Handcraftedcph Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste sted at få designet sine smykker! Ringen var helt perfekt! Kunne ikke engang havde forestillet mig så flot et resultat - Sikke et arbejde der er lavet på den - smukkeste udførelse med... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Kvalitet og service på det højeste niveau. Smukt og unikt håndværk med personligt udgangspunkt. Man er i trygge hænder hos Anders fra start, med god kemi, venlighed og forståelse for ens ønsker t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har gennem to episoder oplevet fantastisk service fra Handcraftedcph. Jeg bestilte en halskæde med specialdesignet tag, hvilken blev gjort klar og sendt på kun tre hverdage. Resultatet var... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nogle gange glemmer man at rose og sige tak, har igennem de sidste 3 -4 år købt ‘mange’ ting hos min favorit guldsmed på Vesterbro, alt fra spec designet armbånd, ringe og øreringe til fruen og... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste sted at få designet sine…

Bedste sted at få designet sine smykker!

Ringen var helt perfekt! Kunne ikke engang havde forestillet mig så flot et resultat - Sikke et arbejde der er lavet på den - smukkeste udførelse med de bedste små detaljer.

Tak for et godt møde, en helt vildt dejlig proces med opdateringer ved hvert step pr. mail og ikke mindst lynhurtig responstid på det hele! Et særligt tak til Line som har været min primære kontakt.

I kan skal være super stolte af det I laver, for i gør det til UG!

Kan kun anbefale Handcraftedcph til alle som går med overvejelserne om at få lavet smykker - en fantastisk varm og serviceminded virksomhed.

26 août 2026

Kære Mathias,

Tusind tak for de flotte ord og den meget fine anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at resultatet levede op til dine forventninger, og at du har følt dig godt informeret og tryg gennem hele forløbet. Det er det vigtigste for os.

Vi ønsker jer et stort tillykke med forlovelsen og alt det bedste i fremtiden!

Bedste hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en fornøjelse at handle her

Altid en fornøjelse at handle her! I har de skønneste smykker.

2 juin 2026

Réponse de Handcraftedcph

Tusind tak for de fine ord, Johan, det betyder meget for os!

Rigtig dejlig dag

Bedste hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin service i forbindelse med…

Super fin service i forbindelse med problemer med mine øreringe, så helt klart en kæmpe anbefaling:-)

6 août 2026

Tak for de pæne ord :-)

Bedste hilsner

Kæmpe anbefaling

Vil give Handcrafted min største anbefaling!

Jeg skulle fri til min kæreste i Italien her i ferien (spoiler: hun sagde ja!). I samarbejde med Yaiza fik vi udarbejdet den helt perfekte personlige ring lige så det passede med, at jeg kunne få ringen med på ferie.
Ved et uheld blev ringen ikke sendt, selvom jeg havde modtaget en orientering om levering (i Aarhus) dagen inden afrejse. På leveringsdagen kommer der ikke noget, og jeg tager kontakt til Handcrafted, som svarer med det samme. Det ender med, at en medarbejder tager toget til Aarhus tur/retur om søndagen til Aarhus H og leverer ringen personligt, så jeg kan få den med på ferien lige i tide. Så god stil og blev mødt af en medarbejder (Katja) og et firma, der kun ville mig (og min nu forlovede) det bedste. Man er i trygge hænder hele vejen!

26 juillet 2026

Kære Jeppe

Først og fremmest skal lyde et kæmpe stort tillykke med forlovelsen!

Tusind tak for de pæne ord. Vi beklager selvfølgelig meget den svipser, der skete med forsendelsen i første omgang – det gav vist lidt sved på panden hos os alle!

Vi sætter en stor ære i at gå hele vejen for vores kunder, og det betyder alverden at læse, at du følte dig i trygge hænder under hele processen.

Alt det bedste til jer begge i fremtiden!

Bedste hilsner,
HandcraftedCph

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service endnu en gang!

Fantastisk service endnu en gang!
Det er ikke første gang og absolut ikke sidste gang, jeg handler med handcrafted. Jeg fik special lavet min drøm af en vielsesring i virkelig god kvalitet, til en fair pris. God kommunikation trods geografisk stor afstand.

20 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering

Rigtig fin service og hurtig levering.
Kan virkelig anbefale at bruge Handcrafted, når der skal laves mere specielle smykker.

12 avril 2026

Hejsa Peter!

Det er jeg da ked af at høre er oplevelsen - det er netop tænkt som en god kunde rabat. Vi har ikke hørt noget dårligt om det tidligere, det er en praksis rigtig mange bruger blandt andet i forbindelse med oprettelse til nyhedsbrev.

Det er jo ikke en kode man kan bruge hvis man ikke har handlet hos os før, og man kan ikke bruge den hvis man sletter en handel og handler igen.

Men send os en mail - så finder vi selvfølgelig ud af at du får differencen.

Rigtig god morgen herfra!
Anders

De fineste vielsesringe

Vi har modtaget vores fineste vielsesringe og er yderst tilfredse med resultatet og ikke mindst den gode service og vejledning. Et særligt tak til Anders for god service i en stor beslutningsproces!

23 mars 2026

Rigtig god oplevelse 🩷

Rigtig god oplevelse 🩷
Min datter og jeg havde fået nogle fine ringe af min mor. Vi ønskede sparring til, hvordan vi dels kunne bevare og samtidig gøre tingene til “vores”. Hos Handcrafted havde vi nogle rigtigt gode snakke med både personalet i butikken og på værkstedet, som alle tydeligvis var meget glade for opgaven, var meget engagerede og tog den alvorligt.
Vi er SÅ glade for resultatet og de tre “nye” ringe 🙏🏻💓💗

12 mars 2026

Den varmeste anbefaling

Jeg har fået lavet flere smykker hos Handcrafted, og hver gang har det været en sand fornøjelse. Anders og hans team er fantastiske. Lige fra den første besked til møder og efterfølgende under korrespondancerne er jeg blevet mødt med utroligt stor venlighed og professionalisme, og hvert smykke er blevet præcis, som jeg har ønsket. Jeg kan og vil på det varmeste anbefale Handcrafted - det er simpelthen byens dygtigste - og rareste - guldsmed!

