Hög kvalitet på utrustningen. Tyvärr verkar de ha börjat använda AI för kundtjänstärenden så när det väl är fel på en vara uppstår en massa onödigt krångel. Jag vet inte hur många mejl med motstridiga... Voir plus
Bowers & Wilkins Zeppelin Pro Edition är helt enkelt best of the best. Byggkvaliteten är på absolut högsta nivå – tung, solid och premium i varje detalj. Ljudet är kristallklart, dynamiskt och fyl... Voir plus
Har nyligen köpt en hemmabioförstärkare från butiken i Umeå. Personalen är trevlig, kunnig och hjälpsam, de ordnade en smidig hemleverans för mig som jag uppskattade. HiFi-klubben Kundtjänst ställ... Voir plus
Ville byta upp mig till bra ljud även bärbart och har blivit helnöjd med Kilburn tre från Marshall, här saknas inget fysiska reglage och equalizer i appen. 50 timmars speltid med riktigt bra ljud... Voir plus
Hos Hi-Fi Klubben handlar allting om ljud och bild – inte kylskåp, tvättmaskiner och stavmixrar. Hos oss får du musik- och filmupplevelser för varendaste krona.
Skånegatan 25, 412 53, Göteborg, Suède
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 40 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Bra prisvärda högtalare. Kunnig support vid fråga om passande inköp utifrån mina förutsättningar. HIFI-klubben rekommenderas.
Bra information via SMS/mail både om leverans och manual till varan.
Superbra service och snabb leverans! Grym högtalare från BO!
Jag köpte för 4 år sedan relativt dyra Denon hörlurar som jag använde typ två veckor, sen lade jag dom i original fodral, tog fram dom här om veckan 2026 och dom var fortfarande i nyskick fast väldigt klibbiga, åkte in till hifi på Skånegatan och visade upp dom, fick direkt en negativ respons, min tanke var inte att kräva på nya lurar men jag ville ha info om det finns något medel att tvätta dom med, sen fick jag ett mail som dom hade skrivit till tillverkaren: Hi,
We have a customer whose Denon ah-gc20 has gotten sticky earcups. Obviously very old.
Do you have any tips on how to clean them at least a bit? Any cleaning fluid that might work?
Jag menar en hifi butik som har drivit sin rörelse såpass länge borde veta vad som skall göras i ett sådant fall.
Googlade lite och det finns medel att får se helt nya ut igen utan klibb (Apoteket)
Inte nog med det så började han visa mig nya lurar i displayen…. Sugen på att kränga nya till mig.

Réponse de Hi-Fi Klubben Sverige
Bra kommunikation och varan levde upp till förväntningarna samt kort leveranstid
Mannen i kassan var nonchalant, dryg och okunnig

Réponse de Hi-Fi Klubben Sverige
Produkten överträffade förväntningarna och levererades snabbt! Vi blev rejält nöjda med ljudupplevelsen då vi lyssnade på vinylskivorna.
Jag tänker lämna tillbaka högtalaren eftersom den inte fungerar med appen.
Grym support vid både köp och när det strular lite 😀
Bra pris, snabb bekräftelse och leverans. Dåligt ljud dock, sämre än i min 8 år gamla internetradio
Köpte Comply Sport Pro SmartCore Skumgummiproppar (COMSCSPORT1M), och dom ger mycket mer brusreducering än ordinarie skumgummiproppat som medföljde mina InEar.
Bowers & Wilkins Zeppelin Pro Edition är helt enkelt best of the best.
Byggkvaliteten är på absolut högsta nivå – tung, solid och premium i varje detalj. Ljudet är kristallklart, dynamiskt och fyllt av en pondus som ingen annan single speaker-lösning jag hört kommer i närheten av. Basen är djup och kontrollerad, mellanregistret är silkeslent och diskanten briljant utan att bli vass.
För dig som vill ha världsklassljud i ett enda stycke, utan kompromisser, är detta högtalaren att köpa.
Stort plus till HiFi Klubben för fantastisk service och kunnig personal.
Toppen produkter och lika bra service.
Otrolig service, snabb leverans. Fenomenala hörlurar verkligen! Ljudet är helt perfekt för min smak. Enda jag kan klaga lite på är att de känns lite rangliga och sköra, hade väntat mig lite mindre flexibel båge. Dock bara en känsla då de sitter mycket bra och skönt på huvudet
En savoir plus sur les différents types d'avis.