HappyScribe Avis 12

2,6

2,6

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

Literally doesn’t even start

I tried using the online video compressor for a 1080p gameplay clip, but it’s completely useless. The file is about 11GB, and the site just sits there forever stuck on "Uploading 0%." It won’t even begin the process.

If you’re thinking about using this, honestly, just don’t. Trust me, it’s bad and a total waste of time. Look for something else that can actually handle high-res files.

23 avril 2026

Transscription und Subtitle funktionieren nicht! Kein Support!

Transscription und Subtitle funktionierten anfangs recht gut. In letzter Zeit sind einwandfreie Subtitle nicht mehr möglich, Es treten unterschiedlichste Fehler auf, Titel fehlen überhaupt oder die Zeiten sind falsch. Keine Möglichkeit zur Beschwerde, kein echter Support. Will mein Geld zurück und weiß nicht bei wem ich es verlangen soll. Keine Email-Adresse vorhanden etc.

1 avril 2026

Good for machine translations

For machine translations, this company provided a decent price to translate so many minutes of video. I haven't tried human translations, since there's a cost per minute on that.

28 juin 2024

Hält was es verspricht!

Ich habe die automatische Transkription funktion für ein Telefoninterview verwendet. Dies war wie erwartet sehr gut Transkribiert und nur kleine Änderungen mussten angepasst werden
Sprache war in deutsch.
Nächstes Mal gerne wiede. Preis/Leistung top.

18 décembre 2022

Two months no answers

I applied for the (Italian) transcription job more than two months ago but I still haven't gotten any result. They didn't even check my "application test".
Support is NEVER online and only the bot replies to me.
Stay away from this unprofessional website.

16 décembre 2022

rubbish i deleted my account two days…

rubbish i deleted my account two days ago by mistake sent 4 emails to them in different emails all been ignored they dont care as long they had money of you and couldnt care less afterwards 12 pounds for 1 hour transcribe that is machine genrated by scripts that is too dear if they charged 3 pounds a hour they would get more customers to me it too dear and the cvustomer service is rubbish and couldnt care as long they make profit out of you

email ddddrelease yahoo

28 décembre 2021

This service is groundbreaking

This service is groundbreaking. We use this software now every day at work to subtitle content for Instagram, where users often disable the audio. The translation function might not work to a publication level yet, but if you know the language you translate subtitles into it saves sooo much work and is really straightforward. Highly recommend it. Definitely worth paying for.

29 juillet 2021

"Free trial" is sham

"Free trial" is sham. Instead of telling you in advance they only give you free ten minutes, they make you waste your time to lure to halfway through your file where they ask for cash.

Beautiful web design, not such beautiful practices

21 septembre 2020