Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte en have pavillon 3x4m. Hurtig levering. Vejledning sagde at den kunne stå ude hele året bare man børster sne af. Første nat med sne og hele pavillionen styrter sammen. Konstruktionen er... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan ikke rigtigt huske, hvad jeg købte her, men de bad om min mening, og siden jeg ikke kan huske dem, må det have været forfærdeligt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk god service! Kan varmt anbefale handel med havehobby.dk Jeg havde spørgsmål mht. fragtomkostninger og ringede ind. Blev mødt af en telefonsvarer, men indenfor 30 min blev jeg ringet op... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Jardinerie
  2. Fournisseur de bois de chauffage
  3. Magasin de mobilier de jardin
  4. Magasin d'ameublement d'extérieur
  5. Magasin d'articles d'aménagement aquatique du jardin

Informations provenant de diverses sources externes

Stort udvalg af tilbehør til haven. Se bla. vores flotte vandfontæner/vandkunst, polyrattan havemøbler, havepavilloner, havetrampoliner, hængekøjer, varmelamper/terrassevarmere, sidesejl/læsejl/læskærme, polycarbonat og polytunnel drivhuse, jord, muld, spagnum og bunddække. Vi har mange flotte ting til haven eller terrassen. Vi forhandler f.eks. også græsfrø og ukrudtsmidler/ukrudtsbekæmpelse, sneglemiddel/sneglegift og muldvarpefælder/mosegrisefælder og biobrændsel - tørt brænde, træbriketter og træpiller.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Dårlig oplevelse

Hvis jeg kunne give 0 stjerner - så ville jeg gøre det. Har for 8 dage siden bestilt nogle bøjler - men har ikke hørt noget siden de sendte en ordrebekræftelse. Har prøvet at ringe - men de tager ikke tlf. der bliver ellers lovet 2-8 dages levering. Bare virkelig dårlig oplevelse - lad være med at købe her…

17 avril 2026

Hej Sisse,
Vi har Onsdag d. 15/4 henvendt os til dig via e-mail.
I dag d. 17/4 kl. 10:40 har vi besvarede vi din henvendelse via e-mail - hvor du bedes vende tilbage til os.
Emma Hansen
kundeservice

Noté 3 sur 5 étoiles

villedning, Det kan de godt gøre bedre og med mere koret oplysning.

villedning, Det kan de godt gøre bedre og med mere koret oplysning.
Har her i Juni købt en Parasol væghængt og får så den oplysning at andre der har købt denne samme parasol har også købt et "dette" overtræk hvilket virker som en valid oplysning. Det viser sig bare at Overtrækket er til en Parasol der er dobbelt så stor og slet ikke passer til denne parasol. Jeg ringer for at høre om ikke det er en fejl men får at vide det ikke er en fejl, så andre kunder køber ting der ikke passer sammen men personen i telefonen kan ikke se eller vil ikke se at det er villedning, og så kommer det så frem at der ikke findes et overtræk der passer til denne parasol.
Jo jeg får lov at sende overtrækket tilbage men jeg vil da gerne havde undværet bøvlet hvi at der var oplyst at denne Parasol har ingen passende overtræk.

7 juin 2025

Hej Bent,

Vi beklager at du har følt dig vildledt.

Vores shopsystem er opbygget som alle andre webshops, hvor der kommer forslag til kunderne. Det kan f.eks. være "produkttilkøb", som vi ikke har til din væghængte parasol, fordi der ikke er andre produkter som passer til den væghængte parasol. Da din parasol er monteret med beslag på væggen, så kan et poseformet overtræk desværre ikke komme ned over vægbeslaget med parasollen og det er derfor der ikke er et overtræk som er velegnet til din parasol.

Du skriver:

"får så den oplysning at andre der har købt denne samme parasol har også købt et "dette" overtræk".

Det er helt korrekt. Under overskriften "Kunder der har købt dette produkt har også købt", er der oplistet 4 andre produkter, som andre kunder har købt samtidig med samme væghængte parasol. Det har du desværre tolket som, at de 4 produkter passer til din væghængte parasol. Men de 4 produkter er blot andre produkter som andre kunder har købt samtidig med, at de har købt denne væghængt parasol. Det kan være en anden kunde har købt græsfrø, en havebænk eller et havespringvand samtidig med kunden har købt den væghængte parasol, men det betyder ikke at produkterne hører sammen.

Så her er der en kunde der har købt samme væghængte parasol og et stort overtræk, som jeg går ud fra, er til en helt anden parasol, som kunden allerede havde.

Men jeg beklager den uheldige oplevelse og vi har modtaget overtrækket retur og du har fået dit tilgodehavende tilbage.

Jimmi Hansen

Fantastisk service og kundepleje

Jeg kom desværre i den ærgerlige situation at et produkt jeg havde købt for lidt over 2 år siden gik i stykker. Jeg kontaktede Jimmi fra havehobby.dk for at høre om han kunne hjælpe på trods af at reklamationsretten var udløbet. Jimmi skaffede mig den del der var gået i stykker uden beregning. Jeg er virkelig taknemmelig for den fantastiske service jeg har fået. Det er kundeservice/kundepleje i verdensklasse.

1 juin 2022

Hej Sine,
Det glæder mig at du er glad for min service og mange tak for de meget rosende ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Pakke forsvundet igennem PostNord. De sender en ny pakke. Hurtig besvarelse på mails.

31 mai 2022

Hej Michelle,
Jeg beklager at postnord mistede din pakke.
Vi sender en ny og jeg håber du bliver glad for varen.
Jeg takker for den fine anmeldelse af min service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pakke blev beskadiget under transport men ingen problemer med at få tilsendt ny efterfølgende, super service!

3 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for virkelig god service

Tak for virkelig god service!

En forsendelse af en julegave var blevet beskadiget. Indenfor 2 dage var der en erstatningsvare på vej til mig - det er virkelig god service for mig, at jeg ikke først skal returnere den ødelagte vare, vente osv.

20 janvier 2022

Hej Gitte,
Jeg beklager at du modtog en beskadiget vare, men det glæder mig, at vi hurtigt kunne sende en ny vare til dig.
Jeg takker for den fine anmeldelse af min service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og hurtig service også

Super god og hurtig service også, når et produkt kræver nærmere forespørgsel hos underleverandør.
Dejligt, når en leverandør tager sine kunders forespørgsel seriøs og det gør de her 👍
Produktet lever fint op til forventningerne.

26 juillet 2021

Fantastisk god service!

Fantastisk god service! Kan varmt anbefale handel med havehobby.dk

Jeg havde spørgsmål mht. fragtomkostninger og ringede ind. Blev mødt af en telefonsvarer, men indenfor 30 min blev jeg ringet op og fik rigtig fin hjælp fra Jimmy, som både svarede på mine spørgsmål omkring fragt, men også hjalp mig med selve købet af varen. Virkelig behagelig og hjælpsom mand :)

Vil bestemt handle her igen en anden gang :)

16 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Fejl ved et udtræks læhegn

Jeg fik et udtræks læhegn leveret, hvor der desværre var en fabrikationsfejl på som først kan ses ved udpakningen. Henvendte mig til Jimmi Hansen hos Havehobby.dk, om problemet. Jimmi Hansen sikrede inden for få timer, at et nyt udtræks læhegn er på vej som erstatning. Super professionel, hurtig og behagelig betjening og service. Tak for det.

1 mars 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

modtog min bestilling dagen efter

modtog min bestilling dagen efter, så det må siges at være hurtig levering. Dernæst var alt pakket meget fint ind, og de sorte "sække" var meget lette at montere fordi der var velcro bånd både i bund og sider.

mange tak

30 novembre 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus