1. Magasin d'informatique

HighFlow is een ervaren en dynamisch bedrijf, opgericht in 2007. HighFlow is inmiddels een begrip en toonaangevend bedrijf op het gebied van waterkoeling en modding en richt zich hoofdzakelijk op de verkoop van de beste computer koeling, modding, behuizingen en gaming producten via internet. Daarbij onderscheiden we ons door een gebruiksvriendelijke website, daadwerkelijke voorraad, lage prijzen, snelle levering en een goede service: Service en gemak voor de klant! Om u er van te verzekeren dat we in de toekomst onze goede prijs/kwaliteit verhouding blijven hanteren, heeft HighFlow een eigen missie, visie, waarden, strategie en bedrijfsformule ontwikkeld. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen over de gehele linie, zonder te moeten inleveren op het gebied van kwaliteit en service, zijn een van de doelen die wij dagelijks nastreven. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en resellers. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar! HighFlow heeft als missie om uw computer zo koel, stil en zo mooi mogelijk te maken. Wij verkopen alleen de producten die dat optimaal kunnen doen voor de beste prijs. Wij doen er overigens alles aan om de prijzen te drukken! Verkopen geschiedt om die reden ook puur via internet, als webshop betalen wij geen hoge kosten aan grote panden, overbezetting van personeel en andere kosten die voorkomen kunnen worden.

4,1

Bien

Répond généralement dans un délai d'une semaine

FR - achat mirror blades flipper !

FR. Super expérience sur pinballshop.nl (réseau highflow.nl), achat de deux mirror blades, reçues impeccables et montage au top ! Super rapide (3 jours) en France 😍😍😍

10 juillet 2023

merci beaucoup!!!

Une nouvelle référence hardware en Europe

Un site hardware avec beaucoup de choix, notamment en terme de watercooling diy.
Service de livraison gratuit à partir de X euros de commande.
Livraison rapide malgré la distance.
Une très bonne découverte que je vais m'empresser de partager.

28 novembre 2022

Réponse : HighFlow

Merci beaucoup pour votre avis !

fantastic service

fantastic service, and amazing choice of watercooling products, i recommend 100%

12 août 2020

Réponse : HighFlow

Thank you very much for your feedback!

Afficher les avis dans toutes les langues. (218 avis)