Jeg kan på ingen måder anbefale havekrigeren. Det er en useriøs virksomhed som ikke overholder telefoniske aftaler, man kan ikke komme i kontakt med dem hvis der er fejl på regningen og de sen... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Har aldrig været udsat for noget ligende, Mega svær at få fat, efter “færdigt” arbejde. Har lavet en mega dårlig græsplæne, meget ukrudt og meget ujævn. Vi vil absolut ikke anbefale dem til at lav... Voir plus
Jeg vil give Havekrigeren min bedste anbefaling 👍 For 1 måned siden, i samarbejde med Odense Træfældning, fik de mit 15 - 17 meter høje birketræ ned at ligge på bare 2,5 timer 😃 Det er to meget... Voir plus
Svendborgvej 479, 5792, Årslev, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg kan på ingen måder anbefale havekrigeren.
Det er en useriøs virksomhed som ikke overholder telefoniske aftaler, man kan ikke komme i kontakt med dem hvis der er fejl på regningen og de sender bare en rykker ud.
Vi fik fjernet vores træstub men det var også det eneste gode, de kom ikke til aftalt tid eller pris.

Réponse de Havekrigeren
Efter lidt aftalekoks i begyndelsen blev arbejdet med topskæring af tre meget store træer gjort effektivt, kompetent og med godt humør. Kan varmt anbefales.
Skrev til Patrick vedr. Stubfræsning tirsdag d. 1/4 og de kom torsdag d. 3/4 som aftalt og udførte arbejdet på under 20min. Super tilfreds både med arbejdet og prisen.
Havekrigeren har fældet et 25 m højt fyrretræ for os til vor fulde tilfredshed. Sikkert, profesionelt og til en absolut fair pris.
Jeg kan overhovedet ikke anbefale Havekrigeren!
Jeg skulle have hjælp til at fjerne en træstub.
Efter at have ringet sammen med virksomheden og aftalt en dato, så jeg meget frem til at få ordnet ovenstående opgave. På den aftalte dato skulle Havekrigeren komme mellem kl. 15 og 18. Jeg ventede og ventede og ventede... Jeg ringede - fik ikke kontakt. Skrev en mail - fik ikke kontakt. Et døgn efter ringer man dog til mig, men aner slet ikke hvad min henvendelse drejede sig om. Det viste sig at være en svipser fra virksomhedens side af, hvilket var fair nok (vi er jo kun mennesker) og der blev aftalt en ny dato, men efterfølgende blev der stadig ikke overholdt aftaler, ikke givet besked og derudover var det umulig at komme i kontakt med virksomheden. Jeg har efterfølgende skrevet en klage til Havekrigeren - som jeg, i skrivende stund, STADIG ikke har fået nogen reaktioner på!
Jeg synes det er uprofessionelt, dårlig kundeservice og stemmer overhovedet ikke overens med det der står på deres hjemmeside! Her skriver virksomheden blandt andet om punktlighed, overholdelse af aftaler m.m.
Jeg havde virkelig set frem til at få fjernet den træstub. En opgave som faktisk betød/betyder noget for mig.
Udførte tilfredsstillende det aftalte arbejde.
Fældning og flisning af 3 træer. Overholdt aftaler. Meget tilfreds med resultatet. Patrick er venlig og imødekommende
Nemt at komme i kontakt. Venlig og høflig. Klarede hurtigt træfældning som aftalt.
Kom med kort varsel til det aftalte tidspunkt. Klippede hæk som vi aftalte. En del af hækken var meget kraftig og havde meget "slagside", bøjede sig ned mod jorden, var usikker på om den var til at rede, men meget dygtigt blev den klippet til en opretstående meget reduceret i fylde, som tidliger have tynget den ned og ok højde hæk. Arbejdet blev udført hurtigt af en venlig gartner.
Pris niveau - billigt.
Sikker anbefaling herfra til Havekrigeren
Super gode drenge der giver den fuld gas. Godt håndværk!
God kontakt. Fair pris. Udførelsen var efter aftal. Ikke noget at sætte sin finger på.
Et kæmpestort grantræ blev kraftigt beskåret af topprofessionelle Havekrigeren og hans team. Kom med kort varsel og udførte arbejdet med største sikkerhed og til største tilfredshed. Dygtige imødekommende folk der ved hvad de har med at gøre. Total oprydning. Min allerbedste anbefaling.
Meget professionelt og virkelig flot arbejde. Kan kun give de bedste anbefalinger!
Vi er rigtig godt tilfreds med resultatet af vores ny klippede hæk.
Havde bestilt en stubfræsning og arbejdet blev udført til aftalt tidspunkt og flot.
Vil helt sikkert kontakte Havekrigeren igen hvis behovet opstår og giver gerne en god anbefaling med på vejen.
De var rigtig hurtig til at svare og udføre arbejdet rigtig god pris og rigtig godt udføre arbejdet kan bestemt anbefales
Har nu brugt Havekrigeren til flere opgaver både gravning og stubfræsning og kan kun anbefale dem👍
Overholder aftaler, arbejdet udføres flot til fornuftig pris. Mvh. Tine
Super flot arbejde, er meget tilfreds.
Vi vil helt klart bruge dem igen.
Super god oplevelse 😊
Han kom den dag vi aftale lidt tidligere på dagen som passede perfekt 😊
Super god pris, rigtig høflig person
Kan ikke sige andet end super oplevelse, og vil bruge ham igen hvis vi har andet arbejde der skal laves.
Stort egetræ beskåret. God vejledning. Flot resultat og flot oprydning.