31 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Handcrafted laver de fineste smykker

Handcrafted laver de fineste smykker, og har netop fået speciallavet en halskæde med personlig indgravering af en håndskrift - der var meget kort fra idé til handling, og de greb mine tanker lige med det samme og gik i gang med at undersøge om det kunne lade sig gøre - det kunne det. Kort efter kunne jeg hente den smukkeste, mest personlige halskæde i butikken. Kan 100% anbefale Handcrafted, som både er søde, kreative og leverer i super høj kvalitet.

20 décembre 2025

KÆMPE anbefaling til HandcraftedCph

Jeg skulle købe en gave til min datters håndboldtræner, og ville gerne give noget personligt, som virkelig anerkendte hendes store indsats. Jeg forelskede mig i en pendant fra HandcraftedCph og tog kontakt til dem for at høre om priser. Den skulle nemlig indgraveres og gøres meget personlig. Desværre var pendanten dyrere end, hvad vi havde penge til (der var samlet ind blandt håndboldpigerne), og det skrev jeg tilbage. Så skete der det helt fantastiske, at HandcraftedCph gerne ville hjælpe os med at hylde vores træner, og tilbød simpelthen at lave pendanten til en pris vi kunne være med på, ligesom de også betalte fragten. De lavede den flotteste pendant, som både indeholdte navn, en håndbold, en personlig tekst om hende som træner, og en hilsen bagpå fra spillerne. Den blev smukkere end jeg havde drømt om, og det var en meget rørt træner, da hun åbnede gaven! Så kæmpe anbefaling til HandcraftedCph - ikke kun for at lave vanvittig smukke produkter, men også for at være med at hylde et menneske, som er afgørende for, at vi har et foreningsliv i Danmark. Det er i øvrigt ikke første gang jeg handler der - de leverer bare altid smukke produkter - i meget høj kvalitet. Jeg har således båret et armbånd fra dem de sidste knap 10 år, og det ser stadig ud som nyt, ligesom jeg købte machatknapper derfra til min mand i 10 års kærestegave. Så bare en KÆMPE anbefaling herfra!

2 décembre 2025

Yderst tilfreds med servicen

Jeg har handlet hos Handcrafted CPH flere gange. Både halskæder, manchetknapper og til sidst har jeg fået en meget smuk ring.
I 2019 får en speciallavet en halskæde til min bedste veninde. Da hun ligger for døden i 2021, skriver jeg til Anders om at få lavet en halskæde magen til, så vi begge kunne have en hos os. Dagen efter var halskæden lavet og afsendt. Det betød meget for hende og jeg at vi nåede det. Halskæden har jeg båret hver dag siden.
For et par uger siden var jeg så heldig at få mig en meget smuk forlovelsesring. Den var desværre for stor. Den service jeg har fået i forbindelse med at få lavet den mindre har været helt til UG. Tusind tak :-)

10 décembre 2025

Københavns bedste smykkedesigner

Jeg har netop hentet min diamantring hos Handcrafted og bad selv om at måtte anmelde dem. Jeg ønsker nemlig at dele med andre, der overvejer at få designet smykker, hvor fantastisk både proces og resultat var hos Handcrafted. Jeg fik lynhurtigt tid til den indledende samtale om min diamantring. De lyttede, kiggede på mine inspirationsbilleder og forstod præcis hvad jeg ønskede. De var hurtige og dygtige til at lave gode skitser, rettede dem til i dialog med mig, hele tiden med godt humør og stort engagement. De fandt de fineste sten til ringen! Jeg var helt tryg ved, at jeg ville ende med en smuk ring. Og det gjorde jeg - lige som jeg ønskede den, og smukkere end jeg turde håbe. Tak, Handcrafted. Besøg dem i dag! :)

27 novembre 2025

God og behagelig oplevelse

Jeg har haft en rigtig god og behagelig oplevelse hos Handcrafted. Jeg har fået designet og lavet vores vielsesringe, som begge er blevet super smukke! Jeg har skrevet en del med Anders undervejs, samt haft to designmøder inde i butikken. Processen har været rigtig god og vejledende hele vejen igennem, selvom jeg har været meget ubeslutsom. Men vi er også endt med de helt rigtige ringe nu, som vi glæder os meget til at gå med resten af vores liv forhåbentlig :)

16 octobre 2025

Min største anbefaling

Virkelig en stærk oplevelse at handle med Anders og Handcrafted Cph, må jeg bare sige! Skulle købe en forlovelsesring, og der har været fantastisk vejledning og service gennem hele forløbet, og jeg er endt med den smukkeste guldring med diamanter, som min kommende hustru er lykkelig for at have fået. Jeg kan kun anbefale Anders og Handcrafted Cph 100% til alle, der gerne vil have vejledning, service og smukt håndværk i topklasse.

25 juillet 2025

KÆMPE ANBEFALING

KÆMPE ANBEFALING! I fik en haste forespørgsel på et særligt personligt smykke og fik det til at lykkedes trods alt for kort leveringstid. Samtidigt gør I det med fantastisk og personlig service hele vejen igennem! Stor anbefaling herfra pga jeres service og pga de fantastisk flotte smykker I laver! :-)

25 juillet 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus