Hemmashoppen Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Beställde en smoothie mixer. 2 dagar sedan fick jag ett personligt meddelande att tyvärr var det strul med leveransen som kan dröja 3-5 dagar längre, och ifall jag ville makulera ordern. I mitt fall h... Voir plus

På Hemmashoppens hemsida står där inget om leveransen ska komma från Kina. Beställde den 31/7. När man får spårnings nummret till DHL (5/8) sår det att transporten är från Ödsmål. När man söker på D... Voir plus

Vi hade problem med att få fram en gashäll från Bertazzoni men Alexander är fantastisk att ställa upp och hjälpa till. Han fixade fram den på rekordtid och med ett fantastiskt bra pris på köpet :-)... Voir plus

Fantastiskt bra servicekänsla, behövde en reservdel till min Robomow, en liten plastkrans som håller fast motorn, en av killarna letade upp en trasig motor som hade kransen kvar och skickade kransen... Voir plus

1. Magasin d'électroménager

Din nätbutik med allt inom kök & trädgård!

Bien

TrustScore 4 sur 5

27 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nästan full pott.

Detta blir ett litet konstigt omdöme. Trots att det inte blev något köp i slutändan så har jag ändå haft mycket att göra med Hemmashoppen. Och trotts att de ändå har gjort massor fel, så kommer de ändå få 4/5 just hur de hanterade felen.

Köpte en produkt som jag returnerade. Fick min retur åter efter ett tag då de glömt att hämta ut returen. Kontaktade dem och de löste fort som attan en ny retursedel på deras bekostnad. Att sedan erkänna att det helt var deras fel tycker jag är ett plus.

Det drog ut ett tag på tiden och jag hörde ingenting och såg ingen retur på mitt konto. Då hade det nästan gått två månader sedan jag skickade returen första gången och nu saknade jag verkligen mina pengar då det var en rätt dyr produkt jag hade returnerat.
Jag kontaktade dem igen och fick svar inom en timme, återigen med en ursäkt för vad som hänt och de skulle titta på det. Inom 12 timmar efter detta kom ytterligare ett mail med att returen var ordnad och att pengarna kommer inom någon dag.

Trots att det var många fel på vägen så ska de ha stort beröm för hur fort de svarar, hur ärliga de är, erkänner sina brister och att de faktiskt lyssnar. Det känns idag extremt ovanligt idag att ett företag lyssnar på en som kund. Det gör i allra högsta grad Hemmashoppen och jag kan med det rekommendera dem starkt.

1 septembre 2021
Avis spontané

Levererade installerad maskin på 2 dagar (mitt i mellandagarna!)

Efter kaos under julhelgen när en stor och välkänd konkurrent levererade en trasig kombimaskin till oss hittade vi Hemmashoppen och frågade om de kunde hjälpa oss.

Vi fick snabbt svar på mail och när vi väl hade fått garanti om pengar tillbaka från konkurreten la vi en beställning de 28/12. Den 30/12 kom installatören från Hemmashoppen. Jag kan inte klaga på nåt! Kommer definitivt kolla in Hemmashoppen för nästa inköp och säga till alla jag känner att servicen här är oslagbar! Det kanske kostar lite mer än hos de stora varumärken, men eftersom det är samma produkter man köper är det verkligen servicen som räknas ifall nåt går fel!!

TACK för att ni var så flexibla och räddade vår julhelg!

3 janvier 2021

Fantastisk service

Han fixade fram den på rekordtid och med ett fantastiskt bra pris på köpet :-)
Rekommenderar Hemmashoppen alla dagar i veckan.

21 décembre 2020

Rekomenderar

en av dom bästa kundtjänst jag har någonsin varit med om. Jätte snabba på att svara och lösa problem.

20 août 2020