Op 19 oktober 2025 eettafel besteld en betaald met verwachte levering midden/eind oktober. Op 28 oktober nog contact gehad met Emma via de mail om de status te checken, en mij werd verzekerd dat ik... Voir plus
hermosafloors.nl
Lisez les avis des autres
Bestel niet bij deze webshop! Het zijn fraudeurs. Een benedenvloer volledig aanbetaald en nooit ontvangen, geld kwijt. Meermaals contact gezocht maar ze reageren nergens op en post komt retour. Terwij... Voir plus
Bij mijn eerste bestelling was iets mis gegaan, Dit netjes via de mail gecommuniceerd en zij hebben dit ter plekke opgepakt met de juiste oplossing. Buiten dat de japandi wollen tapijt een eye catche... Voir plus
Op zoek naar een mooie visgraatvloer bij Hermosa terechtgekomen. In de prachtige showroom zeer kundig en goed advies gekregen en voor een mooie prijs een prachtige Ambiant Spigato Vivero plak PV... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Hermosa Floors ontdek je een wereld van stijl en klasse, gespecialiseerd in verschillende soorten vloeren als PVC, Parket, Laminaat, Tapijt en luxueuze Vloerkleden. Met een uitgebreide collectie hoogwaardige vloerproducten en prachtige vloerkleden streven we naar de perfecte combinatie van esthetiek en comfort voor elke ruimte. Ons ervaren team staat voor je klaar om de ideale oplossing te vinden die aansluit op jouw specifieke wensen. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en laat ons jouw dromen werkelijkheid maken.
Coordonnées de contact
I have ordered a table in July 2025 and…
I have ordered a table in July 2025 and still have not received any information about it. Can you please let me know the status of the order?
Eettafel besteld maar nog niet betaald…
Eettafel besteld maar nog niet betaald en dat ga ik ook ZEKER niet doen als ik de reviews zie. Mail word niet op gereageerd. Laatste reactie was 12-11-2025, tafel is besteld op 6-11-2025. Website is uit de lucht!
Extreem slechte service bespaar jezelf de hoofdpijn
Extreem slechte service bespaar jezelf de hoofdpijn
Twee maanden geleden heb ik een tapijt besteld bij HermosaFloor. Wat ik binnenkreeg leek eerder op een goedkoop AliExpress-tapijt dan op wat zij op hun website laten zien. Ik heb het direct teruggestuurd.
Sindsdien ben ik twee maanden verder, met meerdere e-mails verstuurd, en er komt nul reactie. Tot op de dag van vandaag heb ik geen terugbetaling ontvangen. Dit is mijn eigen ervaring, maar voor mij voelt het alsof je volledig genegeerd wordt zodra zij je geld binnen hebben.
De bereikbaarheid is waardeloos, de service bestaat praktisch niet, en de kwaliteit van het tapijt dat ik ontving was zo slecht dat zelfs AliExpress in mijn ervaring betere kwaliteit levert.
Mijn advies doe hier géén aankopen en bespaar jezelf de hoofdpijn. Absoluut geen aanrader.
Helaas zijn wij allemaal gewoon…
Helaas zijn wij allemaal gewoon opgelicht. Er wordt nergens meer op gereageerd. Totaal niet bereikbaar, site is offline. We hebben allemaal betaald en niks ontvangen! We moeten massaal aangifte gaan doen tegen deze mensen!
Geretourneerd/ geen geld ontvangen
Ik heb 2 artikelen geretourneerd op 27 oktober 2025 maar mijn geld niet ontvangen en er wordt niet meer op mails gereageerd. Het zou binnen 14 dagen gestort worden. We zijn inmiddels een maand verder.. nog niets. Het gaat om een groot bedrag.. ben ik opgelicht? De website is gesloten. Als er iets aan de hand is dan hoor je de klant te informeren lijkt mij.
Doe het niet.
Een tafel in augustus besteld, begin november geleverd met schade, en wordt niet gereageerd op de mails. 5 mails ondertussen verstuurd. Heb zelfs extra betaald voor bezorging, 100 euro ipv 50 en dat was ook een drama. Al bij al, mooie tafel maar volle pond voor betaald en alsnog schade. 1 keer besteld en nooit meer.
Slechte service
Ik heb begin juni 2025 een eettafel besteld dewelke als pre-order stond aangegeven voor levering midden/eind oktober. Tot op heden heb ik niets ontvangen en worden mijn mails niet beantwoord. Hun website is tijdelijk (?) gesloten. Ik hoop alsnog de tafel te ontvangen maar vrees dat ik mijn 600 euro kwijt ben.
Het is eigenlijk niet eens 1 ster…
Het is eigenlijk niet eens 1 ster waard!!
