het betalen van deze uren????
Snelle levering, alleen berichtgeving over bezorgdata laat te wensen over
Snelle levering, alleen een bericht wanneer er uitgeleverd word zou wel handig zijn. Tevens was er aan de chauffeur geen telefoonnummer doorgeven met de vraag om een kwartier voor levering contact met me op te nemen(was wel aangegeven bij bestelling in het opmerkingen veld),zodat ik hem kon uitleggen wat het makkelijkste was om de straat in te rijden.
Ze doen wat ze beloven
Prima service, goed advies. Afspraken van levering zijn goed nagekomen. Er ging wat mis met de levering en dat werd direct goed opgepakt.
Ze doen wat ze beloven.
Graag meer communicatie van uw kant
Graag meer communicatie van uw kant. Op zondag bestelling gedaan, echter pas op vrijdag geleverd. Na mijn bestelling niets vernomen. U adverteert met levering binnen 24 uur, uiteindelijk zelf gebeld en vernomen dat 1 vd items niet op voorraad was. Verder is alles netjes verlopen.
Netjes op tijd geleverd
Telefonisch onbereikbaar op aangetoonde tijden
Het is onduidelijk wanneer je bestelling bezorgd word op de website. Dit hield in dat ik zelf gebeld had om dit te achterhalen. Mij word met volle overtuiging gemeld dat mijn bestelling woensdag bezorgd word en dat er een uur voor aankomst gebeld word. Dit is daarentegen niet gebeurd. Nu probeer ik het bedrijf te bereiken, er staat op de website tussen 9:00 en 17:00, maar word beantwoord door het automatisch antwoordt apparaat die precies hetzelfde vermeld als wat er op de website staat. Inmiddels zijn we nu een uur verder, dus 10:00, en nog zijn ze onbereikbaar. Tot mijn grootste ergernis hangt het apparaat ook automatisch op na zijn riedeltje. Ik ben vrij ontevreden met deze nalatigheid van Haldo bouwmaterialen.
LEVERING
materiaal besteld maar bleef weg ik bellen na 10 dagen bleek dat ze pas over 4 weken konden leveren.
maar mij niet gebeld om dat door te geven
zeer slechte service dus JAMMER
Niks ontvangen op de beloofde datum
Ruim van tevoren aangegeven de spullen op een bepaalde dag te willen ontvangen. Bevestiging gekregen dat de chauffeur op die dag komt bezorgen en een uur van tevoren zou bellen. Niks gehoord en bezorgd!! Hele planning in de soep. Mensen afbellen, beton annuleren. Waardeloos. Hopelijk lukt het om mijn geld terug te krijgen. Voortaan ga ik naar de concurrent, die levert wel!!
Moeizame bestelling, na 2 dagen wel adequaat opgelost!
Ik gaf bij mijn bestelling aan dat ik de levering anderhalve dag later in huis wilde hebben. Op een begeleidende e-mail kreeg ik geen antwoord. Bij later telefonisch contact zou men eea. uitzoeken. Ik moest zelf meerder keren er achter aan bellen om zekerheid te krijgen. Uiteindelijk na vele telefoontjes is de bestelling 2 dagen later geleverd. De een zij dat het met de vrachtwagen te maken had, de ander met het distributiecentrum. Toen na anderhalve dag op en neer bellen niet duidelijk was waar de zending bleef heeft iemand adequaat gehandeld en op mijn verzoek een nieuwe zending aangemaakt; toen had ik het de volgende dag in huis. Het ging om een relatief kleine bestelling, wel boven de 500 euro.
Bij de bestelling nadrukkelijk gevraagd …
Bij de bestelling nadrukkelijk gevraagd om te bezorgen op 23 november. De bestelling is vandaag (23 november) niet afgeleverd. Ook geen bericht ontvangen. De monteur is besteld voor de 24e, maar die kan dus onverrichter zake weer naar huis. Wie vergoedt de schade?
Uiteindelijk, na veel getelefoneer en na nog twee niet nagekomen afspraken, is het materiaal geleverd, op 28 november. Er kon geen excuus af. Op mijn opmerking: 'Dat had nogal wat voeten in aarde', kwam laconiek als antwoord: 'Nou, het is er nu toch?'.
Voor ons geen Haldo meer.....
Haldo Bouwmaterialen zeer slecht!
Tot drie keer toe stalen lateien met een coating speciaal voor aan de kust laten bezorgen en alle 6 de lateien waren ontzettend beschadigd! Ook wordt er op de e-mails waarin wij de klacht uitgelegd hadden niet gereageerd. Telefonisch word je van het kastje naar de muur gestuurd. Bovendien is het onduidelijk wie Haldo nu is, omdat BMN Oost zich ook bemoeid met de levering. Onze bouw loopt ontzettende vertraging op en ook daar doet Haldo niets mee. Kortom, wij zijn boos!
Super snelle levering gunstig geprijsd
Super snelle levering gunstig geprijsd
Top
Meer een klucht …
E.e.a wat volgt lijkt meer een klucht dan een adequate afhandeling van het gevraagde. Ik had 22 Osb platen besteld waarop een e-mail van het bedrijf kwam. De bestelling zou de komende 2 dagen afgeleverd worden. De chauffeur zou een uur van te voren bellen. Dus 2 dagen thuis zitten wachten? Ik dacht het niet! Op mijn mail dat ik het hier niet mee eens ben werd niet gereageerd. De volgende dag toch een telefoontje van het bedrjjf. De 22 platen zijn niet voorradig en zij hebben begrip voor mijn standpunt dat ik niet 2 dagen lang thuis kan zitten wachten. Het te bieden alternatief kost mij wel 3 euro per plaat meer, maar nu met de zekerheid dat deze platen de volgende dag 's ochtends dan wel 's middags geleverd gaan worden, overtuigt de medewerkster mij. Zij gaat mij morgenvroeg terugbellen om te laten weten hoe laat de platen geleverd zullen worden . Een uur later een e mail dat de oorspronkelijke platen tocb voorradig zijn en morgen afgeleverd zullen worden. Nog geen uur later een telefoontje van een chauffeur die zegt met de gevraagde bestelling in de straat te staan maar geen huisnr. op de opdrachtbon te hebben staan. 5 Minuten later ligt de stapel platen alsnog keurig in mijn garage.