22okt een eettafel besteld maar nooit ontvangen! Betaling is gedaan, in het begin kreeg ik nog wel eens reactie op de mail maar nu krijg ik al ruim 2 weken geen antwoord op mijn mails!
Ook het 06 nummer is per whatsapp en bellen niet bereikbaar!
Al met al dus geld kwijt en geen tafel!
Werkelijk waar ongelofelijk triest als je je “klanten” niet kan informeren/updaten!
Het lijkt erop dat Hermosa Living…
Het lijkt erop dat Hermosa Living failliet is. Ze hebben ‘tijdelijk’ hun webshop gesloten en reageren niet op emails. Ook ik heb 6 weken geleden de eettafel en salontafel besteld en nog niets ontvangen. Ook hun Instagram pagina lijkt niet meer te bestaan. Jammer want ze waren goed bezig; ik volgde ze sinds het begin.
21 september een tafel besteld
21 september een tafel besteld. Helaas nooit ontvangen. Eind oktober antwoord gehad op mijn mail dat ze elk moment de tafels verwachten. Dat was ook gelijk het laatste bericht wat ik heb ontvangen. Bij webwinkelkeur een geschil aangemaakt, zij hebben inmiddels laten weten dat er meer geschillen zijn en zij verwijderd zijn bij deze organisatie maar zij verder niet kunnen helpen. Dus ik heb aangifte gedaan bij de politie. Ik raad aan dat iedereen dat doet.
Komt mijn bestelling nog?
Ik heb een mooie / prijzige eettafel besteld; maar ik heb na de bevestigingsmail niks meer gehoord hierover, ik weet niet wanneer die binnen zal komen, en na 3 x mailen nog steeds geen reactie mogen ontvangen. Lijkt alsof ik opgelicht ben? Iemand hier ervaring mee?
Volledig onbereikbaar na betaling
Ik heb op 11 november een grote bestelling gedaan bij Hermosa Floors/Hermosa Living voor plak PVC van €1.794,20. Na betaling kreeg ik geen levering. E-mails worden niet beantwoord, telefoonnummers gaan niet over en de website accepteert geen nieuwe bestellingen meer. Ik heb de bestelling geannuleerd, maar ook daarop geen reactie. Bedrijf is volledig onbereikbaar.
Oplichters
Oplichters. 16 augustus een tafel besteld en we hebben niks ontvangen. Bij het zoeken van contact via de mail krijgen we een AI gegenereerd mailtje terug, op het mailtje via de klachtenlijn wordt uiteraard niet gereageerd en op dit moment is inmiddels de site niet meer online, instagram verwijderd en facebook ook niet meer te vinden. Verder geen mogelijkheid om in contact te komen. Bestel hier dus NIKS!! Wij gaan aangifte doen en we hopen dat alle andere mensen die dit ook hebben ervaren dit ook gaan doen!!
17 november een tv meubel…
17 november een tv meubel besteld/betaald. Ze reageren niet op mail, website offline en instagram ook. Echt zo jammer dit.
Ik heb ook mijn tafel ontvangen met…
Ik heb ook mijn tafel ontvangen met schade. Hoe kunnen ze leven met het oplichten van mensen? Karma is iets moois.
30okt een tv meubel besteld die op…
30okt een tv meubel besteld die op voorraad was. Volgens vervoer mag er niet uitgeleverd worden van Hermosa. Lijkt op faillissement.
Vloerkleed betaald maar niet gekregen!!
Ik heb op 12 november een vloerkleed besteld, maar dit heb ik nooit ontvangen. Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Als er meer mensen zijn die ook hebben betaald maar niets hebben ontvangen, doe dan alsjeblieft ook aangifte. Hoe meer meldingen er binnenkomen, hoe beter de politie hier iets mee kan doen.
Japandi tafel
Japandi tafel nogsteeds niet ontvangen, levering zou midden september/ eind september plaats vinden. Bestelling geannuleerd, nog steeds geen reactie via de mail ontvangen.
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters.
4 november besteld.
Site is offline gehaald. Verder zijn zij niet bereikbaar maar.
Ik heb begin september een pre-order…
Ik heb begin september een pre-order gedaan voor een salon/eet tafel & tapijt. Tapijt is netjes geleverd maar de tafels zijn na 3 maanden nog steeds niet geleverd en ik heb wel alles betaald! Ik heb in het begin nog mail contact met ze gehad maar sinds november reageren ze niet en zie ik dat de website offline is. Dit beloofd niets goed! Hopelijk is het alleen een vertraging bij de leveranciers maar als ik alle reviews lees, dan word ik niet blij!
L’expérience Trustpilot